Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldim kutstan şimcik asu arada cay iç tim 10 buçukta yarim piaça yedim ev yapomi azdi yani sabah 2 dlm ekmek yemedim onun için
Simdide miso lar gelcek borek surdum pisiyo insallah yemem hayirlisi yetismem lazim gereken bi hatun var çok pis gıcıkim bu aralar ona aramizda baya bi fark atti yaniii

Kurs ne alemde yavrim şakiyonmu bulbul kimin.

Elifcim bengisucum alakanız için teşekkür ederim.. geçen yıl oğlumun bakicisinin kızı oğlumdan 1 yaş küçük.
Bazı kelimeleri özellikle kelime uzunsa 4.harften sonra ya ters okuyor ya da eş kelimelerle karıştırıyor.
üniversite hastanesi nde Disleksi tanısı kondu... bir kaç yıl rehabilite,etut merkezlerin de eğitim alması gerekiyor.
size sordum yazdiklarim dişin da onerebileceginiz yahut gidişatı hızlandırıcı bir uygulama varmıdır diye..
elifcim hocalarına danışmak fikri harika..sana zahmet olmazsa çok sevinirim.
Anne çok Üzgün. Oğluma emeği geçen dolayısıyla benim de değer verdiğim biri yardimci olmayı destek olmayı çok istiyorum ona..

Slm kizlar
Bugun arkadaslarla bulustuk sertifikamizi aldik
Artik bende atanamayan bir ogretmen oldum hehe
Biraz carsida dolandim yine cuzdani bosalttim geldim
Hava guzel bugun gunesli dolasmak iyi geldi evdeyim simdi utulerim var yapilcak onlari hallederim

Yumurtan cok guzel gorunuyor afiyet olsun

Inş atanırız cnm ben ücretli olarak calışıyorym bi okulda umarım emeklerimiz boşa çıkmaz alanın neydi senin

Frida neden yoğundun :) ?
canımcım haber vermiştim gerçi yoğun olup gelemiyeceğimi cuma akşamından yemeğe yatılı misafirim geldi bizim gelin çocuklar annem onlar olunca diğer kardeşlerimde geliyor tabiii bayağı kalabalık olduk birde eskisi gibiii değil yşlnmışım yaaa ev işlerinide biriktirince hem yemek hem ev aaacyip yoruldum ve belim ağrıdıı...

daha çok planlı olmalıyım hafta sonu durumlarım bu dünde misafirden sonra saçımı boyadım bu sbahda gittim kestirdim kesimini beğendiğim yere parası fazla diye gitmedim bir kuaförü merak ediyordum oraya gittim oda saçımı güzel kesmedi neyse 2 aay sonra bir daha kesime gelir umrım ..

Misafir olayı gerçekten can sıkıcı olmuş ben olsam kabul etmezdim yada gel sen yap hep beraber yiyelim derdim hafta sonu aklıma geldin sağ elimde 3 yara oluşmuş birini rendeye kaptırdım yontulmuş diğer ikisi nasıl oldu bilmiyorum suya girince nasıl acıyor sen aklıma geldin ne zordur diye düşündüm tekrardan geçmiş olsun artık iyileşene kadar dikkat et ...

Sedefcim Senin branşin ne ? Demek atanmayi bekliyorsun.. inşallah yakın zaman da gerçekleşir dileğin. .
Ne kötü bir durum eğitimini al mezun ol sonra işini yapama. .

Fridacim yorulmuşsun sen de.. kesinlikle ev hanımı bile olsan program yapmak şart. . Düzen bir bozuldumu yeniden yola girmesi daha yorucu oluyor. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…