Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım benim çok sağol. inşallah hayırlı kapılar açar bunlar dediğin gibi

Bi tanesin çok sağol canım. İZİNLİ olayım ben o zaman bi süre, inşallah kendimi toparlayacağım en kısa zamanda
Bu arada Bonuscuğumun dediği kadar naziksin, çok sevindim anlayışına canım

Selam güzeller, nasıl keyifler? Hayırlı cumalarımız olsun inşallah.
Ben iyiyim şükür. boğazımı tutmayı başarabilirsem daha iyi olacağım :)

Sağol Bonusum, ocak dışı edilmedim, yaşasın

Aslında ev taşımak gözümde büyümüyor da gönlümüze göre ev bulmak zor buralarda. Evler pahalı ve eski, ben annem için uzak bi semte de gidemiyorum. Bir de bu eve taşınırken ne hayallerim vardı, neredeyse hiçbiri olmadı. Hayat daha da zorlaştı. Sanırım en çok canımı sıkan bu. İnşallah bu dönem bu evle birlikte kapanır, ne diyelim. Her şeyde vardır bir hayır...

Teli suratına düşürmek sanırım insana evladının en şapşik, en tatlı anlarından biri

Esim birkaç gündür sehir disindaydi,bugun geliyor inşallah bir taraftan da sevdiği yemekleri yapıyorum aksama:)
Henüz bildirimler tamamlanmamis,herkes bildirim yaptiginda listeyi uygun olduğum zaman yaparim inşallah..
Gözün aydın canım, keyifli akşamlarınız olsun :)
Şimdiden ellerine sağlık liste için.

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

Öhömm öhömm,bagnamii didiniz:)

Kayda değer bir basari söz konusu olmayınca bos yere mesaj kalabaligi yapmiyim dediydimm,sportif bir hatunda olmayınca..Neyse senimi kiracagim beybi haftaya yaparim bildirimimi

Canim benim sen de öylesin

Dilerim anneciğine yakin,gönlüne göre bir ev bulursun en kisa zamanda..Islerinde kolaylıklar diliyorum..

Gözün aydın canım, keyifli akşamlarınız olsun :)
Şimdiden ellerine sağlık liste için.

Tesekkür ederim canim,Hepimizin her aksami keyifli ve sevdiklerimizle birlikte olsun inşallah..

Haftanin en en en siportmenleri

Asumanzeynep & 74FRIDA

Haftanin orta dereceli siportmeni

Derin

Haftanin 3. dereceli siportmeni

Bonus

Ellerine saglik bonus,listeler için teşekkürler..

Siportmen hatunlari kutlarim

HAFTANIN 1.si............................. - 1.8 kg................................. ASUMANZEYNEP

HAFTANIN 2.si.................................... - 1.1 kg.............................................. DERIN

HAFTANIN 3.sü................................ - 0.7 kg............................................ NURSENA

Haftanin en en en siportmenleri

Asumanzeynep & 74FRIDA

Haftanin orta dereceli siportmeni

Derin

Haftanin 3. dereceli siportmeni

Bonus

Bonus ve kasımpatı ikinizin de ellerine sağlık
Listedeki herkesi Kutlarım

Ya kızlar yeni listede lütfen benide alın aranıza Busefer inş zayıflıcam. Sabah kahvaltısınî malesef yapamadım. Ögle yemegini işe kendim hazırlayıp götürdüm ve işte resmi aksamada yumurtalı ıspanak yapıcam onu ve yoğur yerim ekmeksiz

Eklentiler

• IMG-20160219-WA0002.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 36
@Kasımpatı,emeğine sağlık tatlım.. ne güzel mamalar hazırlamışsındır kimbilir.. Misafir olmak vardı sana :)

Bonus emeğine sağlık canım.. bebelerle işin gücün arasın da uğraşıyorsun..

clutch canım eviniz satılmış.. hayırlı olsun bazen yeni mekan farklı enerji çok iyi geliyor.. İnşallah uygun ve çok daha güzel bir ev bulursunuz.. üzme tatlı canını bir şekil de yoluna girecektir..

@elif1503 canım sorunun bu şekil de olduğunu hatırlamıyorum kaçırmışım demek ki.. İnşallah çok yolun da gelişir herşey... Seni seviyoruz..

@asumanımzeynebim harikasın canım.. Çok hızlı zayıflama lütfen..

Derin siz de inşallah gönlünüze göre uygun ve güzel ev bulursunuz.. beslenmen de iyi maşallah bu son olsun bozulmasın..
kimi takip ediyorsun merak ettim...

plynna elin nasıl oldu canım pansuman yapıldımı.?

@nhtylz sen neler yapıyorsun canım.

F frida sevgiler öpücükler..

OGULCUKLARIM canım toplantın varmış merak ettim ben de ne toplantısı.. klasik günmü yoksa...
MErak işte.. Bir laf var ya. ya meraktan ya taraktan..

nursena Özlüyoruz seni daha fazla takıl... Toksini hatırlıyormusun nursena.? tüp mide ameliyatı oldu o da.

Benim kilo verememe yahut az verme durumum tamamen sporsuzluk ve mens düzensizliği...
Çünkü gerçekten bu hafta kötü beslenmedim. Düne kadar artıydım bu sabah anca sabit gösterdi tartı..
Zaten artık çok az gramla kilo kaybım.. Sanırım ciddi egsersiz programı oluşturmalıyım bir şekil de kendime..

Öylesine yoruluyorum ki. Oturmaktan yoruluyor insan. eve gelince de hiç oturamıyorum hep yorgunum ama efor kaybım yok işte...

Takılmıyorum artık, benim niyetim belli.. Allah yoldan çıkarmasın bir daha beni inşallah ve hiç birimizi..
Çok mütevazı ufak hedeflerim var.. Şubat sonu 104 leri ucundan kıyısından görmek. görmezsem de üzülmem. :)
Mart sonu 102 leri görmek.. haziran itibarıyle ikili rakamlar da olmalıyız muhakak herhangi bir sağlık sorumuz olmazsa şayet...beyleyken beyle :))

Akşam saat 19:30 seansına eşimle yıllar yıllar sonra ilk defa başbaşa sinemaya gideceğiz.. Kötükedi şero ya gideceğiz :)
İkimizin de gençlik efsane karikatür kahramanı.. İçim tuhaf :) el ele de tutuşuruz belki :)
oğlan acaip tavır yapıyor... PAtlamış mısır da alırsınız belki alırsanız artanı bana getirirsiniz...daha neler neler.. :) Sanki hiç patlamış mısır yemedi garibim..
Vicdan yapıyorum kendi kendime acaba kötü birşeymi yapıyorum diye... Kızım anne saçmalama gideceksiniz tabii. alışkın olmadığı için böyle davranıyor deyip ikna ediyor beni her seferin de...
Dalgasını da geçiyor ama.. saat 23 ü geçmesin sakın.. elini tutmasına izin verme falan geyik yapıyor. Büyümüşte ebeveyni ti ye alıyor haspam.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…