Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meyracım geçmiş olsun Güle güle büyütün bebeğini zi hayırlı evlat olsun inşallah

gunaydın...
ooo yenacım sinemaya gitmişsiniz nasıl gecti çocuklar buyusede esim ile bareber bizde bişeyler yapabilsek...canım facede sibel diye biri yaz çıkar canım menülerini sporlarını paylasıyor resimli çokk etkilendim hikayesinden benimde baslamama vesile oldu...
kahvaltı...
üç yumurtalı omlet biraz sucuk ve pastırmada vardı içinde(haftasonu kaçamağı olsun) ıkı cherry domates 10 yesil zeytin iki ceviz bir kuru kayısı peynir cay
öğlen barbunya yemeği yogurt
akşam karnabahar haslama yoğurt pancar salatası
bei birarada cay yesil çay portakal aralarda ...

Merhaba kızlar ben işten dolayı malesef öğle yemeği yiyemedim. Aslında yanımda götürsem olurdu dün ki gibi ama üşendim. Ya benim spor yapmaya halim kalmıyor ayaklarım sızlıyo eve vardığımda. Bende akşam yemeğimi bir saat önce yedim yarım ekmeği mideme götürdüm. :/ akşam yapabilirsem mekik çekeceğim ama pekde umudum yok kendimden. Şuan ki vucudumun gorunumu çektim bi sonraki fotoda yollayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…