Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm....

ben geldimm...nasılsınızz....ben geçen salı doğum yaptımm zaten az kalsın evde normal doğuruyodum he..:))neyse bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım dünde sünnet ettirdik göbeğide düşmek üzre..ikimizde iyiyiz çok şükür...malum ameliyat olduğu için ara ara ağrım sancım oluyo ama artık çok az kaldı normal günlerime dönmeye...

meyrada doğum yapmış hemde normal çokk tebrik ediyorum kendisini ben iki gün doğum sancısı çektim doktorum müsade etseydi normal olurdu belki ama riske girmiyolar...haklılarda aslında....

elif ne durumda bengisu nasıll...

herkesler iyidir umarım geçmiş çokk birikmiş şuan okuyacak vaktim yok ama fırsat buldukça uğrayacağım inş...

ameliyata girerken özellikle bebiş bekleyenlere olmakla birlikte hepinize tek tek dua ettim Rabbim inş kabul eder...
dualarında beni unutmayan herkesede çok teşekkür ederim...

Aleyküm selam Zeynepcim. .

seni burada görmek çok güzel. . Kolay gelsin..

Önceki günkü de hurmadan dı galiba:)
Aslında malum dönem yakın ama ilaç kullanmadım ne olacağını bilmiyorum Dr ilacın etkisiyle bikaç ay normal olabilirsin belki dedi ya da hemen tekleyebilirmis :)

yediğin hurmalar :))

Allah analı babalı büyütsün cnm :)

Aleyküm selam hoşgeldin zeynepcim Güle güle büyütün bebeginizi
Sünnet de olmuş maşallah Allah damatligini da göstersin :)
yediğin hurmalar :))
Aynen dediğin gibi canım :))
Ben de Akşama ıspanak yapıyorum besamelli inşallah
Kıyma almaya çıkamadım sulu köfte kaldı
Bir de bulgur pilavı yaparım herhalde

Ve mutlu soon...gözünüzaydn canm.Allah hayrlı evlat etsin.benim de az kaldı sanrm.doktorum 37.haftada dogar dedi.ben de normal dogum düsünüyorum ama bakalm hayrlisi artk.

Öğle yemeği yedinizmi. ?

Efenim benim yediğim şunlar . Bonus yaz sen de hemen :)

Karnabahar graten, arpa Şehriye pilavı mercimek çorba. .

Derhal yazayim :) dunku kremali corbanin kalanini birde az kaymak yedim ufak bi ekmekle.

Hic su icmedim simdi bi su koyimde yesil cay ya da form cayi vardi ondan yapim.

Yedigim kaymaklar benide sey yapmasin sonra

OGULCUKLARIM canim cok gecmis olsun cocuklar bu sene hep kirildilar gercekten gorup gorecekleri tek hastaliklari bu olsun insallah
amin yelizcim inşallah

dur bakalım hehe bıraz vakıt geçsın yenı dondun sahalara amaaaaaaa o dido olmamış helede gece 1 de

Yelizcim listeden çıkmak yerine hemen tartı edin.. Bu ara kilo veremiyorum diyorsun iyice rahatlik olur.. nası olsa listede değilim deyip iyice alırsın kilo..

Hayriycim tartı da farklılık yokmu.?
Sen de tartlsan.
canım hıç denemedim bırdahah assada sut tankında tartıldım eksi gibi ama marta kadar tartılmycam bukadar çabaya veremezsem motıvasyonum hemen düşer yerım ama böyle bılımıyorumya rahat yaptım alışana kadar böyle olsun

Ogulcuklarım umarım hemen atlatır.
inşallah canım
asucum çekirdekten olabilir.
nekadar yüzsüz bu kılolar ya zar zor gonderıyoruz en ufak kaçamakta gerı geliyor uff
zeynepçim hosgeldın canım sağlıkla buyut paşayı ınsallah oh sünnette olmuş kuçuk adam maşallah

Sedef meslektasz seninle.ben de sınıf ögretmeniyim.ins kısa sürede atanrsn.ve sanrm bebek istiyorsn.bak bu topik vok bereketli gelen bebisine kavusuyo.biraz gayret et kilo ver cok etkisi olur.doktorum yarm kilo bile etkiler demisti.ki öyle de oldu.98.kilodan 89 kiloya indm ve bebegim geldi şükür.hadi darısı sana diyelim

Hosgeldin bebemm gecmis olsun gozunuz aydin kurtardin ins. Agrilar 20 gunu yada 40 i bulur belkim. Hala dogurmamislar var agrilari konusmayak fazla Oglunada masallah sunnette olmus yavrum.

Slm kizlarrr

Hayirli olsun cnm

Hosgeldin zeynep biciriga bak sen sunnet bile olmus damatliginida gostersin Rabbim insallah
Öğle yemeği yedinizmi. ?

Efenim benim yediğim şunlar . Bonus yaz sen de hemen :)

Karnabahar graten, arpa Şehriye pilavı mercimek çorba. .
bir buyuk kase cacik yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…