Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nerdesin sen saat kac olmus :) hanim hanimmm vakitli gel tekmil ver.
Benim telefonda teklemeye başladı bir beğeni butonunu bile ekranı parmakla delicem nerdeyse letop desen adamı deli ediyor a harfi yüzünden bağzen okuyup çıkıyorum iyi yönde tekmil vericek bişey de yok bugün tembelikte takılıyorum bir ara kardeşimi arayayım yürüyüşe çıkalım dedim sonra büyükçekmeceye gitmeye üşendim yada Bahçeşehir gölete gideyim diye düşündüm üşengeçlikten oda kaldı öyle

Başımda ağrıyor bugün biraz uyku düzensizliğinden....
geçmiş olsun canım
Adami tarti almaya ikna edemedim.ne yapican diyip durdu zayiflarsan alirsin dedi ö... demek istiyorum icim el vermiyo en iyisi gozle gorunur bi sekilde zayiflamak sanirim beni listeden cikartin ama ben buralardayim
o gine iyi benimki süt tankında tartıl dedı sence o bana ne demek ıstedı

0
Amin cnn :)) evet istiyorum ama bir türk kilo veremedim üstüne aldım. Rahim filmi falan çektirdim temizdi şükür birtek pkk ve insülin direnci var. Umarım kilo verebilirim

0

Amin cnn :)) evet istiyorum ama bir türk kilo veremedim üstüne aldım. Rahim filmi falan çektirdim temizdi şükür birtek pkk ve insülin direnci var. Umarım kilo verebilirim
Yahu şu telefonun kelimeli düzeltmesinden dolayı hep yalnış yazıyorum. Pofs bu ne yahu

Fridacim hala umudum yok cumaya dair.
olsun naapiyoruuuzz pozitif oluyoruuuzz :))
Sen de keyiflen artik.. saçını beğenmemissin.
Ben kesim yapacaksam paraya kıyıyorum bir kaç tecrübeden sonra böyle oldu :)
Saçların fotosunu at bakim merak ettim.:)

Yok yok idare edicem artık 1 veya 2 ay sonra kesimi yenilerim dalgalı yaaa pek belli olmuyor hayır ben o kuaförü övüyorlardı merak ettim önce ben kestireyim sonra kızı götürürüm dedim ama anlamış oldum kızı kendi kuaförüme götürcem dün yıkadım saçımı bugün yağlı çekeyim dedim rengi filanda anlaşılmıyor bu günlerde biraz maya maskesi filan yapayım toparlansın biraz .....

Meyracim,cok geçmiş olsun.gözün aydin olsun kavusmussun prensesine.

Zeynepcim,sana da cok geçmiş olsun.Gözün aydin olsun,hayirli evlat olsun minik prens..

Dafi ablacim,Allah yardimcin olsun akrabalarınıza da izan versin..Bu sIkIntilarin arkasından da ferahlıklar gelsin inşallah.

Asuman ablacim babacigin dönmüş umreden,gözün aydin.Hurmalar sifa olsun:)

Ogulcuklarim,cok geçmiş olsun.Allah sifa versin paşalara.

Fridacim,yeni saclarini güle güle kullan.. yogunluklarinda kolaylıklar diliyorum..

Bonusum,ne cok güldüm mesajına:) araya misafir girdi,onlarla meşguldüm:)

Topram menülerin cok basarili,böyle devam et inşallah cuma eksi göreceğine inanıyorum..

Esra ugramamis,daha iyidir biraz rahatlamistir umarim..

Elifcim,Allah yardimcin olsun yârin,bir avazda kurtarsin,saglikla al inşallah kuzunu kucagina..

Bengisu darisi sana olsun inşallah,sen de saglikla,huzurla kavuş inşallah prensesine.

Yelizcim,komsu vs yokmu yakinlarda tartilabilecegin,en azindan tarti alana kadar..

Unuttugum kalmamistir inşallah..

Son düzenleme:
Aksam yemeginde makarna salata ayran yedim cayin yaninda da bir iki catal pasta
Siz nelee yediniz bakayim
Bende bir ayva bir muz yedim üstünde sütlü kahve içtim tokum aslında ama birazdan eşim ve kızım gelicek bana ne sofralar kurduracaklar bilmiyorum kabak tatlım var bir çay demliyim bariiii....

Kasimpati bende gulerek yazdim zaten :)

Aksamustu pazara gittim gelince iki tabak corba yedim kucumen bir ekmekle yarim dilim gibi. Corbada az da olsa un vardi o yuzden ekmek yemedim makarna vardi ondan yemedim.

Oyle bir curcuna vardiki yemekte kendime roka yikiyodum suda kaldi oyle yemeyi unuttum. Yemegi yemeyen, cabuk bitiren, doymayan, meme krizine giren ne ararsaniz vardi sofrada.

Kayisi kaynatmistim sekersiz simdi bi kase ondan yiyim suyunu icim. Cok yemedim ama oyle hissediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…