Kurs ne alemde yavrim şakiyonmu bulbul kimin.Ben geldim kutstan şimcik asu arada cay iç tim 10 buçukta yarim piaça yedim ev yapomi azdi yani sabah 2 dlm ekmek yemedim onun için
Simdide miso lar gelcek borek surdum pisiyo insallah yemem hayirlisi yetismem lazim gereken bi hatun var çok pis gıcıkim bu aralar ona aramizda baya bi fark atti yaniii
Eki Görüntüle 1779831 gunayyydiiin
Inş atanırız cnm ben ücretli olarak calışıyorym bi okulda umarım emeklerimiz boşa çıkmaz alanın neydi seninSlm kizlar
Bugun arkadaslarla bulustuk sertifikamizi aldik
Artik bende atanamayan bir ogretmen oldum hehe
Biraz carsida dolandim yine cuzdani bosalttim geldim
Hava guzel bugun gunesli dolasmak iyi geldi evdeyim simdi utulerim var yapilcak onlari hallederim
Yumurtan cok guzel gorunuyor afiyet olsun
Selamlaaar ben geldim yoğunluktan uğrayamadım geçmiş çok birikmiş umarım hepiniz iyisinizdir yinede yakın geçmişe bir bakınayım bakalım nasılsınız bendeki durum aynen bu benim gibi olan var mı :)) olmaz mi
Eki Görüntüle 1780118
Yenam ben hocalarima yazayim durumu. Onlar bana donunce ben de sana yazarim insallah...
Oyy ne güzel cnm. Kızcagızına kavuşacaksınSelamun aleykum..
Carsamba yatiyorum hastaneye, persembe kizim kucagimda olacak insallah... Cok heyecanliyim, son gunlerimin tadini cikariyorum
canımcım haber vermiştim gerçi yoğun olup gelemiyeceğimi cuma akşamından yemeğe yatılı misafirim geldi bizim gelin çocuklar annem onlar olunca diğer kardeşlerimde geliyor tabiii bayağı kalabalık olduk birde eskisi gibiii değil yşlnmışım yaaa ev işlerinide biriktirince hem yemek hem ev aaacyip yoruldum ve belim ağrıdıı...Frida neden yoğundun :) ?
Ne güzel haberler bebişinle birlikte sağlıcakla evinize dönün canım :)Selamun aleykum..
Carsamba yatiyorum hastaneye, persembe kizim kucagimda olacak insallah... Cok heyecanliyim, son gunlerimin tadini cikariyorum
Misafir olayı gerçekten can sıkıcı olmuş ben olsam kabul etmezdim yada gel sen yap hep beraber yiyelim derdim hafta sonu aklıma geldin sağ elimde 3 yara oluşmuş birini rendeye kaptırdım yontulmuş diğer ikisi nasıl oldu bilmiyorum suya girince nasıl acıyor sen aklıma geldin ne zordur diye düşündüm tekrardan geçmiş olsun artık iyileşene kadar dikkat et ...ay canım benim inan çok mutluyum sizleri tanıdgma. ben koşturmaktan misafirden kaçmam elimden geleni yapmaya çalışırım ama işte bazende neden bu iyi niyeti karşı taraftan bulamıyoruz diyorum kendi kendime kızıyorum karar alıyorum yapmcam diyorum ama yok İşte inan olmuyor.geçen misafirde bayan gelene kadar bir kek olsun yapayım diyorum eşim gördü gülüyo bana yumurtayi kırmaya çalışıyorum tek elle olmuyor sol elle kek cirpyorum olmuyor bir kek yapana kadar kırk takla attım sanki olmasa ne olacak ben kasiniyorum bide bizler elimizden gelenin fazlasıni yapmaya çalıştıkça daha fazla daha fazla bekleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?