Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok tesekkur ederim beni de aranıza aldığınız icin, bugün 3.gunum insallah sonuna kadar devam edecegim, iyiki varsınız tam moral depoluyorum burada cok teşekkürler

selamun aleykum
mutlu pazarlar canlar
dun eltım geldı akşamada kalıdılar tabı benım dıyet gıttı bugun dengeleme gunu ınşaallah şimdiye kadar iyiydi böyle devam eder inşallah kucuk oğlum hastalandı gece ateşlendı hıç uyumadık gece sımdı ılac verdım uyudu uyurken ınlıyor yavrum rabbım evlatlarımız sağlık versın onların hastalığı zor

Mutlu pazarlar güzel ama şişman insanlar :)
Sana da mutlu pazarlar güzel yenam
Aleyküm selam hayriyecim
Geçmiş olsun yavruya

Evet cnm burdaki insanlar çok iyi insanlar.keşke öyle bir imkanımız olsa Antalyadan olan varsa spora çıkabilirim ben guzel olur.

Amin cnm çok geçmiş olsun allah şifa versin kuzucuğuna : (

Elif ve bengisu,

Disleksi tanısı konmuş öğrenciniz oldumu.? Olduysa aile nasıl bir yol izledi.?Bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz benimle rica etsem..
Yena benim hic böyle ögrencim olmadı.ama bi arkadaşn sınıfnda vardı.sürekli aile ve rehber hocasyla beraber hareket ediyolardı ve cocuk doktora da gidiyordu.bu konuda pek fikrim yok maalesef.ama özellikle 1.sınıfta farkedilip özel ilgi gösterilirse okuma yazmayı öğrenirler.

teşekkür ederim kızlar ıyıce arttı kafasını kaldıramıyor yavrum yarına randevu aldım ınşallah dr goturucem kesı antibiyorik vericek gine busene nekadar çok içtik rabbım bterinden esirgesin
İyi akşamlar
Kızlarla annemlere gittik giderken yürüdük biraz
Bir sürü hurma yedim :)
babacığın geldımı asum umreden rabbım kabul etsin

Üzüldüm yavrucuga Allah şifa versin
Babam geldi hayriyecim 10 gün oldu geldikten sonra zatürre oldu daha yeni hurma yiyebildik o nedenle
Şimdi iyi şükür

Üzüldüm yavrucuga Allah şifa versin
Babam geldi hayriyecim 10 gün oldu geldikten sonra zatürre oldu daha yeni hurma yiyebildik o nedenle
Şimdi iyi şükür
aman ben kaçırmışım ben yenı gıttı zannediyorum geçmiş olsun asum gelenlerın çoğu hasta geldı burdada çok sükür iyiolmuş amcada

Selamun aleyküm güzeller
Klasik eltigiller vurdumduymazlığı ve gıcıklığı.. Hiiç sevmiyorum senin büyük eltini kusura bakma noolur..
Kıyamam üzme kendini..

Sağolun kızlar
Hayırlısıyla gideriz inşallah. Kp.eşimi vazgeçirtmek için elinden gelen her yolu deniyor. Dua edin hayırlısıyla gidebilelim inşallah bu günlerde çok yıprandım.
Asucum baban gelmiş gözünüz aydın. Allah kabul etsin.

Canım oğluna çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…