derin incelmek adına bağzı şeyleri yoluna koymana çok sevindiiimgünaydın hayırlı cumalar..
kilom 126.9
aslında salı carsamba 125.9 görmüştüm neden bugun boyle oldu bileiyorum ..varizlerden dolayı vucudumda odem çok olabilirbirde wc sorunum oldugu için...neyse nasılsa kaçamak yapmıyorum..ac geziyorum resmen yapıştı bu kilolar bana ama gidecek ikili rakamları görücem inşallah...
bu arada ev aramayı hızlandırdık çok şükür inşallah cabucak bulabilirim...şu anda bile üstumde aglıyorlar kavga ediyorlar birde hasta kızı dövuyorlar...içim parcalanıyor...
adaş günaydın bu bildirimde eksi varmı geçen haftaki bildirimini hatırlamıyoruuum son olaraaak heeeeey maşallaaahHayırlı cumalar
Kilom 83.5
180 dk yürüyüşüm var
Adaş Sağol geçen hafta85li bişey di 85.3 dü galibaadaş günaydın bu bildirimde eksi varmı geçen haftaki bildirimini hatırlamıyoruuum son olaraaak heeeeey maşallaaah
günaydınlaar bugün tartı günümüz tartı hepinizin yüzünü güldürsün AAA dostlaaar
bugün misafirim gelicek hafta sonu doluyum bii koşuşturmam olucak :) mağlesef artı bildireceğim evet fazla yedim ama yinede benim için yürüyüşe başlamam ve tibet egzersizlerime başlamam adına başarılı bir haftaydı dün çok aşırı hızlı tempolu yürüyüş yaptım ondanmı yoksa hem çaramba hem perşembe akşam yemeğinde bulgur yedim ondanmı bir şişkinlik vaar
kilo bildirimim: 105.8
Vay vay tey tey :)boyle saglam kararli durusunla icten icten farketmeden guc veriyosun bana asuman abla.Adaş Sağol geçen hafta85li bişey di 85.3 dü galiba
Bir faydam dokunuyorsa ne mutlu banaVay vay tey tey :)boyle saglam kararli durusunla icten icten farketmeden guc veriyosun bana asuman abla.
Ay lav yu
Yuruyus yapmissin nerde spor dk bildirimi?
bu ne kııııı yapancı yapançıı konuşuyorsunuz ben anlamıyoruuumBir faydam dokunuyorsa ne mutlu bana
Ay Lav Yu tu
Kızım hazırlık okuyor ya öğreniyoruz biz de ucundan azcık :))bu ne kııııı yapancı yapançıı konuşuyorsunuz ben anlamıyoruuum
kıskanırım anında taş koyarıım
ayy sagol fridacım...sibel diye biri var facede 44 kilo vermiş onu takip ediyorum şimdi çok etkilendim ...meülerini takip ediyorum...sabah karatay kahvaltısı yapıyorum 2 yada uc yumurta peynir zeytin badem ceviz kuru kayısı öğlen ne piştiyse bir tabak akşam çok daha hafif aslında normal bir yeme biçimi ama biz abur cuburlara alışkın oldugumuz için az geliyor 130 kiloluk vücuda canımderin incelmek adına bağzı şeyleri yoluna koymana çok sevindiiim
kendini o kadarda çok aç bırakma yolumuz uzun sonra bıtkınlık oluyor gerçi baharın gelmesiyle arkamıza kuvvetli bir rüzgar alırız belkide :)
gönlüne görede bir ev bulursun inşallah canım
Kızlar selam nasılsınız?
Ben baya mahcubum, beni sormuşsunuz yazamadım bildirim de yapamadım.Amethyst_1 Elifcim kusura bakma bildirim yapamadım Cuma günü. Bonus cum sen de merak etmişsin YENA m haber verdi sağolsun... Biraz keyfisizim bu ara, cuma günü aklımdan çıkmış tamamen Beni listeden çıkar çıkarmadıysan Elifcim, bu ara hiç kilo işleriyle ilgilenemiyorum...
Ev sahibi evi satılığa çıkardı geçen haftalarda, ona biraz canım sıkılıyordu. Üstüne geçen hafta arabanın camı patlatıp çantamı çaldılar biz dışardayken. 5 bin lira civarında ziynet çalındı, bi de cam patladı o da maddi külfet. Kendimi suçlu hissediyorum çantamı almadım diye, baya canım sıkıldı. Bu ara sürekli zarara uğruyoruz, eşimin iş yaptığı bilgisaya çay döküldü falan. Nedendir anlayamıyorum.. Cana geleceğine mala gelsin tabi... Size dert yanıp canınızı sıkmak için yazmıyorum, unutkanlığımı açıklayayıım dedim :) Şimdi iyiyiz şükür. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Eki Görüntüle 1776315
''BİM'e devrim yapmaya giden teyze'' diye arkadaşım göndermiş bu resmi bayıldım çok güldüm..
sizinle de paylaşmak istedim.. :))
Herkese tesekkur ederim kizlar. Cok vaktim yok tek tek cevap yazamiyorum kusuruma bakmayin nolur.. Simdi hastaneye gidiyorum igneler icin. Bi sure yatabilirim dua edin..
Simdi benim durum su sekilde. Zaten biliyosunuz 30. Haftadan sonra acilmam baslamisti. Yatiyodum surekli.. Seker ciktigi icin de bebek iri normal haftasina gore.. Sadece kilosu da degil, bas ve karin cevresi de oyle.. Yani daha 1 ay var aslinda ama bebek dogmaliymis gibi cikiyo ultrasonda. Son nst de sancim cikti ben hissetmiyodum ama, tansiyonum yükselmeye basladi.
Ben hem devlette hem ozelde devam ediyodum takibe. Devlet hastanesindeki doktor bunlari söyleyince ozeldeki doktora da gittim dun, orda sadece sancim cikmadi, geri kalan herseyi o da soyledi. Perinatolojiye yonlendirdiler. Ordaki doktor da bakti inceledi falan bebegi.. digerleri cok onemli degil ama tansiyon sıkıntı bizim icin, bir an once dogumda fayda var dedi.
Tum doktorlar fikir birligi edince de boyle bi karar aldik iste...
Doktorlar erken olmadığını soyluyolar dogum icin.. 36. Haftadan sonra bi sorun olmaz ama riske atamayiz dediler o yuzden de ciger gelistirici igne yapilacak..
Boyle iste kizlar uzun oldu kusura bakmayin.. Dua edin bolca..
Eki Görüntüle 1776617 buyurun kizlar yesil cay icelim beraber
Bu listecibaşı Kasımpatı gelip benim cezamı kesmemiş :) Ben şimdi yarın cezalı mıyım değil miyim
Degilsindir :) kasimpati nezaketlidir fazlaca.
Allah yardimcin olsun ev isi zor. Ins uygun duzgun bir yer bulursun. Ana baba duasi alanin isi rast gider bakma sen olan aksiliklere onlar kucuk imtihanlarimiz sabrimiz olculuyo.
Olan bitenden sebep benimde pek tadim yok. Bu aksamida istedigim sekilde geciremedim saglik olsun.
Teli suratima dusurdugume gore uyuyabilirm artik iyi geceler
Yazdim not aldim beybisiay ben spor bildirimini unutmusum bınıs
birgün 30 dakika leslie
uc gunde okul yolunda yurusus toplam 120 dakika çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?