valla süper ilerliyorsun Asuman ablaHayırlı cumalar
Kilom 83.5
180 dk yürüyüşüm var
Canım benim çok sağol. inşallah hayırlı kapılar açar bunlar dediğin gibiEsracim,cok geçmiş olsun.Üst üste gelmiş gerçekten ama olanda hayir vardir,güzel seylere vesiledir insallah yasadiginiz bu sIkIntilar..ev konusunda da gönlünüze göre daha güzel bir ev bulursunuz inşallah..
Estagfirullah canim kusur ne demek,ben birkaç hafta veya arzu ettiğin kadar izinli yazayim seni,ne dersin?listeden tamamen cikmak bir rahatlik oluşturup kilo almamiza sebep olabiliyor,kendimden biliyorum:)
Estagfirullah kuzuuu,ceza kesmekte ne demek:) izinli yazıyorum seni inşallah..
Degilsindir :) kasimpati nezaketlidir fazlaca.
Allah yardimcin olsun ev isi zor. Ins uygun duzgun bir yer bulursun. Ana baba duasi alanin isi rast gider bakma sen olan aksiliklere onlar kucuk imtihanlarimiz sabrimiz olculuyo.
Olan bitenden sebep benimde pek tadim yok. Bu aksamida istedigim sekilde geciremedim saglik olsun.
Teli suratima dusurdugume gore uyuyabilirm artik iyi geceler
Gözün aydın canım, keyifli akşamlarınız olsun :)Esim birkaç gündür sehir disindaydi,bugun geliyor inşallah bir taraftan da sevdiği yemekleri yapıyorum aksama:)
Henüz bildirimler tamamlanmamis,herkes bildirim yaptiginda listeyi uygun olduğum zaman yaparim inşallah..
Laf yetistirmekten gunaydin diyemedim he :)
Gunaydinnnn hayat kisa ve devam ediyor. Umut lazim her zamankinden daha cok... Ve birlik lazim oda bizde var hamdolsun.
Kilo 106.7 -200
Sipor 100 dk
Kasimpati hanim hanim kilonu yaz litfenbildirim sart
Canım benim çok sağol. inşallah hayırlı kapılar açar bunlar dediğin gibi
Bi tanesin çok sağol canım. İZİNLİ olayım ben o zaman bi süre, inşallah kendimi toparlayacağım en kısa zamanda
Bu arada Bonuscuğumun dediği kadar naziksin, çok sevindim anlayışına canım
Gözün aydın canım, keyifli akşamlarınız olsun :)
Şimdiden ellerine sağlık liste için.
Haftanin en en en siportmenleri
Asumanzeynep & 74FRIDA
Haftanin orta dereceli siportmeni
Derin
Haftanin 3. dereceli siportmeni
Bonus
Haftanin en en en siportmenleri
Asumanzeynep & 74FRIDA
Haftanin orta dereceli siportmeni
Derin
Haftanin 3. dereceli siportmeni
Bonus
Bonus ve kasımpatı ikinizin de ellerine sağlıkHAFTANIN 1.si............................. - 1.8 kg................................. ASUMANZEYNEP
HAFTANIN 2.si.................................... - 1.1 kg.............................................. DERIN
HAFTANIN 3.sü................................ - 0.7 kg............................................ NURSENA
Akşama benim de misafirim var kabak tatlısı ve 3 2 1 poğaça yaptım şimdi dışardayım[/QUOTE3 2 1 ne oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?