Az once gittiler bizimkilerde sozde fazladan yedigimi yazmiycaktim meshur kod adlidan yedimElif1503 inş cnm bundan sonra kalıcıyım ve umarım hepimiz kilolarımızı vererek sağlıklı bir şekilde ideal kilolarımıza ulaşırız
tebrikkk edrimm özellikle asumuuu maşşallahhhhHAFTANIN 1.si............................. - 1.8 kg................................. ASUMANZEYNEP
HAFTANIN 2.si.................................... - 1.1 kg.............................................. DERIN
HAFTANIN 3.sü................................ - 0.7 kg............................................ NURSENA
inşallahhhh koptum iyceee demi yaaa anca toparlıyorum kendimiii inşallah asuya yetişeyimmmm diyorumm ara fena açıldıııı@Kasımpatı,emeğine sağlık tatlım.. ne güzel mamalar hazırlamışsındır kimbilir.. Misafir olmak vardı sana :)
Bonus emeğine sağlık canım.. bebelerle işin gücün arasın da uğraşıyorsun..
clutch canım eviniz satılmış.. hayırlı olsun bazen yeni mekan farklı enerji çok iyi geliyor.. İnşallah uygun ve çok daha güzel bir ev bulursunuz.. üzme tatlı canını bir şekil de yoluna girecektir..
E eboe canım sorunun bu şekil de olduğunu hatırlamıyorum kaçırmışım demek ki.. İnşallah çok yolun da gelişir herşey... Seni seviyoruz..
@asumanımzeynebim harikasın canım..Çok hızlı zayıflama lütfen..
Derin siz de inşallah gönlünüze göre uygun ve güzel ev bulursunuz.. beslenmen de iyi maşallah bu son olsun bozulmasın..
kimi takip ediyorsun merak ettim...
plynna elin nasıl oldu canım pansuman yapıldımı.?
zeze_84 sen neler yapıyorsun canım.
@frida sevgiler öpücükler..
@OGULCUKLARIM canım toplantın varmış merak ettim ben de ne toplantısı.. klasik günmü yoksa...
MErak işte.. Bir laf var ya. ya meraktan ya taraktan..
nursena Özlüyoruz seni daha fazla takıl... Toksini hatırlıyormusun nursena.? tüp mide ameliyatı oldu o da.
bayılayrummm sizeeee maşşallhhh çok tatlısınızzz iyi seyirlerrrrr arkadaşımmmBenim kilo verememe yahut az verme durumum tamamen sporsuzluk ve mens düzensizliği...
Çünkü gerçekten bu hafta kötü beslenmedim. Düne kadar artıydım bu sabah anca sabit gösterdi tartı..
Zaten artık çok az gramla kilo kaybım.. Sanırım ciddi egsersiz programı oluşturmalıyım bir şekil de kendime..
Öylesine yoruluyorum ki. Oturmaktan yoruluyor insan. eve gelince de hiç oturamıyorum hep yorgunum ama efor kaybım yok işte...
Takılmıyorum artık, benim niyetim belli.. Allah yoldan çıkarmasın bir daha beni inşallah ve hiç birimizi..
Çok mütevazı ufak hedeflerim var.. Şubat sonu 104 leri ucundan kıyısından görmek. görmezsem de üzülmem. :)
Mart sonu 102 leri görmek.. haziran itibarıyle ikili rakamlar da olmalıyız muhakak herhangi bir sağlık sorumuz olmazsa şayet...beyleyken beyle :))
Akşam saat 19:30 seansına eşimle yıllar yıllar sonra ilk defa başbaşa sinemaya gideceğiz.. Kötükedi şero ya gideceğiz :)
İkimizin de gençlik efsane karikatür kahramanı.. İçim tuhaf :) el ele de tutuşuruz belki :)
oğlan acaip tavır yapıyor... PAtlamış mısır da alırsınız belki alırsanız artanı bana getirirsiniz...daha neler neler.. :) Sanki hiç patlamış mısır yemedi garibim..
Vicdan yapıyorum kendi kendime acaba kötü birşeymi yapıyorum diye... Kızım anne saçmalama gideceksiniz tabii. alışkın olmadığı için böyle davranıyor deyip ikna ediyor beni her seferin de...
Dalgasını da geçiyor ama.. saat 23 ü geçmesin sakın.. elini tutmasına izin verme falan geyik yapıyor. Büyümüşte ebeveyni ti ye alıyor haspam.. :))
hoş geldinn maşşallah yaşınn küçükkk çar çabuk ikili rakamlara inersinnn takıl bize yaza bomba olursun demedi demme bu topiğe gelen genç kızlar zayıflıyo evleniyooo bebek isteyenler doğuruyoo sonraaa hoppp tekrardan daimi arkadaşlığımız sayesinde veriyoruz alıyoruz öyle bi aileyiz işteMerhaba adım yagmur 22yasindayim 120kiloyum 162boyundayim lütfen destek olun kilo vermek istiyorum
Insallah..Elif1503 inş cnm bundan sonra kalıcıyım ve umarım hepimiz kilolarımızı vererek sağlıklı bir şekilde ideal kilolarımıza ulaşırız
Iyi aksamlar abla, afiyet olsun, o kadar olur :)İyi akşamlar
Misafirlerim gitti
Çayın yanında kabak tatlısı yedim biraz poğaça nin tadına bile bakmadım
Ne de guzel anlatmissin topigimizi:)tebrikkk edrimm özellikle asumuuu maşşallahhhh
bonusumada liste ler için ellerinize sağlıkkkk dilyorummm
inşallahhhh koptum iyceee demi yaaa anca toparlıyorum kendimiii inşallah asuya yetişeyimmmm diyorumm ara fena açıldıııı
toksin yurt dışından hasta çocuğu olandı demi naıl oldukiii kızı
bide baya zayıfladıydı yaaa tüp miğde gerektircek kadar kilolu deildi sankim
bayılayrummm sizeeee maşşallhhh çok tatlısınızzz iyi seyirlerrrrr arkadaşımmm
hoş geldinn maşşallah yaşınn küçükkk çar çabuk ikili rakamlara inersinnn takıl bize yaza bomba olursun demedi demme bu topiğe gelen genç kızlar zayıflıyo evleniyooo bebek isteyenler doğuruyoo sonraaa hoppp tekrardan daimi arkadaşlığımız sayesinde veriyoruz alıyoruz öyle bi aileyiz işte
Herseyine raziyim, kizim gelsin de saglikli bi sekilde :)
Haklisin aslinda aramizda hamile sayisi azaldigina gore bence acikca yazabiliiz dimiYaaaa burda kod adi diye yaziyosunuz yediklerinizi, saatlerce dusunuyorum ne bu diye
Daha fazla yemek dusunuyorum
iyi gecelerIyi geceler kizlar bonusun tersine ben telefonun ustune dusmeden uyuyayim artuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?