Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayriyecim oglum ventolini kışın 5-6 kez alıyor.
bazen daha fazla belli olmuyor.
kortizon ama yapacak bişey yok. Allah beterinden korusun.
amın doğru yenam maalesef yapacak birşeyyok
Gününüz aydın ve huzurlu olsun hanmlar....

Ogulcklarm gecmis olsun.ins cqbucak atlatr.

Kız elif bak ben de heyecanlandm seninle.kendim de doguracak gibi hissediyorum. :)
sagol canım

Hiiiiiii o tartida gordugum neydi aman allahim didim. Oha yuh cus verilebilcek her tepkiyi verdim arabeske bagladim yikil karsimdan dedim tartiya nalet olsun boyle ise dedim.
Sonuc hala ayniyim

Gece 1 bucukta kalktim bi fincan aksam kaynattigim sutten ictim. Bi tane dido yemis olabilirim. Bu mu yani bu kadar arti olmak zorundamiydi

Hep sis ya

Yelizcim listeden çıkmak yerine hemen tartı edin.. Bu ara kilo veremiyorum diyorsun iyice rahatlik olur.. nası olsa listede değilim deyip iyice alırsın kilo..

Hayriycim tartı da farklılık yokmu.?
Sen de tartlsan.
Kahvalti ettinmi sen ya ne kadar alistik buraya bazen sanal ortamda degiliz gibi bi hareketler falan :)

Yelizcim listeden çıkmak yerine hemen tartı edin.. Bu ara kilo veremiyorum diyorsun iyice rahatlik olur.. nası olsa listede değilim deyip iyice alırsın kilo..

Hayriycim tartı da farklılık yokmu.?
Sen de tartlsan.
Galiba oyle yapicam.yena aksam adama aldirmaya calisayim o.almazsa ben alirim.artik

teşekkür ederim canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…