Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayriye nasıl oldu oğlan.. ?

---

Asucum inşallah toparlarım.. eşime kızdım.. Haftaiçi alma diyorum bir poşet aburcubur almış gelirken kime söylüyorsam.. Böyle yaparsa bir daha sinemaya falan gitmem onunla zaten. ayrıca zararlı..

Abur cubur tehlikeli uzak duralım
Ben de alıyorum ama malesef bir de lokum var ki süper bişey pek severimlokumu bir tane yedim az önce çayla aslında 3 tane bile yerim ama yemedim
Anladın sen ne demek istediğimi az az yiyelim

Anlıyorum, biliyorum hem de çok iyi biliyorum.. Çok araştırıyorum.. Teoride herşey mükemmel pratikte herşey berbat..
Senin gibi iradeli olamıyorum olsaydım 4 ayda ikili rakamları görmem gerekirdi..
Ben de böyle kutup ayusuyum işte.. Gerçi''çok yedim, pişmanım..''diye yakınıp sızlanmayacaktım artık burada, aldığım kararlardan biri de buydu... :)

Unutmadan faceden zeyneple konuştuk.. Selam söyledi hepinize...
Ameliyat ağrısı dışın da eklem ağrıları halen devam ediyormuş.. Onun için yakın zaman da doktora gidecekmiş..
Annesi yanındaymış.. Bebeği sağlıklıymış fırsat buldğun da buraya da yazacakmış :)

Selam ve sevgiler zeynepcime
Geçer ağrıları inşallah

Oyy yerim bebikini selamimizi soyle.

Aslinda az yemedim ben gayet kalorili seylerdi bi an cocuklara kizarken 2-3 biskuvi attim agzima sonrada durdum. Su an yari ac yari sisim ilginc. Hosafmi sisirdi acep? Yemeklerde tuzlu olmustu bu aksam

Selamun aleykum
2 gundur giremedim kizlar evde olunca buyuk kiz yarinda evde okulda seminer varmis ogretmenler katildigi icin dersler bos geciyomus
Tartimi kirdim kizlar ya ...benim bidik o kadar ustunde tepiniyo bisey olmadi ben banyoyu temizlerken sadece ayagimin degmesiyle tuzla buz oldu yakin zamanda alabilirim insallah alamzsam listeden cikartin ama ben burda olmaya devam.edicem tabi ki bende ogulcuklarim gibi yapip tartilmasam mi bi sure diye dusunuyorum belki oyle yaparim

Elif hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim bebisini

Asuman abla baban donmus umreden Rabbim hacca gitmeyide nasip eder insallah

Polyanna canim cok izuldum dusuncesiz insanlar heryerde maesef bencede verme elbiseni esim izin vermiyo de bosver

Bonus hic sevmem sut kaymagini ama.sulu kofteye bayilirim ellerine saglik

Aklimda kalanlar bunlar unuttuklarim varsa affola

Canm yardmcı olmayı isterdim ama maalesef bilgim yok.keske arada bize bu konularla ilgili hizmetici egtim verseler.neyse elifden bilgi alrz ins.

hayırlı gunler olsun canlarr
akşam gıne kafasın kaldırmadan yattı yenam ateşide çoktu antıbıyotk verdı bıde buhar ventolın ınşallah ıkısını kullanınca çabuk geçecek ventolınde kortızon ama başka turlu açılmıyor
aburcubur konusu çok fena bızdede kendıme dur dıyrmıyorum evde olunca bır anda yemiş buluyorum kendımı sımdı sayılı çocukların yıyebılecegı kadar alıyorum bana kalmyo iyi oluyo gerçi hakkımı da yemeyım dun bıskuvılı pasta yaptım çokta severım ama yemedim :)))

oyyy kuzum benım çok selam söyle yenam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…