- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
:roflol:ay özelden atsana ben de takip edeyim siteni canımm.bravo bu arada baya profesyonel biriyle karşı karşıyaymışız:)
evet ablacım bi gazla bi kaç kiloyu attım şimdi eti sebzeyi mutlaka yiyorum günde:)
ahahaha hakkaten he:))) kim daha deliymiş bebeğim görüccezzzz laelaelaelaelae
ay dur bi hava atayımşakkıdı :dilcikar: az çatlamadım açlıktan ne de olsa-tatlicadiarzu-
dereceye girenleri tebrik ederim. ama diğer üyelerimizi de tebrik ederim, çünkü diyetle içli dışlı bir haftayı daha geride bırakmakta başarıdır...
kendini salan arkadaşların da bu süreyi "kas dinlendirme ve metabolizmayı şaşırtma dönemi" olarak görmesini tavsiye ediyor, dört gözle yollarını bekliyorumyerimseniben
çitol ne gülüyonn kız banaa:))
-----
yağmurgözlü ablam ben brokoli çorbasını hiç sevmedim. yanlış anlama senin tarifine uysam belki daha güzel olurdu da her zamanki gibi tarifi kurcaladım kendimce ve cık olmadı. süt ve yoğurtla yaptım, tavuk suyu vardı onu ekledim, karnıbahar ekledim bi de blenderdan geçerken (yeni aldım) tüm mutfak yemyeşil oldu aaaaaaaaaaaaaaa!!
zorladım içtim ama gene.
resmi ekledim..
çitol ne gülüyonn kız banaa:))
-----
yağmurgözlü ablam ben brokoli çorbasını hiç sevmedim. yanlış anlama senin tarifine uysam belki daha güzel olurdu da her zamanki gibi tarifi kurcaladım kendimce ve cık olmadı. süt ve yoğurtla yaptım, tavuk suyu vardı onu ekledim, karnıbahar ekledim bi de blenderdan geçerken (yeni aldım) tüm mutfak yemyeşil oldu aaaaaaaaaaaaaaa!!
zorladım içtim ama gene.
resmi ekledim..
Günaydın nursena'm,
Bu millet nerde anacım ya akşam kimsecikler girmemiş,
motivasyon düştü galiba, herkes bu işten elini eteğini çekti galiba.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ayy ne hoş görünüyo kızzz ölee oo
sanki tarhana ( yogurve yarmadan olan)
gibi hımm
mis çimin kokusi geldu burnima
gülüyom kızz sevdim yazını
ben geldim kızlar hala nefsime engel olabiliyorum ben diyet yapmıyorum evde ne pişirirsem onları az az yiyorum dün akşam 5 ten sonra hiç birşey yemedim benim velet babasına yine bir sürü abur cubur aldırmıştı, akşam canım çekti sonra kendime ye ye de eline ne geçecek dedim 38gr lık şeyin kalorisi 200, boş ver yemiycem dedim yemedim aferin bana de mi:)))
zırt pırt tartılmaya karşıyım ama bu sabah kendimi beton gibi ağır hissetmeyince tartılasım tuttu bu baskül beni şirin aklımdan edecek 2 günde 400gr gider mi helede benden çok şaşırdım ama iyice gaza geldim listenin dibinde bile olsam yinede cumaya kadar hiç boızmadan devam edicem ve tartılmıycamben de listeye giricem inşallah hiç çaba göstermemektense birkaç yüz gram gitmesi çok daha iyi ....
valla ölee bonus yokk tursari yokkk citol gene saldııı napcaz bu milletiiii kızlarrrrr niredesiniz diiğer adlarını saymadıklarımda dahilll valla yaz gelir 1 tane kıyafet bulamazsınız her yanınız pişik olurr millet denize sele serpe girer siz gizli köşelerde havluyla oturur sunuz vallahiii kurban bayramı geliyooo sıkın ay o zamana kadar kurbanda et yersinizz yurdusum millet memnun sanırım kışlıkları çıkarsınlar bi sığamasınlar içlerine gaza gelirler merak etmeklava:
harikasın ekim senin kilonun ne kadar inatçı olduğunu biliyorum ama eninde sonunda kırıyosun valla patır patır gitmese de tıkır tıkır gitsin:)) ama yeter ki gitsin harikasınnefis mücadeleni de takdir ettim böyle devamzemuszemus
Bonus,
dilenciii,
ekim2009,
nasılsınız kızlar,
Hadi hadi hadi kızlar motive olalım hadi hadi.
ben geldim kızlar hala nefsime engel olabiliyorum ben diyet yapmıyorum evde ne pişirirsem onları az az yiyorum dün akşam 5 ten sonra hiç birşey yemedim benim velet babasına yine bir sürü abur cubur aldırmıştı, akşam canım çekti sonra kendime ye ye de eline ne geçecek dedim 38gr lık şeyin kalorisi 200, boş ver yemiycem dedim yemedim aferin bana de mi:)))
zırt pırt tartılmaya karşıyım ama bu sabah kendimi beton gibi ağır hissetmeyince tartılasım tuttu bu baskül beni şirin aklımdan edecek 2 günde 400gr gider mi helede benden çok şaşırdım ama iyice gaza geldim listenin dibinde bile olsam yinede cumaya kadar hiç boızmadan devam edicem ve tartılmıycamben de listeye giricem inşallah hiç çaba göstermemektense birkaç yüz gram gitmesi çok daha iyi ....
sağol canım ama tarhanaya kurbannn ol yani o derece:) aslında ben ilk içiyorum ondan bi de karnıbahar tadı yoğundu.
seversin tabi yazımı, işine geldi di mi köfteeee:umursamaz: hadi bitsin artık kas dinlendirme dönemivereliniortak
evet kızlar yaa nerelerdesiniz hamile haliyle kadın koşturuyo motive edicem diye :) nursena aplaamm öperimŞeniz
cık cık cık hade bakem canlanın azcık. :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?