Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok yememişsınkı kuzum olur oyle böyle böyle alışıcaz benımde sımdı nüme ne gelse yıyesım var

afıyet olsun yenam maalesef lüzumsuz ınsan çok bıde yüzüne bakabaka sankı onu gerdı tobe yarabbım bende geçen yuruyorum yanımdan 3 delıkanlı geçtı benden küçükler bırı dedıkı 3 zor doyururuz duydum uzuldummu hayır ama onların geleceklerine uzuldum onlarla yaşayacak kadınlara uzuldum boşver canım dedıgıngıbı fazla takmamak lazım

off canım çok sıkkın bana ne oluyor anlamıyorum çocuklarla bıle geçınemıyorum buyuk oğlum resmen benle savaş halında hiç ders çalışmıyor bana bağırıyor farkındayım bende çok gergınım ama sebepte yok yada bırıkılmışler bilmiyorum ıyce bı ağladım daha da kotu oldum sanki offf kafanızı sısırdım kusura bakmayın

Off hayriye ya bende oglanla hep kavga ediyorum. Tam diyorum iyi gibiyim yine aynisi oluyo acayip bi zitlik oldu yan yana 15 dk dursak 16 da bisey oluyo mutlaka. Bizim gibi onlarda kaldiramiyo bu durumu.

Babasi hic ilgilenmezmi derslerle? Benide dinlemez babasi sıkı tutuyo. İcinde yok zorluyoruz iste.

yok kuzum ya babamız adam olsun ders ıçten gelır yapmıyorsa bırak dıyor bende bugun ıkısınede bağırdım ne halınız varsa gorun dedım bıdaha karısmayacam

yok kuzum ya babamız adam olsun ders ıçten gelır yapmıyorsa bırak dıyor bende bugun ıkısınede bağırdım ne halınız varsa gorun dedım bıdaha karısmayacam

Biraz karisma bakalim bilemiyorum hangisi daha iyi. Sinavlari basliycakmis babasi dedi banada. Bildigim bisey varki dinlensinler diye tatilde serbest biraktik cok gevsedi. Benim agrilarim artti sinirden.

Hayat senin hayatin diyo bazen babasi okuyup adam olup kendi isini yapmak varken vasifsiz calisan olucaksin milletin emrinde calisicaksin diyo. Ben yolu gosteriyorum ogretiyorum gerisini sen yapcaksin diyo. 2 gun sonrada hesap soruyo o testler biticek diye. Hele bi duyim ben ogretmenlerden hocam emre odevini yapmiyo diye diye tehditle falan ugrasiyo iste.

Daha kucukler gelecege kafa calismiyo desem minecrafta cok super zeka gosteriyolar ama. Bizimkine o oyun yasak gizli oynuyomus :) sonrada ufak onlar.

Sabah gördüm o kişiyi aramızda kalsın. .:))

Frida,mıra ufak kulpsuz kahve fincanlarinda çok sert şekersiz bir defa da içilen kahve çeşidi. . Güneydoğu da özellikle Urfa'da pek tercih edilir..
Onu bir içtinmi dipcik gibi olursun :))

Türk kahvesinin kısık ateşte uzun saatler kaynamasından elde ediliyormus diyebiliyorum .

Hem kürklü hem kültürlü vay arkadaș :)

Bence cok degil valla ben 2 tane kreple peynir recel yedim
Bayagi yaklasirsin ama
ne sisirmesi canim.sanirim cicuklarin ergenlik donemlerinde hepimiz ayni.sorunlari yasiyoruz oyle diyoruz olmuyo boyle diyoruz olmuyo su akip.yolunu bulacak heralde kizima bakiyorum bende boyleydim o zamanlar diyorum ama dersimide calisiyordum kitabimida okuyordum belki bizim zamanimizda evde internet yoktu yapacak bisey bulamiyorsuk ondan kendimizi derse kitaba vermistik simdi yarim saat kitap okusa of cok okudum diyo ayni surede tablet oynayinca ne cabuk gecti zaman diyo oyle iste

Öğle yemek yemedim . Yeni bindim minibüse bugün işler yoğundu epey..
günüm bitti bir sürü iş var ev de bu hafta malum sebeplerden hiç bişey yapamadım. .
bir yanim yarın yap diyor diğer yanim gidince hallet islerini yarın dinlenirsin diyor. Bakalım hangi yanını dinleyecegim :)

Kizlar bebegimi baska hastaneye sevk ettiler, yeni dogan yogunbakima aldilar. Goremiyorum dokunamiyorum.. Butun gece uyanmadi sabah kan degerleri cok dusuk cikti.. Ne yapacagimi bilmiyorum, eve gonderdiler beni.. Sut sagip dondurmam icin.. Aglamaktan helak oldum elim kolum kalkmiyo, hicbise gelmiyo elimden.. Aklima siz geldiniz nolur dua edin.. Kuran okuyun kizim icin.
Dun bütün gun kucagimdaydi, kucagimda uyudu, kiyamadim yerine koymaya. Bugun baskalarina biraktim, sadece monitorden gorebildim.. Hayatimin en zor ani o hastaneden cikmakti.. Benim icin de dua edin. Cok kotuyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…