Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeliz tarti isine uzuldum ve sinir oldum bende 2 aya geliyodu yenisini aldigimda. Bu kadar kilolu olunca napcan tartiyi deniyo haliyle.
Hayriyecim kuzum benim seninkide halledilir ins. Süt tanki meselesi tam ö....zlük darilma bana sakin ben kendi kocamada diyorum cok yakisiyo bazen :)

Ne laflari hazmettik biz zamanla bosver hic usenme cik tartil cuma gunu lutfen bebik :)

Bütün kocalarin icinde oyle bir taraf var onlara gelsin bu :)

Herkese iyi geceler...
Yatıyor musun erkencisin gerçi geç olmuş ama ben daha yeni makinaya çamaşır attım onu bekliycem kız idmandan gelince kıyafetlerini atım makinaya asıp yatmam lazım bu aralar hergün idman olmaya başladı ....Allah rahatlık versin :)

Tartısı olmayan arkadaşlara diyorum sıkıntı yapmayın nolur dönem dönem bizde tartısız kalıyoruz gidip eczanede tartıldığım çok olmuştur bir dönemde arkadaşımın kesimhanesinde kocaman kumaş toplarını tartan bir tartısı vardı orda tartılıyordum doğruda taratıyordu sonracığıma komşularımdada çok tartıldım şimdide onlar bende tartılıyor ne var bundaaa :)))

İradeli hatun bende kabak tatlısını filan yemedim asayiş Berkemal sade çay içiyorum :)
Aslında bu aralar iştahım açık adaş ama taziye olunca yiyemiyorum ben hocamız da acılı olunca ısrar edemedi yemedim ben de
Ben de çaya devam bir incir ve kayısı yedim Ama

Frida :) erken yat artik sende ufak ufak alistir kendini. Ben gec bile kaldim o kadar cok kalkiyorumki gece.

Bir saat sonra falan duyguyu cise gotur. Geri yat belki hemen belki biraz sonra ufak ciglik ciglik uyanir meme diye emzir bazen 4-5 kere meme degiserek sonra yatirip yat. 2 saate kalmaz tekrar uyanir emzir yatir geri yat cok sıkıstıgını farket. Usenerek gitmek isteme kalkinca giderim de sonra kacirmak uzereyken zor emzirecegini hesap et kalk wc git gel. Hatirla duyguyu tekrar gotur.
Tekrar elif kalkar sen tekrar wc aralarda suda ic hem isemeye usen hemde ic.

Erken yatmak zorundayim yani uzun lafin kisasi. Yataga girdim iyi geceler artik.

Ay bi an kendimi gordum resmen

Bonus sen bunları yaarken baba ne yapıyo?horul horul uyuyo demi?demiyo ki bi hatunun wc ye gidecek hali ve zamanı kalmıyo ki.sırf biu yüzden su da icmiyo.ee sonra gece hep ayakta. Ha bi de dido da yiyo.gel de zayıfla simdi...

Bonus sen bunları yaarken baba ne yapıyo?horul horul uyuyo demi?demiyo ki bi hatunun wc ye gidecek hali ve zamanı kalmıyo ki.sırf biu yüzden su da icmiyo.ee sonra gece hep ayakta. Ha bi de dido da yiyo.gel de zayıfla simdi...
Dido :)))
Yani genelde uyuyo cok erken kalkip gidiyo cunku uykusuzda oluyo ondan bisey beklemiyorum. Zaten arada bir cocuk hic susmadimi o kafayla soyleniyorum ben kiziyorum kalk azda sen alsana diyorum ya da ben wc deyken uyansa falan iyice basiyo cigligi :)

Bir sure sonra robitik oluyosun alisiyosun. Uykusuzlugada herseyede. Kadin kendi hayatinin nerdeyse tamamini boyle kisitlayan yoran surekli sorumlulukla yasatan bir seyi butun kalbiyle istiyo bir de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…