Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kıyamam elifcim
Zor bir durum ama sabırlı ol bol bol sütünü sağ kızının ihtiyacı var ona ve sana
Annelik böyle işte her durumda güçlü olmalısın
Allah en kisa surede kavuştursun sizi dualarimiz sizinle tabii ki

Okuruz tabi elifcim allahim.versin sifasini en kisa zamanda ins. Sen mutlaka sut sag goturceksin vercekler onu bebegine.

Orda cok iyi ilgilrniyolar emin ol. Bak bizim nur gelsin aklina iki haftamiyfi fazlamiydi hastaneye gitti sut sagdi.

Canim benim aglama daha sutunde etkilenmesin.

elifcim Allah analı babalı büyütsün bebişin gelmiş ufak bir sağlık sorunu olmuş ama oluyor böyle arada kendini çok üzme bol bol sıvı tüket sütünü sağ bebişine lazım çünkü canım zor bir süreç ama en kısa sürede atlatırsınız inşallah

Elifçim çok geçmiş olsun canım..
Ne diyor doktorlar neden böyle bir komplikasyon oluştu.?
Lütfen üzülme düzelecek herşey.. Bol bol dua eder ve okuruz inşallah..
arkadaşların dediği gibi sütün eksilmemesi için kendine dikkat etmelisin.. anne sütü bir nevi şifa kaynağı..
Allaha emanet olun elifçim bizi haberdar etmeyi unutma lütfen...

Elifcim arkadaşın bebeği erken doğmuştu sütü de yoktu bebek gece uyanmamis onunda değerleri düşüktü gece boyu aç kaldığı için düşüyor değerler
Gece yanında kaldım sabaha kadar ağzına siringayla mama verdik
Sonrasında da epey mücadele ettik şimdi 2 yaşıni geçti
Kısacası bunlar geçecek inşallah canım

merhablaar kızlar gelemedim ama gece yarıları sizi okudum yatakta telefonda olunca yazamadım zaten dün eve gece birde geldim şimdide istanbulda misafir varmış eltimdeler oraya geçiyorum durumlar bu sağlık durumumda iyi değil hafta içi dr. gideyim bir tahlil filan yaptırayım karnım şiş şu ilaçta 2,3 günlük kaldı bitince adam gibi adet olmadan bir daha başlamıycam kendize iyi bakın olur mu görüşürüz

yenacım komşun için başınız sağolsun ailesina Allah sabırlar versin

Sağol fridacım... Sen düzelemedinmi daha..yaptır bakalım tahlil aslın da ben de istiyorum ..
Şekerime tiroidime baktırmak..

Son düzenleme:
canım bu gelen kahve dibek kahvesiyle birçok karışımış keçiboynuzu,normal kahve, kakule, meyan kökü .....vs. filan kalori deposu gibiii yenibir karışım yapmışlar işte adınada kürd kahvesi diyorlarmış fazla içmemek lazım bende dibek vardı zaten içmiyordum yapınca tadı sağlep gibi tatlı bişeye benziyor kokusuda çok güzel

Sağol fridacım... Sen düzelemedinmi daha..yaptır bakalım tahlil aslın da ben de istiyorum ..
Şekerime tiroidime tekrar baktırmak..
yok canım düzelemedim regl olmamak beni çok rahatsız ediyor göbeğimi bir görsen 7 aylık hamile gibiii önce şu aile hekiminde yaptırabileceğim tüm tahlileri bir yaptırayım bakalım

O zaman mıra diye isim takmışlar ona..
Çünkü mıra karışım kahve değil biliyorum.. Yapımı da bahsettiğim gibi sürekli kaynayan feci acı birşey...

menengiç kahveyi de seviyorum ben ama buralar da güvenerek alamıyorum. yolum düşerse şayet oralara alıcam..
Adanaya gitmeyi istiyorum bu yaz veya seneye sömstr tatilin de nasip olursa o zaman stok yapıcam epey :)

Hayırlı mutlu hafta sonları dilerim herkese
Ben de kahvaltımı yaptım çaya devam
Bonus çok yememişsin ben de nerdeyse aynı şeyleri yedim biraz da patates kızartması
bu günkü geçmişi okuyamadım ama dönücem çok artım var ama kendimi afetirecem diye düşünüyoruum

yok canım düzelemedim regl olmamak beni çok rahatsız ediyor göbeğimi bir görsen 7 aylık hamile gibiii önce şu aile hekiminde yaptırabileceğim tüm tahlileri bir yaptırayım bakalım

Ben de öyleyim 2 ayı geçti.. Öff takılmıyorum artık kendi bilir.. :)
Kİlo verme kısmın da engel işte.. bir de şişlik vb.

bu yaz adanayamı gitmeyi düşünüyorsun hayırdır ? türk kahvesi neskafe güzel işte bizede iyi geliyor diğerlerine şekerli tatlı şeylere gerek yok ....

bu yaz adanayamı gitmeyi düşünüyorsun hayırdır ? türk kahvesi neskafe güzel işte bizede iyi geliyor diğerlerine şekerli tatlı şeylere gerek yok ....

Ben menengiçi şekersiz sütlü içiyorum.. Zaten sürekli içilebilen birşey değil..
Çok severim kahve ve çeşitlerini :)
Kuzenim var Adana da yaşıyor.. ORaya gitmişken antep,urfa, mardin de yaparım belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…