Çok da aşırı durmuyor olanlar da gider inşallahGöbeğimm veeee Ben :)))
98.2 cnm tok karnına boyum 170 üst tarafım çok fazla kollarım ve göbeğimÇok da aşırı durmuyor olanlar da gider inşallah
Boyun ve kilon kaçtı senin
Kızlar yazamadım aşırı yoğunluktan, nilüfer abla yazmış çok sağolsun, guzel mesajlarınız içinde çok teşekkürler, sizleri çok seviyorum.
Şuan için başımı kaşıyacak vaktim yok derler ya öyle oldum aynen.
Sağol yenacım bir hazırlığım yok stres sıkıntı hat safhada dedemiz son kozlarını oynuyor vazgeçsinler diye her yolu deniyor.Daficiğim, Naapaan.? :)
Hazırlıklar bittimi.? duaların da unutma bizi emi cantık güzeli :)) seni şlap diye öpüyore..
Uygun birsey almıştım zamanin da ismini hatırlamıyorum. Genel de elle siliyorum ben de.. :)Kizlar temizlik kovasi olarak ne kullaniyosunuz memnun musunuz elimle siliyorum su anda yerleri belim kopuyo resmen
Evet haklısın Aslında burdayken kilo vermem hızlıydı. Iyide gidiyordum ama eşimle yaşadığım problemlerden sonra nete girmedim. Neredeyse bir yıl oluyo ayrılalı aranızdan. Tekrar bir deneyeyim kilo vermeyi dedim yazdım tekrardan ama fos çıktım. İrade meselesi evet. Ve kendine güven işte ibsanlardan bayagı uzaklaşmıştım şimdide işte 98.2 yi buldum. Yediğjm günlük şeyleri Atarım ama artık kilo vermem sanırım iyice durdu. Umarım ilk günlerdeki gibi hızlı olur. Teşekkürler bu arada
YENA bizde durumlar boyle iste. Sıkıntılı oldu biraz sonu hamileligin, ama cok az kaldi insallah iyi bi sekilde sonlanir.. Size de iyi eglenceler :) el ele de tutusun, eminim cok iyi gelir sana da sadece kendin icin bisey yapmak, barisa da bak sen :) kiskanclik yapiyo demek :) ona da ufak bi hediye alirsaniz mutlu olur belki, sen de vicdan yapmazsin o kadar )
inşallahhhh koptum iyceee demi yaaa anca toparlıyorum kendimiii inşallah asuya yetişeyimmmm diyorumm ara fena açıldıııı
toksin yurt dışından hasta çocuğu olandı demi naıl oldukiii kızı
bide baya zayıfladıydı yaaa tüp miğde gerektircek kadar kilolu deildi sankim
e
İyi geceler kuzuularrr :)
Napanız? ben annemden geldim. bir öküz gibi tıkınma gecesinin sonu :) Balık gecesiydi, bi de Asuman abla senin misafirlere yaptığın şeyden yedik. Durduramıyorum kendimi, bu iştah nedir böyle anlamıyorum.
@Bonus @kasimpati35 ellerinize sağlık güzeller. Kilo verenleri de teberik ederim.asumanzeynep abla harikasın valla
YENA m filmi beğendiniz mi? ay çok tatlısınız ailecek
plynna geçmiş olsun eline canım umarım tez zamanda iyileşir.
Ya nasıl mutlu oldum bu arada güzel haberlere. @meyra__ ve @yolcu Zeynep evlatlarına kavuşmuş. Allah sağlıkla analı babalı büyümelerini nasip etsin inşallah
Yena basbasa sinema keyfi.Allah muhabbetinizi artrssn.arada böyle iyi davran kendine.güzellikler yap calisan hatun olaraktan.
..
Yena ben kacirmisim heralde bu sinema olayini nasil gecti aksamin
aksama misafirim vardı.durumumu anlattım ama ben erken gelir sana yemekte yardım ederim dedi ve bende o kadar yumuşak yüzlüyüm ki bir şey diyemedim saat 3gibi geldi kocasıda saat 4te gelecekmis ne yemek yapayım diye elim ayağım birbirine girdi.eşim evi temizledi ben hiç bir şey yapamıyorum ki parmaklarimı bile oynatamyorum sargı bezi yarayami yapısti ne bilmiyorum.ve onca yemek arasında sol elimle başetmeye çalıştım ve tencerenin kapağıni açtım kapak elime değdi bırakamadm birden sağ elimdende yardım alıp çekemdm bildiğin sol elimin üstünüde Yaktım musluğa tuttum devamli işte o zaman çok aciz olduğumu anladım misafir saat 11de gitti ben yeni işleri bitirdim sağolsun eşim tekrar evi suprdu çocukları alt üst etti topla topla yeni bitti.diyeceğim o ki arkadaşlar anlayışlı insanlara hasretim bu halimde elimin acısı içime işleye işleye yemege misafir ağırladım
Hayırlı geceler güzeller
Sağol yenacım bir hazırlığım yok stres sıkıntı hat safhada dedemiz son kozlarını oynuyor vazgeçsinler diye her yolu deniyor.
