Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikkk edrimm özellikle asumuuu maşşallahhhh

bonusumada liste ler için ellerinize sağlıkkkk dilyorummm

inşallahhhh koptum iyceee demi yaaa anca toparlıyorum kendimiii inşallah asuya yetişeyimmmm diyorumm ara fena açıldıııı
toksin yurt dışından hasta çocuğu olandı demi naıl oldukiii kızı
bide baya zayıfladıydı yaaa tüp miğde gerektircek kadar kilolu deildi sankim

bayılayrummm sizeeee maşşallhhh çok tatlısınızzz iyi seyirlerrrrr arkadaşımmm

Merhaba adım yagmur 22yasindayim 120kiloyum 162boyundayim lütfen destek olun kilo vermek istiyorum
hoş geldinn maşşallah yaşınn küçükkk çar çabuk ikili rakamlara inersinnn takıl bize yaza bomba olursun demedi demme bu topiğe gelen genç kızlar zayıflıyo evleniyooo bebek isteyenler doğuruyoo sonraaa hoppp tekrardan daimi arkadaşlığımız sayesinde veriyoruz alıyoruz öyle bi aileyiz işte

M meyra__ gozun aydin guzelim sag salim aldin bebegini kucagina. Allah hayirli etsin.

Elifcim sende alicaksin ins hic kotu bisey dusunme. Unutma kotu dusunce her durumu her turlu etkiler.

Bir sure sonra burdaki muhabetleriniz uykusuzluk bebegin az emmesi gazi aglamasi seklinde olabilir :)))

Iyi aksamlar kizlar beslenmem iyi sayilirdi bugun icin aksam kod adi e.t yemeseydim

Sabah
1 tost biraz patates kizartmasi

Arada yesil cay ayran badem

Aksam
Mercimek corbasi zeytinyagli kabak salata

Cayin yaninada e.t yapmistim 1 dilim.ondan yedim

Elif1503 inş cnm bundan sonra kalıcıyım ve umarım hepimiz kilolarımızı vererek sağlıklı bir şekilde ideal kilolarımıza ulaşırız
Insallah..
İyi akşamlar
Misafirlerim gitti
Çayın yanında kabak tatlısı yedim biraz poğaça nin tadına bile bakmadım
Iyi aksamlar abla, afiyet olsun, o kadar olur :)
Ne de guzel anlatmissin topigimizi:)
Herseyine raziyim, kizim gelsin de saglikli bi sekilde :)
Evet muhabbetler sizi bi sure sıkabilir :) ama siz tecrubelisiniz, faydalaniriz sizden :)

Bende cayın yanında azıcık patlamış mısır yedim Aslında gün boyu acıkmıyorum. Fotografta gonderdigim sandiviçleydim. Akşamda Sadece ekmeksiz yumurtalı ısmanak ve yoğurt yemeyi planlıyordum. Ama sanki aksamları midemden bir canavar çıkıyor. Insilun direncimle mi alakalı bilemedim iki dilim cavdarlı ekmek yedim aksam ıspanagın yanında bide biraz önce de çayın yanında mısır. aksamları agzimi tutmam lazım.

biniss kasimpati ellerinizle sağlık......
biniss meyva ve kuruyemiş bitki çayı var zaten aralarda canım...ama bisküvi diyetle olsa ekmek pirinc yememeye çalışıyorum ...
yena. facede sibel diye biri yazarsan çıkar onun sayesinde gaza geldim ınan hergün menü paylaşıyor ... insallah bu isteğim daimi olur...
elifcim sana da hayırlı doğumlar diliyorum canım...
meyrada kurtulmuş çok sevindim....

İyi geceler kuzuularrr :)
Napanız? ben annemden geldim. bir öküz gibi tıkınma gecesinin sonu :) Balık gecesiydi, bi de Asuman abla senin misafirlere yaptığın şeyden yedik. Durduramıyorum kendimi, bu iştah nedir böyle anlamıyorum.

Bonus @kasimpati35 ellerinize sağlık güzeller. Kilo verenleri de teberik ederim. asumanzeynep abla harikasın valla

YENA m filmi beğendiniz mi? ay çok tatlısınız ailecek
plynna geçmiş olsun eline canım umarım tez zamanda iyileşir.

Ya nasıl mutlu oldum bu arada güzel haberlere. M meyra__ ve Y yolcu Zeynep evlatlarına kavuşmuş. Allah sağlıkla analı babalı büyümelerini nasip etsin inşallah

Selam herkese ..
Bonus ve kasmpati liste icin tesekkürler.kilo verenleri de ayrica tebrik ediyorum.
Asuman abla ya da masallah diyorum devami gelir ins.gözlemledigim kadaryla asuman abla icinizde enfazla yürüyüs yapan.bence bu etkili oluyo kilo vermesinde.

Yena basbasa sinema keyfi.Allah muhabbetinizi artrssn.arada böyle iyi davran kendine.güzellikler yap calisan hatun olaraktan.

Meyra masallah gelmis kuzucuk.Allah hayırlı evlat eylesin.normal dogum icin de helal olsun valla.darısı bize.

Derin umarm sende gönlünce bi ev bulursun.

Yeni gelenlere hosgeldiniz dogru yerdesiniz kilo vermek icin.

Zeynepn de sağlığı yerindedir umarm.

Elif tırsma canm.gönlünü ferah tut.Rabbim yardm eder ins.Çinlileri düşün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…