Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlaar bugün tartı günümüz tartı hepinizin yüzünü güldürsün AAA dostlaaar

bugün misafirim gelicek hafta sonu doluyum bii koşuşturmam olucak :) mağlesef artı bildireceğim evet fazla yedim ama yinede benim için yürüyüşe başlamam ve tibet egzersizlerime başlamam adına başarılı bir haftaydı dün çok aşırı hızlı tempolu yürüyüş yaptım ondanmı yoksa hem çaramba hem perşembe akşam yemeğinde bulgur yedim ondanmı bir şişkinlik vaar

kilo bildirimim: 105.8

Son düzenleme:
derin incelmek adına bağzı şeyleri yoluna koymana çok sevindiiim

kendini o kadarda çok aç bırakma yolumuz uzun sonra bıtkınlık oluyor gerçi baharın gelmesiyle arkamıza kuvvetli bir rüzgar alırız belkide :)

gönlüne görede bir ev bulursun inşallah canım

Yuruyus yapmissin nerde spor dk bildirimi?

Yuruyus yapmissin nerde spor dk bildirimi?

bu kadar artıyla dakka yazsam nolurr benim bu hafta vücudumu alıştırma haftasıydıı yoksa yürüyüş esnasında gözlemede yemiş olabiliriiim

bide yalnız yürüyüş yapmadığım için mesella dün uzak bir bankaya spor olsun diye yürüyüş yaptım birde sahilde filansak kesin biryerde oturup kahve filan içiyoruz düzelir düzelir bunlarda düzelir sen sporu 180 dk. yaaz

ayy sagol fridacım...sibel diye biri var facede 44 kilo vermiş onu takip ediyorum şimdi çok etkilendim ...meülerini takip ediyorum...sabah karatay kahvaltısı yapıyorum 2 yada uc yumurta peynir zeytin badem ceviz kuru kayısı öğlen ne piştiyse bir tabak akşam çok daha hafif aslında normal bir yeme biçimi ama biz abur cuburlara alışkın oldugumuz için az geliyor 130 kiloluk vücuda canımçok kararlıyım inşallah bozmam bu seferde kaçıncı başlayıp bırakışım bak sen ne güzel bir başladın bırakmadın...az kaldı ikili rakamlara

Esracim,cok geçmiş olsun.Üst üste gelmiş gerçekten ama olanda hayir vardir,güzel seylere vesiledir insallah yasadiginiz bu sIkIntilar..ev konusunda da gönlünüze göre daha güzel bir ev bulursunuz inşallah..

Estagfirullah canim kusur ne demek,ben birkaç hafta veya arzu ettiğin kadar izinli yazayim seni,ne dersin?listeden tamamen cikmak bir rahatlik oluşturup kilo almamiza sebep olabiliyor,kendimden biliyorum:)

Eki Görüntüle 1776315
''BİM'e devrim yapmaya giden teyze'' diye arkadaşım göndermiş bu resmi bayıldım çok güldüm..
sizinle de paylaşmak istedim.. :))

Topramm,ne cok güldüm ben buna sabah sabah yaacok iyi geldi yanee,sagolasin..

Elifcim,hakkinizda hayirli olsun.Saglikla gelsin minik prenses inşallah.

Eki Görüntüle 1776617 buyurun kizlar yesil cay icelim beraber

Ben yeşil cayin içine bir dilim limon ve taze zencefil atiyorum,daha içilebilir oluyor yelizcim tavsiye ederim..

Bu listecibaşı Kasımpatı gelip benim cezamı kesmemiş :) Ben şimdi yarın cezalı mıyım değil miyim

Estagfirullah kuzuuu,ceza kesmekte ne demek:) izinli yazıyorum seni inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…