- 18 Şubat 2016
- 84
- 139
- 13
- 32
Cok tesekkur ederim beni de aranıza aldığınız icin, bugün 3.gunum insallah sonuna kadar devam edecegim, iyiki varsınız tam moral depoluyorum burada cok teşekkürlertebrikkk edrimm özellikle asumuuu maşşallahhhh
bonusumada liste ler için ellerinize sağlıkkkk dilyorummm
inşallahhhh koptum iyceee demi yaaa anca toparlıyorum kendimiii inşallah asuya yetişeyimmmm diyorumm ara fena açıldıııı
toksin yurt dışından hasta çocuğu olandı demi naıl oldukiii kızı
bide baya zayıfladıydı yaaa tüp miğde gerektircek kadar kilolu deildi sankim
bayılayrummm sizeeee maşşallhhh çok tatlısınızzz iyi seyirlerrrrr arkadaşımmm
hoş geldinn maşşallah yaşınn küçükkk çar çabuk ikili rakamlara inersinnn takıl bize yaza bomba olursun demedi demme bu topiğe gelen genç kızlar zayıflıyo evleniyooo bebek isteyenler doğuruyoo sonraaa hoppp tekrardan daimi arkadaşlığımız sayesinde veriyoruz alıyoruz öyle bi aileyiz işte
Sana da mutlu pazarlar güzel yenamMutlu pazarlar güzel ama şişman insanlar :)
Aleyküm selam hayriyecimselamun aleykum
mutlu pazarlar canlar
dun eltım geldı akşamada kalıdılar tabı benım dıyet gıttı bugun dengeleme gunu ınşaallah şimdiye kadar iyiydi böyle devam eder inşallah kucuk oğlum hastalandı gece ateşlendı hıç uyumadık gece sımdı ılac verdım uyudu uyurken ınlıyor yavrum rabbım evlatlarımız sağlık versın onların hastalığı zor
Evet cnm burdaki insanlar çok iyi insanlar.keşke öyle bir imkanımız olsa Antalyadan olan varsa spora çıkabilirim ben guzel olur.Arkadaşlar ne güzel bir topluluk ya herkes birbirine güzel ya da kötü bütün gününü anlatıyor, destek alıyorlar, gerçekten buradaki dostluga hayran kaldım, keske bunu il il olarak da ayırıp, canlı olarak arkadasliklar ve spor grupları olusturabilsek
Amin cnm çok geçmiş olsun allah şifa versin kuzucuğuna : (selamun aleykum
mutlu pazarlar canlar
dun eltım geldı akşamada kalıdılar tabı benım dıyet gıttı bugun dengeleme gunu ınşaallah şimdiye kadar iyiydi böyle devam eder inşallah kucuk oğlum hastalandı gece ateşlendı hıç uyumadık gece sımdı ılac verdım uyudu uyurken ınlıyor yavrum rabbım evlatlarımız sağlık versın onların hastalığı zor
Ben antalyadayim :)) seninle nasıl tanisabiliriz canımEvet cnm burdaki insanlar çok iyi insanlar.keşke öyle bir imkanımız olsa Antalyadan olan varsa spora çıkabilirim ben guzel olur.
Evet cnm burdaki insanlar çok iyi insanlar.keşke öyle bir imkanımız olsa Antalyadan olan varsa spora çıkabilirim ben guzel olur.[/QUOTEben antalyadayim canım :))
Ben antalyadayim :)) seninle nasıl tanisabiliriz canım
Aaaa yağmur çok sevinirim güzel olur birbirimize destek oluruz diyette :))[/QUO
Yena benim hic böyle ögrencim olmadı.ama bi arkadaşn sınıfnda vardı.sürekli aile ve rehber hocasyla beraber hareket ediyolardı ve cocuk doktora da gidiyordu.bu konuda pek fikrim yok maalesef.ama özellikle 1.sınıfta farkedilip özel ilgi gösterilirse okuma yazmayı öğrenirler.Elif ve bengisu,
Disleksi tanısı konmuş öğrenciniz oldumu.? Olduysa aile nasıl bir yol izledi.?Bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz benimle rica etsem..
babacığın geldımı asum umreden rabbım kabul etsinİyi akşamlar
Kızlarla annemlere gittik giderken yürüdük biraz
Bir sürü hurma yedim :)
Verebiliriz cnm ben kepez tarafındayım ama telde yine haberleşiriz yine özeldenİyi akşamlar
Kızlarla annemlere gittik giderken yürüdük biraz
Bir sürü hurma yedim :)
Üzüldüm yavrucugateşekkür ederim kızlar ıyıce arttı kafasını kaldıramıyor yavrum yarına randevu aldım ınşallah dr goturucem kesı antibiyorik vericek gine busene nekadar çok içtik rabbım bterinden esirgesin
babacığın geldımı asum umreden rabbım kabul etsin
aman ben kaçırmışım ben yenı gıttı zannediyorum geçmiş olsun asum gelenlerın çoğu hasta geldı burdada çok sükür iyiolmuş amcadaÜzüldüm yavrucugaAllah şifa versin
Babam geldi hayriyecim 10 gün oldu geldikten sonra zatürre oldu daha yeni hurma yiyebildik o nedenle
Şimdi iyi şükür
Sağol canımaman ben kaçırmışım ben yenı gıttı zannediyorum geçmiş olsun asum gelenlerın çoğu hasta geldı burdada çok sükür iyiolmuş amcada
Klasik eltigiller vurdumduymazlığı ve gıcıklığı.. Hiiç sevmiyorum senin büyük eltini kusura bakma noolur..
Kıyamam üzme kendini..
Sağolun kızlar
Canım oğluna çok geçmiş olsunselamun aleykum
mutlu pazarlar canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?