Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yolun açk olsun dafi abla.orda bizler icin de dua et olur mu?Rabbim ziyaretinizi kabul eysi

Selamm güzel ler umarım herkesler iyidir. Malum izindeyim hic yazamadım bu ara geçmişten de bi haberim geçen cuma eskişehire gittiğimde cep bozuldu arada okurum topigi diyodum ama okuyamadım yeni cep almak zorunda kaldım v.s su an ankaradayım cuma antalyaya donecegim inşallah sonrası topikdeyim .diyet yapamiyorum ama almasında kg.bugün 10 km bisiklet sürdük tek spor bu ama avm gezme de sayılıyorsa fena yürüyüş yaptım.

Hemserim hoşgeldin ankaraya
Hangi avm yi gezdin :)

Slm kizlar gecmise bakamadim kisira bakmayin insallah hepiniz iyisinizdir

Ben bikac gundur yogunum hastaneden dolayi yatis cikis cok oluyo eve gelincede yoruluyorum ondan pek bakamadim foruma

Iyi geceler hepinize

tatil iyi güzel geçiyor görünüyor :) yeni telefonunuda güle güle kullan uzun ömürlü olsun evine döndüğünde yeme düzenini dengelersin o kadarda hareket yapmışsın almamışsındır

tatil iyi güzel geçiyor görünüyor :) yeni telefonunuda güle güle kullan uzun ömürlü olsun evine döndüğünde yeme düzenini dengelersin o kadarda hareket yapmışsın almamışsındır
evet canım sağol tatil güzel ama sona yaklaşıyor .yok kg almadım ama ne kadar yediysem o kadarda hareket ettim

selamun aleykum hayırlı sabahlar
bugun biraz kırıklığım var ama geçer inşallah oğlan gine uyutmadı gece onun sersemlıği heralde

bencede süper oldun sen olduun
sağolun kızlar inşallah böyle devam eder çünkü benim sağım solum pek belli olmuyo biliyorsunuz en ufak birşeyde buzdolabının önünde buluyorum kendimi

bugun biraz kırıklığım var ama geçer inşallah oğlan gine uyutmadı gece onun sersemlıği heralde

sağolun kızlar inşallah böyle devam eder çünkü benim sağım solum pek belli olmuyo biliyorsunuz en ufak birşeyde buzdolabının önünde buluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…