Bi zaman iste nedenkine :) barisinki ne zaman?
16 si benimkide. Napcaniz barisa :)10 mart. İkinizin yakın diye hatırlıyorum..
Kulaga saglikli geliyoda zaten gunluk tam bugday yiyorum barim o gun olmasin.tam buğday pasta gönderirim sana :))
16 si benimkide. Napcaniz barisa :)
Kulaga saglikli geliyoda zaten gunluk tam bugday yiyorum barim o gun olmasin.
Allah bilir kremasida light dir
Genelde gece zor olur seni gunduz zorliycak. Uyurken baska bisey bulsan mesela ninni falan ben duyguya aciyodum telden dinliyodu seviyodu. Yada battaniye oyuncak uyurken sevdigi bisey varmi?Bidik ogle uykusuna yatamadi mecbur emzirmek zorunda kaldim kalkti tekrar istedi o agladi ben agladim.ama herseyin bi sonu var iste su an icin iyi gorunuyo aksam nasil gecicek bakalim
Acemi gibiyim zaten ilkinde annemlere gitmistim onun sayesinde oldu ikincisi 9 ay emdi dahada istemedi bunu kendi basima kesmeye calisiyorum hemde zor geldi be bonus ne bilim adam aglamakli ben aglamakli son cocuk ondan mi nedirGenelde gece zor olur seni gunduz zorliycak. Uyurken baska bisey bulsan mesela ninni falan ben duyguya aciyodum telden dinliyodu seviyodu. Yada battaniye oyuncak uyurken sevdigi bisey varmi?
Birden kesme zaten ya cok emiyo ya azalt once acemi gibi oldun he :)
Evet 3.oldugyndan yeliz. Ben duyguyu hamileyken kestim cokkotu olmama ragmen aglayinca uzuluyodum. Simdi bu asiri huysuz emmesi yuzunden annem kes diyo kiyamiyorum :)Acemi gibiyim zaten ilkinde annemlere gitmistim onun sayesinde oldu ikincisi 9 ay emdi dahada istemedi bunu kendi basima kesmeye calisiyorum hemde zor geldi be bonus ne bilim adam aglamakli ben aglamakli son cocuk ondan mi nedir
oyy canım benim ya çok üzüldüm inan ki.Namazda özel olarak dua edicem sizin içinKizlar bebegimi baska hastaneye sevk ettiler, yeni dogan yogunbakima aldilar. Goremiyorum dokunamiyorum.. Butun gece uyanmadi sabah kan degerleri cok dusuk cikti.. Ne yapacagimi bilmiyorum, eve gonderdiler beni.. Sut sagip dondurmam icin.. Aglamaktan helak oldum elim kolum kalkmiyo, hicbise gelmiyo elimden.. Aklima siz geldiniz nolur dua edin.. Kuran okuyun kizim icin.
Dun bütün gun kucagimdaydi, kucagimda uyudu, kiyamadim yerine koymaya. Bugun baskalarina biraktim, sadece monitorden gorebildim.. Hayatimin en zor ani o hastaneden cikmakti.. Benim icin de dua edin. Cok kotuyum...
Biz yemegimizi yedik çay bile içtik ben hala devam ediyorum içmeye yanında hurmayla
3 adet kuru dolma yedim 2 biber 1 patlıcan küçüktüler biraz da mantar sote salata yoğurt turşu
Kahvaltı iyi olmuş ama tehlikeli akşam içinAfiyet olsun bende de dolma ve sarma var..
eşimle konuştum kahvaltı yapalım dedi..
o rahatlik var :)
Kahvaltı iyi olmuş ama tehlikeli akşam için
Afiyet olsun
Dinlenmene bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?