Kıyamam elifcimKizlar bebegimi baska hastaneye sevk ettiler, yeni dogan yogunbakima aldilar. Goremiyorum dokunamiyorum.. Butun gece uyanmadi sabah kan degerleri cok dusuk cikti.. Ne yapacagimi bilmiyorum, eve gonderdiler beni.. Sut sagip dondurmam icin.. Aglamaktan helak oldum elim kolum kalkmiyo, hicbise gelmiyo elimden.. Aklima siz geldiniz nolur dua edin.. Kuran okuyun kizim icin.
Dun bütün gun kucagimdaydi, kucagimda uyudu, kiyamadim yerine koymaya. Bugun baskalarina biraktim, sadece monitorden gorebildim.. Hayatimin en zor ani o hastaneden cikmakti.. Benim icin de dua edin. Cok kotuyum...
Kizlar bebegimi baska hastaneye sevk ettiler, yeni dogan yogunbakima aldilar. Goremiyorum dokunamiyorum.. Butun gece uyanmadi sabah kan degerleri cok dusuk cikti.. Ne yapacagimi bilmiyorum, eve gonderdiler beni.. Sut sagip dondurmam icin.. Aglamaktan helak oldum elim kolum kalkmiyo, hicbise gelmiyo elimden.. Aklima siz geldiniz nolur dua edin.. Kuran okuyun kizim icin.
Dun bütün gun kucagimdaydi, kucagimda uyudu, kiyamadim yerine koymaya. Bugun baskalarina biraktim, sadece monitorden gorebildim.. Hayatimin en zor ani o hastaneden cikmakti.. Benim icin de dua edin. Cok kotuyum...
elifcim Allah analı babalı büyütsün bebişin gelmiş ufak bir sağlık sorunu olmuş ama oluyor böyle arada kendini çok üzme bol bol sıvı tüket sütünü sağ bebişine lazım çünkü canım zor bir süreç ama en kısa sürede atlatırsınız inşallahKizlar bebegimi baska hastaneye sevk ettiler, yeni dogan yogunbakima aldilar. Goremiyorum dokunamiyorum.. Butun gece uyanmadi sabah kan degerleri cok dusuk cikti.. Ne yapacagimi bilmiyorum, eve gonderdiler beni.. Sut sagip dondurmam icin.. Aglamaktan helak oldum elim kolum kalkmiyo, hicbise gelmiyo elimden.. Aklima siz geldiniz nolur dua edin.. Kuran okuyun kizim icin.
Kizlar bebegimi baska hastaneye sevk ettiler, yeni dogan yogunbakima aldilar. Goremiyorum dokunamiyorum.. Butun gece uyanmadi sabah kan degerleri cok dusuk cikti.. Ne yapacagimi bilmiyorum, eve gonderdiler beni.. Sut sagip dondurmam icin.. Aglamaktan helak oldum elim kolum kalkmiyo, hicbise gelmiyo elimden.. Aklima siz geldiniz nolur dua edin.. Kuran okuyun kizim icin.
merhablaar kızlar gelemedim ama gece yarıları sizi okudum yatakta telefonda olunca yazamadım zaten dün eve gece birde geldim şimdide istanbulda misafir varmış eltimdeler oraya geçiyorum durumlar bu sağlık durumumda iyi değil hafta içi dr. gideyim bir tahlil filan yaptırayım karnım şiş şu ilaçta 2,3 günlük kaldı bitince adam gibi adet olmadan bir daha başlamıycam kendize iyi bakın olur mu görüşürüz
yenacım komşun için başınız sağolsun ailesina Allah sabırlar versin
canım bu gelen kahve dibek kahvesiyle birçok karışımış keçiboynuzu,normal kahve, kakule, meyan kökü .....vs. filan kalori deposu gibiii yenibir karışım yapmışlar işte adınada kürd kahvesi diyorlarmış fazla içmemek lazım bende dibek vardı zaten içmiyordum yapınca tadı sağlep gibi tatlı bişeye benziyor kokusuda çok güzelSabah gördüm o kişiyi aramızda kalsın. .:))
Frida,mıra ufak kulpsuz kahve fincanlarinda çok sert şekersiz bir defa da içilen kahve çeşidi. . Güneydoğu da özellikle Urfa'da pek tercih edilir..
Onu bir içtinmi dipcik gibi olursun :))
Türk kahvesinin kısık ateşte uzun saatler kaynamasından elde ediliyormus diyebiliyorum .
yok canım düzelemedim regl olmamak beni çok rahatsız ediyor göbeğimi bir görsen 7 aylık hamile gibiii önce şu aile hekiminde yaptırabileceğim tüm tahlileri bir yaptırayım bakalımSağol fridacım... Sen düzelemedinmi daha..yaptır bakalım tahlil aslın da ben de istiyorum ..
Şekerime tiroidime tekrar baktırmak..
oy oy neden böyle bir plan vaaar kuzuuum18 günde 6 kilo veremen manyak
canım bu gelen kahve dibek kahvesiyle birçok karışımış keçiboynuzu,normal kahve, kakule, meyan kökü .....vs. filan kalori deposu gibiii yenibir karışım yapmışlar işte adınada kürd kahvesi diyorlarmış fazla içmemek lazım bende dibek vardı zaten içmiyordum yapınca tadı sağlep gibi tatlı bişeye benziyor kokusuda çok güzel
bu günkü geçmişi okuyamadım ama dönücem çok artım var ama kendimi afetirecem diye düşünüyoruumHayırlı mutlu hafta sonları dilerim herkese
Ben de kahvaltımı yaptım çaya devam
Bonus çok yememişsin ben de nerdeyse aynı şeyleri yedim biraz da patates kızartması
yok canım düzelemedim regl olmamak beni çok rahatsız ediyor göbeğimi bir görsen 7 aylık hamile gibiii önce şu aile hekiminde yaptırabileceğim tüm tahlileri bir yaptırayım bakalım
bu yaz adanayamı gitmeyi düşünüyorsun hayırdır ? türk kahvesi neskafe güzel işte bizede iyi geliyor diğerlerine şekerli tatlı şeylere gerek yok ....O zaman mıra diye isim takmışlar ona..
Çünkü mıra karışım kahve değil biliyorum.. Yapımı da bahsettiğim gibi sürekli kaynayan feci acı birşey...
menengiç kahveyi de seviyorum ben ama buralar da güvenerek alamıyorum. yolum düşerse şayet oralara alıcam..
Adanaya gitmeyi istiyorum bu yaz veya seneye sömstr tatilin de nasip olursa o zaman stok yapıcam epey :)
bu yaz adanayamı gitmeyi düşünüyorsun hayırdır ? türk kahvesi neskafe güzel işte bizede iyi geliyor diğerlerine şekerli tatlı şeylere gerek yok ....
Kendime hediye iste. 6 degilde 3 kesin vermem lazim.oy oy neden böyle bir plan vaaar kuzuuum
Kendime hediye iste. 6 degilde 3 kesin vermem lazim.
Bi zaman iste nedenkine :) barisinki ne zaman?Bonuscum senin doğum günün ne zaman dı.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?