- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Yolun açk olsun dafi abla.orda bizler icin de dua et olur mu?Rabbim ziyaretinizi kabul eysiAsucum tek ümidim oralarda hareketli olurum veririm inşallah diye düşünüyorum .
Kızlar sanırım site yine bakıma alınacakmış. Bir daha girme fırsatım olmazsa hakkınızı helal edin.
Allah kısmet ederse cumartesi günü sabah 9 da yola çıkılacak
Rabbim hayırlısıyla gitmeyi nasibeder inşallah
Allah kurtarsın Elif i de sağlıkla inşallahElifn dogumu yarin ins saglikla kurtarsin.
Teli yine verdim. Daha once gittigi icin cok bekletmezlermis.
çok şükür asum lokma koymadan geldim ağzıma 5 çeşit pasta mısır meyve hepsine hayır diye bildim sükürHayriye naptın :)
Süpersinçok şükür asum lokma koymadan geldim ağzıma 5 çeşit pasta mısır meyve hepsine hayır diye bildim sükür
Hemserim hoşgeldin ankarayaSelamm güzel ler umarım herkesler iyidir. Malum izindeyim hic yazamadım bu ara geçmişten de bi haberim geçen cuma eskişehire gittiğimde cep bozuldu arada okurum topigi diyodum ama okuyamadım yeni cep almak zorunda kaldım v.s su an ankaradayım cuma antalyaya donecegim inşallah sonrası topikdeyim .diyet yapamiyorum ama almasında kg.bugün 10 km bisiklet sürdük tek spor bu ama avm gezme de sayılıyorsa fena yürüyüş yaptım.
Asum hosbuldum. Natavega ve anatolia mi ne öle bisey ikea var orasiHemserim hoşgeldin ankaraya
Hangi avm yi gezdin :)
bencede süper oldun sen olduunçok şükür asum lokma koymadan geldim ağzıma 5 çeşit pasta mısır meyve hepsine hayır diye bildim sükür
Anladım canım iyi yapmışsın :)Asum hosbuldum. Natavega ve anatolia mi ne öle bisey ikea var orasi
tatil iyi güzel geçiyor görünüyor :) yeni telefonunuda güle güle kullan uzun ömürlü olsun evine döndüğünde yeme düzenini dengelersin o kadarda hareket yapmışsın almamışsındırSelamm güzel ler umarım herkesler iyidir. Malum izindeyim hic yazamadım bu ara geçmişten de bi haberim geçen cuma eskişehire gittiğimde cep bozuldu arada okurum topigi diyodum ama okuyamadım yeni cep almak zorunda kaldım v.s su an ankaradayım cuma antalyaya donecegim inşallah sonrası topikdeyim .diyet yapamiyorum ama almasında kg.bugün 10 km bisiklet sürdük tek spor bu ama avm gezme de sayılıyorsa fena yürüyüş yaptım.
eymir gölünün etrafını tam tur attık 10 km ama keyifliydiAnladım canım iyi yapmışsın :)
Bisiklet de süper olmuş
evet canım sağol tatil güzel ama sona yaklaşıyor .yok kg almadım ama ne kadar yediysem o kadarda hareket ettimtatil iyi güzel geçiyor görünüyor :) yeni telefonunuda güle güle kullan uzun ömürlü olsun evine döndüğünde yeme düzenini dengelersin o kadarda hareket yapmışsın almamışsındır
Süpersin
sağolun kızlar inşallah böyle devam eder çünkü benim sağım solum pek belli olmuyo biliyorsunuz en ufak birşeyde buzdolabının önünde buluyorum kendimibencede süper oldun sen olduun
Süpersin
sağolun kızlar inşallah böyle devam eder çünkü benim sağım solum pek belli olmuyo biliyorsunuz en ufak birşeyde buzdolabının önünde buluyorum kendimibencede süper oldun sen olduun
Süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?