- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Ben yaptım canımKizlar bi de ne sorcam sizede nesfitten mesaj gelmis mi urun gonderim formu iceren. Yapan var mi. Ben yapsam mi bilemedim sonucta adres telefon bilgisi istiyo
rabbım rahmet eylesın yenam gerçekten zor bıdurum otopsıyede uzuldum ben amcamada yaptılar ne bılıyım tekrar ezıyet gıbı gelıyo banaKasımpatı ve Bonus emeğinize sağlık....
Kİlo verenleri dereceye girenleri sabit kalanları ve yılmadan devam edenleri tebrik ediyorum...
----
Komşunun tebrakesindeydim bitti Allah kabul etsin.. Yeni yemekten kalktım geç oldu ama az yedim...
Bahsettiğim çok ama çok sevdiğimiz komşumuzu çarşamba günü kaybettik..Hani akrabadan öte kardeşten öte deyim vardır yaa aynısı işte..Allah gani gani rahmet eylesin... ÇArşamba işten eve geldim bir süre sonra eşim aradı bi çıkıp bakarmısın dedi x abilere .. Oğlu eşimi aramış abi babama birşeyler oldu diye..
Hemen yukarı evlerine çıktım ki abimiz yer de, oğlu başında şok için de deli gibi hiçbirşey yapmıyor sadece babasına bakıyor .. Hemen üzerine battaniye gibi birşey örttüm.. Seslendim birilerine daha.. Orayı ara burayı ara derken.. Eşi işten geldi ondan sonrası kabus gibi zaten...
ev de yalnız öldüğü için prosedür gereği şüpheli ölümmüş doktorlar savcılar biri geliyor biri gidiyor gece geç saatler de ancak evden çıktı naaşıotopsi yapıldıktan sonra dün defnedildi onun sonucu da 45 gün sonra çıkacakmış..
Kendimi bu kadar güçlü soğukkanlı bilmezdim .. Allah güç veriyor demek ki..
Şubat ayını sevmiyorum artık.
canım çok sevındım ıyı olmana çok şükür rabbim bidaha yaşatmasınay ablacim çok çok iyiyim deri yenilenmk üzere her işimi yapıyorum artık çok şükür.sadece elimden geldiği kadar suya çok sokmuyorum.
yelızcım allah klaylık versın inşallah kolay geçer bende çok alamıştım oğlanlardaBicirigi sutten kesme calismalari icerisindeyim.ogle uykusundan sonra bi kere emzirdim daha sonra her geldiginde uf olmus dedim geliyo gidiyo ablalarina gosteriyo uf olmus diye agladim aglicam son besigimi de kopariyorum kendimden diye ama boyle daha iyi olacak inaniyorum uykuya da kolay daldi umarim gece de kolay gecer
uykum kaçtı canım ya uyuyamıyorum hayırlı geceler canım sanaHayriye hayırdır sen bu saatte ayakta olmazdın
Ben bile yatıyorum artık herkese Allah rahatlık versin
uykusu kaçan tek kişi ben olmadığıma sevindimuykum kaçtı canım ya uyuyamıyorum hayırlı geceler canım sana
hayırdır canım senın neden kaçtıuykusu kaçan tek kişi ben olmadığıma sevindim
22 aylik oldu bicirik surekli memeye yapisik dolastigi icin kesmek istiyorum artik ama masallah gecemiz iyiydi bi ara aglicak gibi oldu sonra yine uf uf demeye basladi Allahim nasil boyle olgunlukla karsailadi anlayamiyorum ben agliyorum onda bisey yok (daha ne istiyosun kizim iste kolay olacak gibi)Kolay gelsin Yelizcim
Ne kadar oldu minigin
Her şeyin sonu var malesef zaman çabuk geçiyor
maşaallah de annesı yormamış bak senı çocuğum22 aylik oldu bicirik surekli memeye yapisik dolastigi icin kesmek istiyorum artik ama masallah gecemiz iyiydi bi ara aglicak gibi oldu sonra yine uf uf demeye basladi Allahim nasil boyle olgunlukla karsailadi anlayamiyorum ben agliyorum onda bisey yok (daha ne istiyosun kizim iste kolay olacak gibi)
Masallahmaşaallah de annesı yormamış bak senı çocuğum
Gunaydınn guzel yürekli hanımlar.
Yeliz seni çok iyi anlıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?