Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

deriyi soydular aklım çıktı valla ya.hele çocuklar vardı orada ağladılar onları görünce Bayılacak gibi oldum tansiyonum düştü.halimize ne kadar şükür etsek az valla.korktuğum kadar olmadı ama suan yeni yanmış gibi sızlıyo

Merhaba sedef,

Hatırlıyorum seni.. Bunaldıkça buraya yazıp , rahatlayınca da uğramıyorsun. :)
Listeye eklemek sorun değil aslın da, ama senin istikrarlı olman lazım.. Düzenli paylaşım yapman düzenli kilo bildirimi yapman gerekiyor... Fikir alışverişin de bulunman gerekiyor.. Yoksa gelip sadece kilo bildirip yok olmanın da faydası yok.. .. Ev de not defteri edinip her hafta çetele tutabiliriz ama yapamıyoruz çünkü bizler obezite hastasıyız zayıflamayı başaramadığımız için bu platformda ekipçe birbirimizden manevi güç alarak üstesinden gelmeye çalışıyoruz.. Başarılı olamayabiliyoruz çoğu zaman, ama adım atmak, atmaya devam etmek önemli olan...
Sonuçta listeyi hazırlama gönül işi .. işini gücünü bırakıp zaman ayırıyor arkadaşlarımız sağolsunlar..
O yüzden gerçekten kararlıysan killo alsan dahi ayrılmayacaksan habersiz gitmeyeceksen tabii ki iki hafta bildirimden sonra listede yer alırsın...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun atlatmissin şükür yarına çok daha rahatlar sın inşallah

Canim.gecmi gecmis.olsun insallah

Yenacigim iyiyim canim coluk cocuk ugrasiyorum zayiflamaya gayret ediyorum egitim hayatina devam etmelimiyim diye dusunuyorum orgu oruyorum kitap okuyorum kafami dagitmaya calisiyorum iste

Ben de şu an çamaşır katlıyorum... ne okuyorsun bu ara..
eğitime kesinlikle devam etmelisin . senin farklı bir enerjin var gayret konusun da eminim başarırsın...
Ben de istiyorum 2 yıllığı 4 yıllık yapmak sadece istiyorum :)

Yenacigim iyiyim canim coluk cocuk ugrasiyorum zayiflamaya gayret ediyorum egitim hayatina devam etmelimiyim diye dusunuyorum orgu oruyorum kitap okuyorum kafami dagitmaya calisiyorum iste
Maşallah hem ev hem çocuklar hem örgü ve kitap
Ben bu sene hiç örgü de ormedim halbuki çok severim hiç boş duramazdım

Daha çabuk iyileşir bu şekil de...Geçmiş olsun tekrar..
tahin yağı çok iyi geliyormuş.. Müthiş iyileştirme etkisi varmış.. ÖZellikle yeni yandığın da direk tahin yağı sürünce hemen kızarıklığı falan alıyormuş...
İşyerin de arkadaşın oğlu bacağına kaynar çayı dökünce tecrübe etmiş onların önerisi..
Allah yaşatmasın çok acı bişey.. bazen yağ sıçrıyor yahut yemeğin buharından falan nasıl canı yanıyor insanın...

Su ara hobimle ilgili bi kitap okuyorum kucuk mucizeler dukkanini duymussundur onu okudum serisi olarak bir yumak mutluluk okuyorumsu ara egitim hayatina devam etmek istiyorum aslinda ama bazen cocuklari birakacak yer olmazsa bosuna gidiyor param gecen donemki sinavdan kaldim mesela birakamadigim icin cocuklari parama bi yamdan uzuldum emegime bi yandan

Kolay gelsin sana manken asucum...
umarım güzel bir akşam olur senin için de...

Bizde yedik yemegi mutcagi topladimama kizlar mutfagi batirmaya devam ediyor suanda kolay gelsin aksaminiz guzel gecsin insallah

Ahmet Batman okumak istiyorum ..
Övgü alıyor epey. Geçen denk geldi param kalmamıştı alamadım..

Benimde elime.cay dokulmustu lisede kucukkende elim saca degmisti yanik cok kotu bisey gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…