Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de sabah 107.4 tüm böyle saçmalık olur mu yaa..
çok kızdım tartiya herseye ..
Bir süre tartınin üzerin de durup düşündüm.
Bumudur yani iki cips yeyince +2 yi göreceksem hiç çabalamayayim daha iyi..
Ayrıca 3 gündür yürüyorum 30ar dakikadan..

kafam çok bozuk çay içeyim kendime geleyim.

yürüdüysen kas yapmıştır yada şişkinliğin vardır yenacım

Yatak guzelde hadi kalkalim artik :)

Ellerim fena sis zor kapatiyorum. Gece nerdeyse 109 dum napsam bilmiyorum

üzülmeyin kızlar gidecek kilolar daha beterini düşünün ben sizin kılolarda olsam kendimi manken zannedicem lütfen toparlanalım artık zaman geçiyor yaza çok az kalıdı
hem yenam unuttunmu karatay yaparken başlarda 1 kılo verıyordun günde gerı don canıım sen karatayı çok güzel başarıyorsun lütfen toplanalım hep beraber ben de yuruyemıyorum hıc hemen ayaklarım şişiyor ama biyerden başlamak zorundayız en azından su yoğur şeyını falan yapalım gun belırleyelım hep beraber bol su yeşil çay ve duzenlı yememye çalışalım

Toprammm, + 2 yi dert edip moralini bozma lütfen,muhtemelen ödem olmuştur cips'ten,çok tuzlu biliyorsun ben de ödem tutuyorum yiyince..

Günaydinlar,azim dolu sıfır kaçamaksız günler olsun efenim:)

Ben milyonuncu kez karatayımsı beslenmeme geri döndüm yine,bu sefer başaracagim inşallah,hissediyorumm
günaydın canım tabıkıde başaracaksın
Hoşbulduk canım,öyle oldu biraz ama benim neredeyse birçok günüm böyle geçtigi için bünye alıştı sanırım:)

Sen nasılsın,oglanlar nasıl oldu?cuma eksi görecegine inanıyorum ben..
çıok sükür canım daha ıyı inşallah canım eşimde suzuldun sankı dıyor bu sabah inşallah hepiniz eksi görelim artık

Bugünlerde bende pusulayı şaşırdım sürekli yiyorum ve hep aç hissediyorum. Yeğenin bile dikkatini çekmiş dün akşam '' yenge sen kendini aştın bu günlerde. Seni hiç böyle yerken görmemiştim '' dedi.
Bu sabah tartıya çıktım
97.2

Günaydn....ben bu aralar fena yiyorum.simdiye kadar seker cikar bebegi etkiler diye dikkat ediyordum ama şimdi iyice bıraktm.annemlerde zaten sofra hic yerden kalkmıyo sürekli biseyler yeniliyodu.bi de abur cubur da yiyorum bugünlerde.kesin 100 ün üstüne cikarm diyordum.ama bu sabah tartldm 98.7 ciktm yani gebelik boyu 7.1 kilo almışm.şaşrdm açkcası.son günler diye mi almadm ya da bu kaşntdan geceleri uyuyamadğm icin mi.
Ya da kızlar genelde kalorili seyleri gündüz yiyorm aksam portakal bile yememeye calisiyorm ve elimden geldigince yürüyorm.size tavsiyem yiyecegin sakncalı seyleri gündüz tüketin bence bu cok etkiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…