çok yememişsınkı kuzum olur oyle böyle böyle alışıcaz benımde sımdı nüme ne gelse yıyesım varGeleyim yedigime. Masallah bonus az yurudun ya aman kaybettigini geri koy
1 yumurta 1,5 dilim cavdar, 2 kk suzme peynir, 7 zeytin, domates, 4-5 tatli kasigi portakal receli ince tabaka tereyag esliginde.
3-4 kup patates attim agzima kizartirken. Sofrada tabagima almadim.
Ha bir de anlamsizca yenmis 3-4 tane bebe biskuvisi.
afıyet olsun yenam maalesef lüzumsuz ınsan çok bıde yüzüne bakabaka sankı onu gerdı tobe yarabbım bende geçen yuruyorum yanımdan 3 delıkanlı geçtı benden küçükler bırı dedıkı 3 zor doyururuz duydum uzuldummu hayır ama onların geleceklerine uzuldum onlarla yaşayacak kadınlara uzuldum boşver canım dedıgıngıbı fazla takmamak lazımBonus Harikasın. . Ağrir tabii yığınla yük taşıyoruz üzerimizde deli gibi
Hayriyecim kimseyi takmamak lazım. . Ağzı olan konuşuyor. Eşimin yakını da vefat etti demiştim ya hafta ici. . Akşam uğradık tanıdıkların biri diyor ki kızıma,maşallahin var çok güzelsin sakin annen gibi kilo alma ..
Ne diyeceksin bu insan kişisine. .
Hayriyecim ben de 1 simit 1 yumurta peynir zeytin yedim..
--------
Topraam liste konusun da sistemin uygulaman gayet yerin de.. seni beğeniyorum :)
Ama 3 rahat verirsin :)18 günde 6 kilo veremen manyak
kıme dıyon kız anlamsız güldüm18 günde 6 kilo veremen manyak
çok yememişsınkı kuzum olur oyle böyle böyle alışıcaz benımde sımdı nüme ne gelse yıyesım var
afıyet olsun yenam maalesef lüzumsuz ınsan çok bıde yüzüne bakabaka sankı onu gerdı tobe yarabbım bende geçen yuruyorum yanımdan 3 delıkanlı geçtı benden küçükler bırı dedıkı 3 zor doyururuz duydum uzuldummu hayır ama onların geleceklerine uzuldum onlarla yaşayacak kadınlara uzuldum boşver canım dedıgıngıbı fazla takmamak lazım
off canım çok sıkkın bana ne oluyor anlamıyorum çocuklarla bıle geçınemıyorum buyuk oğlum resmen benle savaş halında hiç ders çalışmıyor bana bağırıyor farkındayım bende çok gergınım ama sebepte yok yada bırıkılmışler bilmiyorum ıyce bı ağladım daha da kotu oldum sanki offf kafanızı sısırdım kusura bakmayın
yok kuzum ya babamız adam olsun ders ıçten gelır yapmıyorsa bırak dıyor bende bugun ıkısınede bağırdım ne halınız varsa gorun dedım bıdaha karısmayacamOff hayriye yabende oglanla hep kavga ediyorum. Tam diyorum iyi gibiyim yine aynisi oluyo acayip bi zitlik oldu yan yana 15 dk dursak 16 da bisey oluyo mutlaka. Bizim gibi onlarda kaldiramiyo bu durumu.
Babasi hic ilgilenmezmi derslerle? Benide dinlemez babasi sıkı tutuyo. İcinde yok zorluyoruz iste.
yok kuzum ya babamız adam olsun ders ıçten gelır yapmıyorsa bırak dıyor bende bugun ıkısınede bağırdım ne halınız varsa gorun dedım bıdaha karısmayacam
Sabah gördüm o kişiyi aramızda kalsın. .:))
Frida,mıra ufak kulpsuz kahve fincanlarinda çok sert şekersiz bir defa da içilen kahve çeşidi. . Güneydoğu da özellikle Urfa'da pek tercih edilir..
Onu bir içtinmi dipcik gibi olursun :))
Türk kahvesinin kısık ateşte uzun saatler kaynamasından elde ediliyormus diyebiliyorum .
Bence cok degil valla ben 2 tane kreple peynir recel yedimGeleyim yedigime. Masallah bonus az yurudun ya aman kaybettigini geri koy
1 yumurta 1,5 dilim cavdar, 2 kk suzme peynir, 7 zeytin, domates, 4-5 tatli kasigi portakal receli ince tabaka tereyag esliginde.
3-4 kup patates attim agzima kizartirken. Sofrada tabagima almadim.
Ha bir de anlamsizca yenmis 3-4 tane bebe biskuvisi.
Bayagi yaklasirsin amaSen ye yav kilo veriyon sonucta yuruyon :)
Recel biraz sorun epeyce datlıydı çünkü.
Yeliz 13 mart aklımda boşuna kalmamış he kv min şimdi hatırladım
Benimki 16 sı o güne kadar 100 altına inemem ya da 100 olamam dimi
ne sisirmesi canim.sanirim cicuklarin ergenlik donemlerinde hepimiz ayni.sorunlari yasiyoruz oyle diyoruz olmuyo boyle diyoruz olmuyo su akip.yolunu bulacak heralde kizima bakiyorum bende boyleydim o zamanlar diyorum ama dersimide calisiyordum kitabimida okuyordum belki bizim zamanimizda evde internet yoktu yapacak bisey bulamiyorsuk ondan kendimizi derse kitaba vermistik simdi yarim saat kitap okusa of cok okudum diyo ayni surede tablet oynayinca ne cabuk gecti zaman diyo oyle isteçok yememişsınkı kuzum olur oyle böyle böyle alışıcaz benımde sımdı nüme ne gelse yıyesım var
afıyet olsun yenam maalesef lüzumsuz ınsan çok bıde yüzüne bakabaka sankı onu gerdı tobe yarabbım bende geçen yuruyorum yanımdan 3 delıkanlı geçtı benden küçükler bırı dedıkı 3 zor doyururuz duydum uzuldummu hayır ama onların geleceklerine uzuldum onlarla yaşayacak kadınlara uzuldum boşver canım dedıgıngıbı fazla takmamak lazım
off canım çok sıkkın bana ne oluyor anlamıyorum çocuklarla bıle geçınemıyorum buyuk oğlum resmen benle savaş halında hiç ders çalışmıyor bana bağırıyor farkındayım bende çok gergınım ama sebepte yok yada bırıkılmışler bilmiyorum ıyce bı ağladım daha da kotu oldum sanki offf kafanızı sısırdım kusura bakmayın
Yok onunki fisneydi seftaliydi bitti. Bunu kardesim getirdi dun bi yerden geldi dedi ama hatirlamiyorum. Kabikta var portakalida var minik minik dogranmis. Fena tatli ama biz daha az sekerli yapiyoruz.Bonus portakal kabuklarından yapılan reçelmi ablanın yaptigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?