Ben de şaşırdım şimdi
Ben yeşil denizden sonra izliyorum canım
Çekirdeklik bir durum yok yani :)
Hiç beklemezdim gerçekten :))ha sen daha izlemedin :))
İstemeden spoiler verdim sana :)) Neyse görürsün artık namıssız michone :))
Abur cubur tehlikeli uzak duralımHayriye nasıl oldu oğlan.. ?
---
Asucum inşallah toparlarım.. eşime kızdım.. Haftaiçi alma diyorum bir poşet aburcubur almış gelirken kime söylüyorsam.. Böyle yaparsa bir daha sinemaya falan gitmem onunla zaten.ayrıca zararlı..
Abur cubur tehlikeli uzak duralım
Ben de alıyorum ama malesef bir de lokum var ki süper bişey pek severimlokumu bir tane yedim az önce çayla aslında 3 tane bile yerim ama yemedim
Anladın sen ne demek istediğimi az az yiyelim
Selam ve sevgiler zeynepcimeUnutmadan faceden zeyneple konuştuk.. Selam söyledi hepinize...
Ameliyat ağrısı dışın da eklem ağrıları halen devam ediyormuş.. Onun için yakın zaman da doktora gidecekmiş..
Annesi yanındaymış.. Bebeği sağlıklıymış fırsat buldğun da buraya da yazacakmış :)
Oyy yerim bebikini selamimizi soyle.Unutmadan faceden zeyneple konuştuk.. Selam söyledi hepinize...
Ameliyat ağrısı dışın da eklem ağrıları halen devam ediyormuş.. Onun için yakın zaman da doktora gidecekmiş..
Annesi yanındaymış.. Bebeği sağlıklıymış fırsat buldğun da buraya da yazacakmış :)
Yeliz kendine gel len gaza geliyonuz hemenYolcu iyi olduguna sevindim agrilarinda hafifler insallah ay kucuk bebek kokusunu ozledim ya...
Yok kiz ben baglattim zaten Rabbim isteyenlere nasip etsinYeliz kendine gel len gaza geliyonuz hemen
Canm yardmcı olmayı isterdim ama maalesef bilgim yok.keske arada bize bu konularla ilgili hizmetici egtim verseler.neyse elifden bilgi alrz ins.Elifcim bengisucum alakanız için teşekkür ederim.. geçen yıl oğlumun bakicisinin kızı oğlumdan 1 yaş küçük.
Bazı kelimeleri özellikle kelime uzunsa 4.harften sonra ya ters okuyor ya da eş kelimelerle karıştırıyor.
üniversite hastanesi nde Disleksi tanısı kondu... bir kaç yıl rehabilite,etut merkezlerin de eğitim alması gerekiyor.
size sordum yazdiklarim dişin da onerebileceginiz yahut gidişatı hızlandırıcı bir uygulama varmıdır diye..
elifcim hocalarına danışmak fikri harika..sana zahmet olmazsa çok sevinirim.
Anne çok Üzgün. Oğluma emeği geçen dolayısıyla benim de değer verdiğim biri yardimci olmayı destek olmayı çok istiyorum ona..
Aaa bi bebis daha geliyo...az kalmış gercekten.Allah ikinizede sağlk versinSelamun aleykum..
Carsamba yatiyorum hastaneye, persembe kizim kucagimda olacak insallah... Cok heyecanliyim, son gunlerimin tadini cikariyorum
akşam gıne kafasın kaldırmadan yattı yenam ateşide çoktu antıbıyotk verdı bıde buhar ventolın ınşallah ıkısını kullanınca çabuk geçecek ventolınde kortızon ama başka turlu açılmıyorHayriye nasıl oldu oğlan.. ?
---
Asucum inşallah toparlarım.. eşime kızdım.. Haftaiçi alma diyorum bir poşet aburcubur almış gelirken kime söylüyorsam.. Böyle yaparsa bir daha sinemaya falan gitmem onunla zaten.ayrıca zararlı..
oyyy kuzum benım çok selam söyle yenamUnutmadan faceden zeyneple konuştuk.. Selam söyledi hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?