Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Binis niye gelmedi cunku annesine gitti kahvaltiya.

Simdide yoldayim teli tekrar servise goturuyorum. Kendisi halen %100 sarjda gorunuyo sersem :)

Kahvaltida 1ince dilim koy ekmegi, 2 dilim eski kasar (2 parmak peynire 1 dilim diyorum az uzundu parmaklar) 1,5 yumurta, 1 dilim kavurma, roka domat yedim.

Saglam bir kavhaltiydi. Diziye bakarken cay ictim sekersiz bir an seytana uydum ve 2 kurabiye yedim. Hemde bol sekerli sekerbura
Yena hani sana dediydim ya birisi getirmisti diye bende anneme vermistim az tadina baksin diye. Bir lokma yememisler her gittigimde ben yardimci oluyorum. Kahrolasi dusunceli hallerim

Baska bisey yemedim. Aksami guzel geciririm ins.

Hayriyecim demişsin ya sizin kilolarda manken olurum diye ..
benim boyu mu biliyorsun dimi 1.60
BKİ m 40 üzeri Morbid obezim ben de yok senden farkim. .
---
elif bugün doğum yapıcak galiba Allah yardımcısı olsun..

Slm kızlar işteb yazamadım. Sabahda geç kalıcam diye paldır küldür evden çıktım. Sabah kahvaltısı edemedim. Öğlene doğru şekerim düşmek üzereydi şekerli bir neskafe içtim. Öğle yemeğinde bir arkadaş patates salatası getirmiş ondan bir iki kaşık yedim okadar. Ama şuan çok açım. Kendime yine şekerli bir neskafe yapıcam. Annem yemege çagırdı. Bizimki gelesiye şekerimi dengeler belki

Ya al benden de o kadar. Aç karnına eh bi 200 300 gram vemişim. Tok karnına tok dediğimde buraya yazdıklarımi yiyorum aynıyım hatta bazen artı bile çıkıyorum. Sporda yapmak gerekiyor sanırım ama haftada iki gun evdeyim ondada ev işi yapıyorum. Belimin hali kalmıyor ayakta durmaya.Pofs zor iş ama umudumuzu kaybetmeyelim. inşallah kurtuluruz bu kilolardan

Inşallah. .
evdeyim şu an şekersiz Türk Kahvesi içiyorum.
Tartilayim dedim 108.2 yim anlamıyorum. .
neyse sağlık olsun bakalım
canım tok karnına oyle çıkmışsındır dıyete başlıyorumda zencefıl çayı tarıfı vardı denesekmı acep kılo vermede çok etkılıymıs gel yarın yapalım odem atar belkı zaten günde bırkere

Hayriyecim demişsin ya sizin kilolarda manken olurum diye ..
benim boyu mu biliyorsun dimi 1.60
BKİ m 40 üzeri Morbid obezim ben de yok senden farkim. .
---
elif bugün doğum yapıcak galiba Allah yardımcısı olsun..
canım benım sen ınsallah 10 kılo verınce çok fark edecek ama benım 30 kloyu geçen sene ınsanlar zor farketmıstı hatırlasana 2 3 kıloda bıle fark etmıslerdı senıde kıskaç kadın mılletı sesını çıkarmamıştı verıcez gıdecek başak yolu yok yenam

canım bıraz duzensızmı oluyor acaba sadece bunlarlada vücut dırenç yapar tutar kıloyu

Evt cnm ya çok düzensiz. Azıcık erken kalksam kahvaltı edebilsem.Oğlende içinde birşeyler götürebilirim. Daha erken kalkmaya çalışcam sabahları.

Evt cnm ya çok düzensiz. Azıcık erken kalksam kahvaltı edebilsem.Oğlende içinde birşeyler götürebilirim. Daha erken kalkmaya çalışcam sabahları.
inşallah canım yavaş yavaş düzene girecek bızım hayatımız

ben şimdi yemeğimi yedim eltimlere gidicez bır dolu pasta yapmıştır o şimdi ama niyet ettim az yemeye hayırlısı

Hayırlı akşamlar
dafi aman dikkat et 3 hanelilere çıkma
Ben bugün hala artıdayım bu hafta eksiye gecmem zor gibi nursenanın nazarı değdi galiba:) kendisi de kayıplarda
Bugün çok yemedim galiba az da olsa yürüdüm bir de
Hayriye bence pasta börek işine hiç bulaşma ya da çok canının çektiği tek çeşitten bir parça ye akşam akşam tehlikeli yoksa
Bir de yena sen neden tok karnına tartılıp moralini Bozuyorsun canım benim en aç en hafif halimizle tartılıyoruz biliyorsun

Asucum tek ümidim oralarda hareketli olurum veririm inşallah diye düşünüyorum .
Kızlar sanırım site yine bakıma alınacakmış. Bir daha girme fırsatım olmazsa hakkınızı helal edin.
Allah kısmet ederse cumartesi günü sabah 9 da yola çıkılacak
Rabbim hayırlısıyla gitmeyi nasibeder inşallah

Ablacım Güle güle git gel inşallah bizlere de çok dua et Rabbime emanet ol

Olumsuz konuşmak istemesemde mağlesef Bende fena artıdayım bunu birazda 2 aydır olmadığım regliyede bağlıyorum karnımdada bir şişkinlik var bunu bile yediklerim düzensiz olduğu için bahane görüyorum size burdan başka dünya kadar bahane de yazabilirim :))

Tamam yazmıycam ...:)))

Acaba topiğin altıncı bebeğini de benmi doğurcam

Daficim güle güle gidin gelin Allah tüm ibadetlerinizi dualarınızı kabul etsin

Orda çok hareketli olunuyor tabii bir de sıcak var
Sağlıkla git gel inşallah daficim Allah kabul etsin şimdiden
Peygamber efendimiz(s.a.v)e selamlarımızı ilet dualarında bizi de hatırla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…