- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Canm ben de ilk ictigimde tuhaf geliyordu.sonradan alıştm hatta cok sevdim.kahvaltıda hep yesil cay iciyordm.gebelik olunca bıraktm.dogumdan sonra tekrar icerim ins.ben de troit var sürekli ödem olur.cok güzel ödem atıyodün ilk defa yeşil çay içtim tuhaf geldi bana limon sıksam nasıl olur
canım lımonlu çok daha güzel oluyor ben asu dan duyduktan sonra kabuk tarçında atıyorum içinedün ilk defa yeşil çay içtim tuhaf geldi bana limon sıksam nasıl olur
Esracım inşallah gönlünüzce bir ev bulursunuz zorlanmadan.Allah iyilerle karşılaştırsinİyi akşamlar kızlar,
Acı dolu günler geçiriyoruz yine, başımız sağolsun... Bitecek mi bu sıkıntılar bilmem, Allah canı yanan herkese sabırlar versin.
Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun hepiniz. Cana geleceğine mala gelsin, napalım... Bonuscum dediğin gibi bi sadaka vermek lazım.
Elif bebeğin beklenenden erken gelecekmiş galiba, sağlıkla gelsin de unutur gidersiniz bu telaşları birkaç aya inşallah...
Geçmişe şöyle bi baktım. Umarım gözden bi şey kaçırmamışımdır. Bugün satılmış oturduğumuz ev, tapu işlerini falan halletmişler. Yeni ev sahibi de oturmak istiyormuş, konuşup anlaşmak istiyor. Karda kışta ev de yok. Neyse Allah büyüktür. Sağlık olsun da hepsi çözülür gider.
Amin Asuman abla, Allah razı olsun.Esracım inşallah gönlünüzce bir ev bulursunuz zorlanmadan.Allah iyilerle karşılaştırsin
Degilsindir :) kasimpati nezaketlidir fazlaca.Bu listecibaşı Kasımpatı gelip benim cezamı kesmemiş :) Ben şimdi yarın cezalı mıyım degil miyim
Hayriye agsama kadar ne toplantisi heben birazdan toplntıya cıkıcam akşam gelirim inşallah
kasınpatıcım benı marta kadar izinli yazarsan sevınrım canım 2 hafta daha dayanmak ıstıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?