Amin cnm Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.kötü ve yorucu bir durum. Fizik cnm benim alanım. Ama şimdilik bir ortaokulda matematik dersine giriyorum.Sedefcim Senin branşin ne ? Demek atanmayi bekliyorsun.. inşallah yakın zaman da gerçekleşir dileğin. .
Ne kötü bir durum eğitimini al mezun ol sonra işini yapama. .
Fridacim yorulmuşsun sen de.. kesinlikle ev hanımı bile olsan program yapmak şart. . Düzen bir bozuldumu yeniden yola girmesi daha yorucu oluyor. ..
Beklenen Gün gelmişSelamun aleykum..
Carsamba yatiyorum hastaneye, persembe kizim kucagimda olacak insallah... Cok heyecanliyim, son gunlerimin tadini cikariyorum
Adaş Babacında gelmiş Gözünüz aydın ve geçmiş olsun neyseki amca iyileşmiş hurma kısmına geçebilmişsiniz afiyet olsun :))Beklenen Gün gelmiş
Sağlıkla dönün evinize prensesinle beraber
Sulu köfte güzeldir yaaa afiyet olsun tabii sen bulgurlu yapmışsındır olsun olaydıda bulgurlu olaydı :))))Sulu kofteyi bu kadan lezzetli yapmak zorunda degildim. Elim kirilsaydi yagini tuzunu koyarken
Pistimi diye bakim didim tanede anca anladim. Bu saate kadar vukuatim yok gibi aksamida duzgun geciririm ins.
Kızlar sizde pko ve ya inüsilin direnci var mı.
Sulu köfte güzeldir yaaa afiyet olsun tabii sen bulgurlu yapmışsındır olsun olaydıda bulgurlu olaydı :))))
Yanına salatayla harika olur ben çok geç kahvaltı yaptım fenada yedim açta değilim ama evdede 2 çeşit tatlı var
Sağol adaşım Allah razı olsunAdaş Babacında gelmiş Gözünüz aydın ve geçmiş olsun neyseki amca iyileşmiş hurma kısmına geçebilmişsiniz afiyet olsun :))
Amin cnm insallahInş atanırız cnm ben ücretli olarak calışıyorym bi okulda umarım emeklerimiz boşa çıkmaz alanın neydi senin
Selamun aleykum..
Carsamba yatiyorum hastaneye, persembe kizim kucagimda olacak insallah... Cok heyecanliyim, son gunlerimin tadini cikariyorum
Sulu kofteyi bu kadan lezzetli yapmak zorunda degildim. Elim kirilsaydi yagini tuzunu koyarken
Pistimi diye bakim didim tanede anca anladim. Bu saate kadar vukuatim yok gibi aksamida duzgun geciririm ins.
Benim de canım sulu köfte istiyor :)yarın yapsam mı
Ispanak aldım yarına ama sulu köfte de yapabilirim yanına gidip kıyma alabilirsem
Bugün yediklerimi yazayım
Kahvaltıda 1.5 haşlanmış yumurta 1 simit peynir zeytin domates azcık bal kaymak
Akşam 1 kase tarhana çorbası ile çeyrek pide ve salata
Aralarda 2 adet Türk kahvesi yeşil çay 2 madlen bitter çikolata
Akşam da çay yanına hurma yerim
Bir de çekirdek aldım zombileri izlerken azcık citlarim herhalde
Pek örnek alınacak bir menü değil bazen böyle oluyor bazen tek öğün yiyorum düzensiz yani beslenmem
Bugün yürüyüş de yapamadım
HEEE sorma okudukca güzelleşiyo da iştee çokk çalışmam gerekiyoo çokkkkkKurs ne alemde yavrim şakiyonmu bulbul kimin.
oyyyşhhh sağlıcakla gelir inş annesiSelamun aleykum..
annammm ben bugün misafir vardııı adette olduummmm kiii tümm topikkk yerineee yedümmmm offf offffBenim de canım sulu köfte istiyor :)yarın yapsam mı
Ispanak aldım yarına ama sulu köfte de yapabilirim yanına gidip kıyma alabilirsem
Pek örnek alınacak bir menü değil bazen böyle oluyor bazen tek öğün yiyorum düzensiz yani beslenmem
Benim de canım sulu köfte istiyor :)yarın yapsam mı
Çok sönüktü asucum bu bölüm. michonne ve rick'in halvet olayına pek şaşırdım :) hiç beklemezdim kendilerinden.. Bacı kardeş gibiydi onlar ayol :)))
Öyle deme toparlayabilirsin sen de adaşım daBen de çok fena şeyler yedim.Üzüldüm çok.. Bir günümü heba etim kaldı 4 gün toparlayacağımı hiç sanmıyorum...
Oysa cuma 104 leri görmekti isteğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?