Sıkıntıdan ağzım yüzüm ergenlere döndü. Heryerim sivilce doldu
Geleni gidenide huzursuz ediyor. Çocukları istemiyor. Bir Allahın kuluda biz bakalımda sende bu hafta geleninle ilgilen demiyor. Dün akşam büyüki eltimin kızı ve kv.si geldi. Dünürü eltime bir kızdı. Bu kadının iyi niyetini kullanmayın birazcık götüründe biraz nefes alsın kadın dedi. Bu akşam götürdüler.
Ay yenacım bir dokundun bin ah işittin
Salı günü toplantı varmış. Kesin gün ve saat belli olur yazarım size inşallah
E artik gelip yazsan diyorum nasil gecti sinema :)
ya tabiki Hayır demeyi bilmediğim için böyle oluyo zaten.çok çok çok pişman oldum Hayır demedigm için.ben mutfağı toplamaya çalışıyorum ya bırak nişan ile kına elbiseni denemek istiyorum diyo bide yahu ben bu halinle ezilip buzulyorum kadın ne diyo bana.denedi elbiseleri diyo ki ben nişan elbiseni beğendim onu kardeşimn kınada giyinyim tabi ben şok ne diyeceğimi şaşırdım.sonradan eşime anlattım Hayır ben vermeni istemiyorum nişan bizim özelimiz ben başkasının giymesini istemiyorum dedi hele ki benim nişanda sıkıntılar oldu beni nişan elbisem ile görmedi zayıflayıp onu eşimin yanında giymek için gün sayıyorum resmenÇok üzüldüm inan ve çok kızdım misafirine... Nasıl böylesi merhametsiz olur inanamıyorum..
aslın da hayır demeyi bilmeliyiz . ben de başaramıyorum kızım her seferin de bana hatırlatır anne hayır demelisin artık
Dikkat et eline lütfen..
ya tabiki Hayır demeyi bilmediğim için böyle oluyo zaten.çok çok çok pişman oldum Hayır demedigm için.ben mutfağı toplamaya çalışıyorum ya bırak nişan ile kına elbiseni denemek istiyorum diyo bide yahu ben bu halinle ezilip buzulyorum kadın ne diyo bana.denedi elbiseleri diyo ki ben nişan elbiseni beğendim onu kardeşimn kınada giyinyim tabi ben şok ne diyeceğimi şaşırdım.sonradan eşime anlattım Hayır ben vermeni istemiyorum nişan bizim özelimiz ben başkasının giymesini istemiyorum dedi hele ki benim nişanda sıkıntılar oldu beni nişan elbisem ile görmedi zayıflayıp onu eşimin yanında giymek için gün sayıyorum resmen
ondan dolayı başkasının senden önce giymesini istemiyorum dedi ben kadına nasıl anlatayım durumu bilmiyorum çok bozulur
Inşallah inşallah gitsin artık bu kilolar. Evet cnm benim teşekkürederimUygun birsey almıştım zamanin da ismini hatırlamıyorum. Genel de elle siliyorum ben de.. :)
Daha pırıl pırıl oluyor..
ilk günlerdeki gibi hızlı olmuyor.. yeter ki gitsin artık kilolar...
Profilde ki senmisin ne hoşsun maşallah..
Elifçim oluyor sıkıntı genel de ufak tefek te olsa.. Çok takılma ve tırsma. herşey çok güzel olacak inşallah..
Ya evet oğlan çok kıskanç.. hangimizi kıskanıyor bilmiyorum :)
Seni dinledim gelirken çikolata aldık :)'' haa sevdiğim bitter almışsınız iyi bari'' yaptı.
Evet nursenacım.. Tahmin ettiğin kişi... Çok kilo alıdğını ve artık yorulduğunu söylemişti...
Umarım herşey yolun da gider onun için...
Esracım afiyet olsun balık :)
Filmi beğendik evet animasyon ve dublaj çok başarılıydı...Şerafettin ve tonguç'tan beklendiği üzere bol küfür içeriyor :).. Eski bir tanıdıkla karşılaşmışız gibi mutlu olduk..
dimi yapmak lazım.. Hiiç yapmıyorum ama... Anne olunca,eş olunca kendim olmamam gerekiyor gibi davranıyorum..Yahut dayatılan bir olgu.. Oysa anne olmadan eş olmadan önce ben Nilüfer kişisiydim bunu unutmamak yahut arada bazı bazı sık sık hatırlamak lazım :)
Çok iyi
güzeldi yelizcim sağol..
Doğru söylüyorsun canımAh canım benim ya. Yumuşak yuzlulukle alakası yok vicdan ve düşünce kalmamış inanlarda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?