Amiin sağol canım. Allah razı olsunDafi ablacim,Allah yardimcin olsun akrabalarınıza da izan versin..Bu sIkIntilarin arkasından da ferahlıklar gelsin inşallah.
Yatıyor musun erkencisin gerçi geç olmuş ama ben daha yeni makinaya çamaşır attım onu bekliycem kız idmandan gelince kıyafetlerini atım makinaya asıp yatmam lazım bu aralar hergün idman olmaya başladı ....Allah rahatlık versin :)Herkese iyi geceler...
İradeli hatun bende kabak tatlısını filan yemedim asayiş Berkemal sade çay içiyorum :)Hayırlı akşamlar
Hocamıza taziyeye gittik arkadaslarla bikaç sarma yedim sadece dopdolu bir tabak vardı önümde
Aslında bu aralar iştahım açık adaş ama taziye olunca yiyemiyorum ben hocamız da acılı olunca ısrar edemedi yemedim ben deİradeli hatun bende kabak tatlısını filan yemedim asayiş Berkemal sade çay içiyorum :)
Ay bi an kendimi gordum resmenFrida :) erken yat artik sende ufak ufak alistir kendini. Ben gec bile kaldim o kadar cok kalkiyorumki gece.
Bir saat sonra falan duyguyu cise gotur. Geri yat belki hemen belki biraz sonra ufak ciglik ciglik uyanir meme diye emzir bazen 4-5 kere meme degiserek sonra yatirip yat. 2 saate kalmaz tekrar uyanir emzir yatir geri yat cok sıkıstıgını farket. Usenerek gitmek isteme kalkinca giderim de sonra kacirmak uzereyken zor emzirecegini hesap et kalk wc git gel. Hatirla duyguyu tekrar gotur.
Tekrar elif kalkar sen tekrar wc aralarda suda ic hem isemeye usen hemde ic.
Erken yatmak zorundayim yani uzun lafin kisasi. Yataga girdim iyi geceler artik.
Bonus sen bunları yaarken baba ne yapıyo?horul horul uyuyo demi?demiyo ki bi hatunun wc ye gidecek hali ve zamanı kalmıyo ki.sırf biu yüzden su da icmiyo.ee sonra gece hep ayakta. Ha bi de dido da yiyo.gel de zayıfla simdi...Frida :) erken yat artik sende ufak ufak alistir kendini. Ben gec bile kaldim o kadar cok kalkiyorumki gece.
Bir saat sonra falan duyguyu cise gotur. Geri yat belki hemen belki biraz sonra ufak ciglik ciglik uyanir meme diye emzir bazen 4-5 kere meme degiserek sonra yatirip yat. 2 saate kalmaz tekrar uyanir emzir yatir geri yat cok sıkıstıgını farket. Usenerek gitmek isteme kalkinca giderim de sonra kacirmak uzereyken zor emzirecegini hesap et kalk wc git gel. Hatirla duyguyu tekrar gotur.
Tekrar elif kalkar sen tekrar wc aralarda suda ic hem isemeye usen hemde ic.
Erken yatmak zorundayim yani uzun lafin kisasi. Yataga girdim iyi geceler artik.
Dido :)))Bonus sen bunları yaarken baba ne yapıyo?horul horul uyuyo demi?demiyo ki bi hatunun wc ye gidecek hali ve zamanı kalmıyo ki.sırf biu yüzden su da icmiyo.ee sonra gece hep ayakta. Ha bi de dido da yiyo.gel de zayıfla simdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?