Nerdesin sen saat kac olmus :) hanim hanimmm vakitli gel tekmil ver.@y.o.l.c.u canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ne güzel evde yeni heyecan olmuştur :) sünetinide yapmış sınız daha minicikken o zaman damatlığını da gör annesi derleer bizde :))
Benim telefonda teklemeye başladı bir beğeni butonunu bile ekranı parmakla delicem nerdeyse letop desen adamı deli ediyor a harfi yüzünden bağzen okuyup çıkıyorum iyi yönde tekmil vericek bişey de yok bugün tembelikte takılıyorum bir ara kardeşimi arayayım yürüyüşe çıkalım dedim sonra büyükçekmeceye gitmeye üşendim yada Bahçeşehir gölete gideyim diye düşündüm üşengeçlikten oda kaldı öyleNerdesin sen saat kac olmus :) hanim hanimmm vakitli gel tekmil ver.
geçmiş olsun canımBaşımda ağrıyor bugün biraz uyku düzensizliğinden....
o gine iyi benimki süt tankında tartıl dedı sence o bana ne demek ıstedıAdami tarti almaya ikna edemedim.ne yapican diyip durdu zayiflarsan alirsin dedi ö... demek istiyorum icim el vermiyo en iyisi gozle gorunur bi sekilde zayiflamak sanirim beni listeden cikartin ama ben buralardayim
Geçmiş olsun canımBaşımda ağrıyor bugün biraz uyku düzensizliğinden....
Amin cnn :)) evet istiyorum ama bir türk kilo veremedim üstüne aldım. Rahim filmi falan çektirdim temizdi şükür birtek pkk ve insülin direnci var. Umarım kilo verebilirimSedef meslektasz seninle.ben de sınıf ögretmeniyim.ins kısa sürede atanrsn.ve sanrm bebek istiyorsn.bak bu topik vok bereketli gelen bebisine kavusuyo.biraz gayret et kilo ver cok etkisi olur.doktorum yarm kilo bile etkiler demisti.ki öyle de oldu.98.kilodan 89 kiloya indm ve bebegim geldi şükür.hadi darısı sana diyelim
Yahu şu telefonun kelimeli düzeltmesinden dolayı hep yalnış yazıyorum. Pofs bu ne yahu0
Amin cnn :)) evet istiyorum ama bir türk kilo veremedim üstüne aldım. Rahim filmi falan çektirdim temizdi şükür birtek pkk ve insülin direnci var. Umarım kilo verebilirim
Yok yok idare edicem artık 1 veya 2 ay sonra kesimi yenilerim dalgalı yaaa pek belli olmuyor hayır ben o kuaförü övüyorlardı merak ettim önce ben kestireyim sonra kızı götürürüm dedim ama anlamış oldum kızı kendi kuaförüme götürcem dün yıkadım saçımı bugün yağlı çekeyim dedim rengi filanda anlaşılmıyor bu günlerde biraz maya maskesi filan yapayım toparlansın biraz .....Fridacim hala umudum yok cumaya dair.
olsun naapiyoruuuzz pozitif oluyoruuuzz :))
Sen de keyiflen artik.. saçını beğenmemissin.
Ben kesim yapacaksam paraya kıyıyorum bir kaç tecrübeden sonra böyle oldu :)
Saçların fotosunu at bakim merak ettim.:)
hoş geldin canım yorulmuşsun gineMutlu aksamlar olsun hepinize kizlar
Ugrayamadim yoğunluktan,misafirdi,haftasonuydu derken geçti günler..Bugun de temizlikle ugrastim biraz,bitmedi ama neyse..
Sizler iyisinizdir umarim,biraz geçmişe göz atayim.
Kasimpati hosgeldinMutlu aksamlar olsun hepinize kizlar
Ugrayamadim yoğunluktan,misafirdi,haftasonuydu derken geçti günler..Bugun de temizlikle ugrastim biraz,bitmedi ama neyse..
Sizler iyisinizdir umarim,biraz geçmişe göz atayim.
Bende bir ayva bir muz yedim üstünde sütlü kahve içtim tokum aslında ama birazdan eşim ve kızım gelicek bana ne sofralar kurduracaklar bilmiyorum kabak tatlım var bir çay demliyim bariiii....Aksam yemeginde makarna salata ayran yedim cayin yaninda da bir iki catal pasta
Siz nelee yediniz bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?