Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar aranıza katılayim dedim. 136 kilo ile başladığım bu yola 115 kilo ile devam ediyorum.En son 1 ay önce tartildim şu an kilomu bilmiyorum 2 Martta ogrenicem. instagram da kendimce günlük tutuyordum ama buranin zamanında faydasını gördüm.Hala ne kadar aktiflik var bilemiyorum ama aranızdayim :) Antalya da yaşıyorum.Diyetisyen kontrolünde evde sporla başladığım bu yola aynı şekilde devam ediyorum.Bi ara tup mide düşündüm ama kendim verebildigimi görünce inşallah 100 kilo altına düşersem bu fikirden tamamen vazgeçicem.Motivasyon çok önemli 20 kilo verdim 20 daha veririm diye düşünüyorum O zaman hosgeldim aranıza.

merhaba canım hoş geldin doru yerdesin maşşallah güzel vermişsin devamı gelır ınşallah azmın daım olsun

Hosgeldin aramıza
Azmin daimi ve bulaşıcı olsun..

Birlikte yürüyormusuz gibi düşün :)
Müzik dinle yürürken, güzel hayaller kur.
bak kendimi özendirdim şimdi :)

Canimsin ya ciktim yurudum 35 dk geldim dinlendim az. Muzik dinledimde hayal kuramadim bacaklarimin agrisindan.

Disarda giymek icin spor ayakkabisi aldim yuruyus icin ayak agrim hic olmadida dizlerimden asagisi cok zorlandi kotu oldukca yavas yurudum dinlendim agirligima gore hizli gittigimi dusundum. Uzatmim eve girim dedim 5 kere baktim uyandilarmi msj varmi diye :)

İyiki oglanin tel var. Ama var ya aklima geldiniz parkta aletlerde kadinlar vardi dedim kizlar olsada birlikte yuruyup orda da yag yaksak :)

ne iyi etmişsin canım ya ağrılar zamanla geçecektır heralde ay ne guzzel olurdu en azından 1 ınız buralarda olsaydınız burası kuçuk yer bıde okadar çok yuruyuse çıkıp tekrar kılo aldımkı utanıyorum çıkmaya desem yerı

Tebrik ederim bonus masallah sana

Gunaydiiinnn

Hosgeldin aramiza

Geleyim yedigime. Masallah bonus az yurudun ya aman kaybettigini geri koy

1 yumurta 1,5 dilim cavdar, 2 kk suzme peynir, 7 zeytin, domates, 4-5 tatli kasigi portakal receli ince tabaka tereyag esliginde.

3-4 kup patates attim agzima kizartirken. Sofrada tabagima almadim.

Ha bir de anlamsizca yenmis 3-4 tane bebe biskuvisi.

Bonus Harikasın. . Ağrir tabii yığınla yük taşıyoruz üzerimizde deli gibi

Hayriyecim kimseyi takmamak lazım. . Ağzı olan konuşuyor. Eşimin yakını da vefat etti demiştim ya hafta ici. . Akşam uğradık tanıdıkların biri diyor ki kızıma,maşallahin var çok güzelsin sakin annen gibi kilo alma ..

Ne diyeceksin bu insan kişisine. .

Hayriyecim ben de 1 simit 1 yumurta peynir zeytin yedim..

--------

Topraam liste konusun da sistemin uygulaman gayet yerin de.. seni beğeniyorum :)

Napican ne diycen birak nefes alsin yazik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…