Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

rabbım rahmet eylesın yenam gerçekten zor bıdurum otopsıyede uzuldum ben amcamada yaptılar ne bılıyım tekrar ezıyet gıbı gelıyo bana

ay ablacim çok çok iyiyim deri yenilenmk üzere her işimi yapıyorum artık çok şükür.sadece elimden geldiği kadar suya çok sokmuyorum.
canım çok sevındım ıyı olmana çok şükür rabbim bidaha yaşatmasın

yelızcım allah klaylık versın inşallah kolay geçer bende çok alamıştım oğlanlarda

Ya çok uzun mesele ama kisaca annemler ve abimlerın ortak olduğu bina var ve borctan dolayı 1daire satılmak zorunda ve annem illa siz alın ucuza başkasına gidecek diyobaşkası denilen kişide o evi alırsa çok huzursuzluk çıkacak bizimde şuanda alacak durumumuz yok araba taksiti öduyoruz.annem arabayi satın biraz borç bulun alın diyo

akşamdan beri düşünyorum evin parasının yarı parası ancak çıkar bizden gerisini bulamayiz ve evde bitmiş halde değil ev kredisi çıksın.ihtiyaç kredisi alıp faizli para ile ev almak istemiyorum almam daha iyi diyorum boşuna haram işlemiş olcaz

ben senı çok ıyı anlıyorum canım bızde babam kardesım eşim bir arada çalışıyor baskılar mecburıyetler oluyor ama durumunda yoksa yapacak bısey yok dedıgın gıbı boşunda günaha gırıcen faız maalesef sonra çıkıyor başka bıyerden bız çok yaşadık rabbım hıç kımseyı düşürmesin ama imtehan işte rabbim dener bizi boyyle bakalım hangı tarafa kayacak diye annene guzellıkle anlat sende rahatla gerçı eşının fıkrınıde bılmıyorum ama huzursuzluk herşeyden kotu annenler anlar heralde senı

Kolay gelsin Yelizcim
Ne kadar oldu minigin
Her şeyin sonu var malesef zaman çabuk geçiyor
22 aylik oldu bicirik surekli memeye yapisik dolastigi icin kesmek istiyorum artik ama masallah gecemiz iyiydi bi ara aglicak gibi oldu sonra yine uf uf demeye basladi Allahim nasil boyle olgunlukla karsailadi anlayamiyorum ben agliyorum onda bisey yok (daha ne istiyosun kizim iste kolay olacak gibi)

maşaallah de annesı yormamış bak senı çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…