deriyi soydular aklım çıktı valla ya.hele çocuklar vardı orada ağladılar onları görünce Bayılacak gibi oldum tansiyonum düştü.halimize ne kadar şükür etsek az valla.korktuğum kadar olmadı ama suan yeni yanmış gibi sızlıyo@Kasımpatı,emeğine sağlık tatlım.. ne güzel mamalar hazırlamışsındır kimbilir.. Misafir olmak vardı sana :)
@Bonus emeğine sağlık canım.. bebelerle işin gücün arasın da uğraşıyorsun..
@clutch canım eviniz satılmış.. hayırlı olsun bazen yeni mekan farklı enerji çok iyi geliyor.. İnşallah uygun ve çok daha güzel bir ev bulursunuz.. üzme tatlı canını bir şekil de yoluna girecektir..
@elif1503 canım sorunun bu şekil de olduğunu hatırlamıyorum kaçırmışım demek ki.. İnşallah çok yolun da gelişir herşey... Seni seviyoruz..
@asumanımzeynebim harikasın canım..Çok hızlı zayıflama lütfen..
@Derin siz de inşallah gönlünüze göre uygun ve güzel ev bulursunuz.. beslenmen de iyi maşallah bu son olsun bozulmasın..
kimi takip ediyorsun merak ettim...
plynna elin nasıl oldu canım pansuman yapıldımı.?
zeze_84 sen neler yapıyorsun canım.
@frida sevgiler öpücükler..
@OGULCUKLARIM canım toplantın varmış merak ettim ben de ne toplantısı.. klasik günmü yoksa...
MErak işte.. Bir laf var ya. ya meraktan ya taraktan..
@nursena Özlüyoruz seni daha fazla takıl... Toksini hatırlıyormusun nursena.? tüp mide ameliyatı oldu o da.
Ya kızlar yeni listede lütfen benide alın aranızaBusefer inş zayıflıcam. Sabah kahvaltısınî malesef yapamadım. Ögle yemegini işe kendim hazırlayıp götürdüm ve işte resmi aksamada yumurtalı ıspanak yapıcam onu ve yoğur yerim ekmeksiz
Geçmiş olsun atlatmissin şükür yarına çok daha rahatlar sın inşallahderiyi soydular aklım çıktı valla ya.hele çocuklar vardı orada ağladılar onları görünce Bayılacak gibi oldum tansiyonum düştü.halimize ne kadar şükür etsek az valla.korktuğum kadar olmadı ama suan yeni yanmış gibi sızlıyo
Canim.gecmi gecmis.olsun insallahderiyi soydular aklım çıktı valla ya.hele çocuklar vardı orada ağladılar onları görünce Bayılacak gibi oldum tansiyonum düştü.halimize ne kadar şükür etsek az valla.korktuğum kadar olmadı ama suan yeni yanmış gibi sızlıyo
Yenacigim iyiyim canim coluk cocuk ugrasiyorum zayiflamaya gayret ediyorum egitim hayatina devam etmelimiyim diye dusunuyorum orgu oruyorum kitap okuyorum kafami dagitmaya calisiyorum iste
Maşallah hem ev hem çocuklar hem örgü ve kitapYenacigim iyiyim canim coluk cocuk ugrasiyorum zayiflamaya gayret ediyorum egitim hayatina devam etmelimiyim diye dusunuyorum orgu oruyorum kitap okuyorum kafami dagitmaya calisiyorum iste
deriyi soydular aklım çıktı valla ya.hele çocuklar vardı orada ağladılar onları görünce Bayılacak gibi oldum tansiyonum düştü.halimize ne kadar şükür etsek az valla.korktuğum kadar olmadı ama suan yeni yanmış gibi sızlıyo
Sagol canim ugrasiyorum valla bos vakitleri doldurmaya calisiyorumMaşallah hem ev hem çocuklar hem örgü ve kitap
Ben bu sene hiç örgü de ormedim halbuki çok severim hiç boş duramazdım
Yemek yedik mutfağı topladım sayılır kalkıp tekrar ortalığı supurmem lazım salonda yiyoruz yemeği çünkü
Hiç kalkasim yok yorulmusum ama 1 saate gelir misafirlerim kalkayım bari de şöyle bir süpürüp giyineyim
Bizde yedik yemegi mutcagi topladimama kizlar mutfagi batirmaya devam ediyor suanda kolay gelsin aksaminiz guzel gecsin insallahYemek yedik mutfağı topladım sayılır kalkıp tekrar ortalığı supurmem lazım salonda yiyoruz yemeği çünkü
Hiç kalkasim yok yorulmusum ama 1 saate gelir misafirlerim kalkayım bari de şöyle bir süpürüp giyineyim
Su ara hobimle ilgili bi kitap okuyorum kucuk mucizeler dukkanini duymussundur onu okudum serisi olarak bir yumak mutluluk okuyorumsu ara egitim hayatina devam etmek istiyorum aslinda ama bazen cocuklari birakacak yer olmazsa bosuna gidiyor param gecen donemki sinavdan kaldim mesela birakamadigim icin cocuklari parama bi yamdan uzuldum emegime bi yandan
Benimde elime.cay dokulmustu lisede kucukkende elim saca degmisti yanik cok kotu bisey gercektenDaha çabuk iyileşir bu şekil de...Geçmiş olsun tekrar..
tahin yağı çok iyi geliyormuş.. Müthiş iyileştirme etkisi varmış.. ÖZellikle yeni yandığın da direk tahin yağı sürünce hemen kızarıklığı falan alıyormuş...
İşyerin de arkadaşın oğlu bacağına kaynar çayı dökünce tecrübe etmiş onların önerisi..
Allah yaşatmasın çok acı bişey.. bazen yağ sıçrıyor yahut yemeğin buharından falan nasıl canı yanıyor insanın...
Himm pek yazarlari aklimda tutamam ama bi bakayimAhmet Batman okumak istiyorum ..
Övgü alıyor epey. Geçen denk geldi param kalmamıştı alamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?