amın doğru yenam maalesef yapacak birşeyyokHayriyecim oglum ventolini kışın 5-6 kez alıyor.
bazen daha fazla belli olmuyor.
kortizon ama yapacak bişey yok. Allah beterinden korusun.
sagol canımGününüz aydın ve huzurlu olsun hanmlar....
Ogulcklarm gecmis olsun.ins cqbucak atlatr.
Kız elif bak ben de heyecanlandm seninle.kendim de doguracak gibi hissediyorum. :)
@kasimpati35 bayan anladik esiniz uzaktan geldi falanda kac gun oldu yeter gari :)
Kahvalti ettinmi sen ya ne kadar alistik buraya bazen sanal ortamda degiliz gibi bi hareketler falan :)Yelizcim listeden çıkmak yerine hemen tartı edin.. Bu ara kilo veremiyorum diyorsun iyice rahatlik olur.. nası olsa listede değilim deyip iyice alırsın kilo..
Hayriycim tartı da farklılık yokmu.?
Sen de tartlsan.
Galiba oyle yapicam.yena aksam adama aldirmaya calisayim o.almazsa ben alirim.artikYelizcim listeden çıkmak yerine hemen tartı edin.. Bu ara kilo veremiyorum diyorsun iyice rahatlik olur.. nası olsa listede değilim deyip iyice alırsın kilo..
Hayriycim tartı da farklılık yokmu.?
Sen de tartlsan.
Kahvalti ettinmi sen ya ne kadar alistik buraya bazen sanal ortamda degiliz gibi bi hareketler falan :)
Cnm benimde ne karnım doydu ne gözümSedef benimmi gozum doymuyo yoksa kahvaltin az mi?
Tabagı olcaktıbardagına
teşekkür ederim canım benim.Misafir olayı gerçekten can sıkıcı olmuş ben olsam kabul etmezdim yada gel sen yap hep beraber yiyelim derdim hafta sonu aklıma geldin sağ elimde 3 yara oluşmuş birini rendeye kaptırdım yontulmuş diğer ikisi nasıl oldu bilmiyorum suya girince nasıl acıyor sen aklıma geldin ne zordur diye düşündüm tekrardan geçmiş olsun artık iyileşene kadar dikkat et ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?