Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba adım yagmur 22yasindayim 120kiloyum 162boyundayim lütfen destek olun kilo vermek istiyorum

Hoşgeldin aramıza yağmur...
Doğru yerdesin bizi takip ettikçe anlayacaksın..
İnşallah hepimiz kilolarımızdan sağlıklı bir şekil de kurtuluruz...

Ben geldim:))
Hayriye agsama kadar ne toplantisi he bide neye dayanacan niye kilo bildirmiyon sen
canim her cuma gittiğim bi vakif var oraya gittim iste cumayi değerlendirmek adina Dayandigimda tartilmamak 2 hafta once Tarti herkezi tartti. Beni tartmiyor bende bir ay tartilmiycam dedim bakalim tartacakmi 1 ay sonra

kizlar listeler için elinize saglik sporcu ve kili veren güzelleri kutlarim asumanzeynep seni ayriyeten kutlarim sen ne yapiyon lütfen hergun yediklerini yaz bizede ornek olsun

:))))Canim cuma günlerini değerlendirmek için gittiğim bi vakif var oraya gittim
seni severim güzel kadin iyi eğlenceler

Canim çok geçmiş olsun atlattin insallahartik git gide daha rahatlarsin insallah burada bir ablanin sirtina kefil devrilmişti onlar yaniga yumurta yagi sürdüler bi arastir istersen izde birakmiyormus

Evet asuman ablanim ne yiyip ictigini bende merak ediyorum asuman abla yaz hergun ya bize ornek ol lutfen

Kolay gelsin sana manken asucum...
umarım güzel bir akşam olur senin için de...
Sağol yenacim ve Yelizcim
Aslında biz cuma aksamlari kuran çalışıyoruz bizim evde ama 1 aydır hocamızın annesi hasta olduğu için ara verdik pazartesi vefat etmiş malesef hocamız yok ama biz toplanıp okuyalım dersimizi tekrar edelim dedik

Allah kabul.etsin ablacigim

Evet haklısın Aslında burdayken kilo vermem hızlıydı. Iyide gidiyordum ama eşimle yaşadığım problemlerden sonra nete girmedim. Neredeyse bir yıl oluyo ayrılalı aranızdan. Tekrar bir deneyeyim kilo vermeyi dedim yazdım tekrardan ama fos çıktım. İrade meselesi evet. Ve kendine güven işte ibsanlardan bayagı uzaklaşmıştım şimdide işte 98.2 yi buldum. Yediğjm günlük şeyleri Atarım ama artık kilo vermem sanırım iyice durdu. Umarım ilk günlerdeki gibi hızlı olur. Teşekkürler bu arada

Bu arada plynna gećmiş olsun. Benimde ablamın ayağına bir tava kızartma yagı dökülmüştü. Onunda cok kötü olmuştu doktorun verdiği ilaclarla birlikte kantoron yağı kullandık iz bile kalmadı. Tekrardan geçmis olsun

Sağol canım daha bitkisel bir şey kullanmadm sargı var çünkü

YENA bizde durumlar boyle iste. Sıkıntılı oldu biraz sonu hamileligin, ama cok az kaldi insallah iyi bi sekilde sonlanir.. Size de iyi eglenceler :) el ele de tutusun, eminim cok iyi gelir sana da sadece kendin icin bisey yapmak, barisa da bak sen :) kiskanclik yapiyo demek :) ona da ufak bi hediye alirsaniz mutlu olur belki, sen de vicdan yapmazsin o kadar :)

Bonus ellerine saglik canim, misafirlerinle guzel bi aksam gecir sen de :)

@kasimpati35 senin de ellerine saglik canim.. Afiyet olsunn :)

sedef0701 hosgeldiniz. 2 hafta duzenli bildirimden sonra listeye dahil ediyor sanirim kasimpati arkadasimiz. Umarim daimi olursunuz.

asumanzeynep ablacim tebrik ederim seni, yaza manken gibi olursun sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…