Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi aksamlar. Yogunluk oldu gelemedim. Telin pilini duzeltmeye calistik olmadi belki tekrar gider bilemiyorum..

Plyanna canim cok uzuldum ben gercekten gecen aksam misafirim vardi sonradan duydum ama ailem yakin cok sukur yardimci oldular ben isleri yaptim onlar yemekleri. Inan aklima sen geldin gecenlerde bi kalabalik misafirin vardi.
Allahim yardimcin olsun. Dedim o kiz napti oyle millete kosturdu.
Sinirim bozuldu okuyunca zaten yer arar bozulmaya :)

Hayat kimse icin yasanmiyo. Kendi mutlulugun en onemlisi bu durumda bir sure misafir alma hayir diyebilirsin bi kere de alisiyosun.
Iyi niyet cok guzel sey ama kabul edelim bazen enayilige donusuyo guzelim niyetlerimiz. Benide yanlis anlama hep iyi niyetten :)) seni bize yakin buluyorum.

Elbisenide verme o bizim ozelimiz yanlis anlama kimseye vermek istemem falam de hoslanmam de. Bozulurmu istedigi kadar bozulsun senin 11 e kadar cektigin eziyete az bile.

Dafi ablacim o ergen yuzunu severim ben :))
Ins sorunsuz gidersiniz guzel bir yere kacis seninki...

Senin dusuncesiz tayfaya gelince insan ettigini bulur diyorum...

Nasipte varsa kimse engel olamaz rahat ol sen. Orda bizim adimizida gecir dualarinda ins olurmu?

Bugun kahvalti ogle idare ederde aksam yemeginde fazla yedim. Yemek sonrasida yedim cok sisim su an yazik benim nefsime.

Millet acliktan yataga duserken midemin dolulugundan zor yatiyorum. Allah islah etsin ne diyim.

Birazda yurudum 1 saat kadar.

Kafam acayip yorgun uyuycam erkenden.

OGULCUKLARIM hayriye az kalsin unutuyodum gecmis olsun bu sene dagildi seninkiler. Benimkide gecen pazartesi birazz bogazim aciyo karnim agriyo dedi sonrada gecti oyle yani ins gecmistir.

inşallah canım
Rabbim oralara gitmeyi gittiğimdede hepinizi tek tek hatırlamayı dualara katmayı nasibetsin

diğer elim 3saat kadar acısı oldu sonradan azaldı o an icin zordu sadece. hem yemek için tek elle kostur bide oda yansın musluk altına tuttum sık sık. ben çektim sizler dikkat edin arkada$lar çok zor gerçekten.

diğer elim 3saat kadar acısı oldu sonradan azaldı o an icin zordu sadece. hem yemek için tek elle kostur bide oda yansın musluk altına tuttum sık sık. ben çektim sizler dikkat edin arkada$lar çok zor gerçekten.
çok geçmiş olsun bu sene bütün çocuklar perişan oldu Rabbim şifa versin.bizimkide antibiyotik kullandı düzeldi 10gün geçti tekrar öksürük başladı ne yapsak yine başlıyor yaz gelsede rahatlasak

ay canım benim inan çok mutluyum sizleri tanıdgma. ben koşturmaktan misafirden kaçmam elimden geleni yapmaya çalışırım ama işte bazende neden bu iyi niyeti karşı taraftan bulamıyoruz diyorum kendi kendime kızıyorum karar alıyorum yapmcam diyorum ama yok İşte inan olmuyor.geçen misafirde bayan gelene kadar bir kek olsun yapayım diyorum eşim gördü gülüyo bana yumurtayi kırmaya çalışıyorum tek elle olmuyor sol elle kek cirpyorum olmuyor bir kek yapana kadar kırk takla attım sanki olmasa ne olacak ben kasiniyorum bide bizler elimizden gelenin fazlasıni yapmaya çalıştıkça daha fazla daha fazla bekleniyor

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar kızlar ınsallah bol ıradelı bır hafta olsun ben şü ıkı günde sankı ıkı haftayı çöpe attım hafta sonu çok yedim güya dun akşama kadar aç gezdim çok güzel gitti akşam batırdım tekrar kar başladı bugun burda çok kapalı hava hayırlısı gerçı çok ısınıncada iyidegil rabbım en guzelını bılır
teşekkür ederım ablam rabbım sanada sabır versın bunlar hep imtehan maalesef ınsanla ımtehan çok zor sen gonlunu bozma kımeye boşver kım ne eder kendıne eder kendı kendıne ben bu sozü çok severım sen ıcın ferah ferah gıt ınşallah bız gunahkarlarıda unutma ınşallah beytullahın kapısın da off efkar bastı gıne

sagol canım hakkaten bu sene çok hastalandı ozellıkle küçük rabbım herkezın evladına şifa versın

teşekkür ederım canımya antıbıyotık kullanmak ıstemıyorum amam mecbur çok ateslendı aksam soydum oyle dustu atesı hayırlısı

Canım ben sana haberleselim dedim ama sen çok zayıfsın bana göre senin cok cabuk bitecek verecegim kilo ve ben motivasyon düşüşü yaşayabilirim. Benim 60kilo vermem gerekiyor senin 5 6(
Canîmmm ben tami tamına 98.2 kiloyum o fotoğraftaki ne acaba bakınca sanki banada az göründü kilom :)) ama benimde vermek gereken o üstelik önce kemikli olduğundan çok daha üstünde gozukuyorum. Umarîm hepimiz kilolarimizi verebiliriz. Tekrar herkese gunaydinlar.

Günaydın. Mutlu umutlu haftalar..

Hayriye geçmiş olsun.. perişan oldu bu sene çocuklar. . Inşallah antibiyotiksiz iyileşir oglus

Bonuscum akıllı telefonlar iyi hoşta handikaplari bozulunca acaip problem oluyor sürekli sorun çıkarıyorlar. . Umarım servise gitmeden düzelir bir şekil de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…