Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

16 si benimkide. Napcaniz barisa :)

Sorma çok beklentisi var.. PAlyaço falan istiyor iki arkadaşında gördü ..
bakalım artık yapıciiz birşeyler..

gerçi çok fazla birşey değilmiş üni. öğrencileri 50 yada 60 lira falan alıyorlarmış.
Spıderman pasta olsunmuş..

Kulaga saglikli geliyoda zaten gunluk tam bugday yiyorum barim o gun olmasin.

Allah bilir kremasida light dir

E heralde :) ÜZerini de brokoliyle pırasayla süslerim havuç ve pancarla renklendiririm mmmm yeme de yanın da yat... :))

Bidik ogle uykusuna yatamadi mecbur emzirmek zorunda kaldim kalkti tekrar istedi o agladi ben agladim.ama herseyin bi sonu var iste su an icin iyi gorunuyo aksam nasil gecicek bakalim
Genelde gece zor olur seni gunduz zorliycak. Uyurken baska bisey bulsan mesela ninni falan ben duyguya aciyodum telden dinliyodu seviyodu. Yada battaniye oyuncak uyurken sevdigi bisey varmi?

Birden kesme zaten ya cok emiyo ya azalt once acemi gibi oldun he :)

Acemi gibiyim zaten ilkinde annemlere gitmistim onun sayesinde oldu ikincisi 9 ay emdi dahada istemedi bunu kendi basima kesmeye calisiyorum hemde zor geldi be bonus ne bilim adam aglamakli ben aglamakli son cocuk ondan mi nedir

Acemi gibiyim zaten ilkinde annemlere gitmistim onun sayesinde oldu ikincisi 9 ay emdi dahada istemedi bunu kendi basima kesmeye calisiyorum hemde zor geldi be bonus ne bilim adam aglamakli ben aglamakli son cocuk ondan mi nedir
Evet 3.oldugyndan yeliz. Ben duyguyu hamileyken kestim cokkotu olmama ragmen aglayinca uzuluyodum. Simdi bu asiri huysuz emmesi yuzunden annem kes diyo kiyamiyorum :)

Once sayisini azalt 3 e dusur sadece sabah ogle aksam emzir sonra gunduz birakip sadece gece emzir. Sute alisirsa kolay olur birakmasi acikinca mecbur aliyolar biberonu bazende almiyolar.

Bana cok.sey dediler meme ucuna sac kesip yapistir onu sur bunu sur istemedim oyle korkmasini unutarak biraksin dedim oylede oldu. Allah kolaylik versin ins. Oyle kriz anlarinda aklini dagitmak cok.onemli.

oyy canım benim ya çok üzüldüm inan ki.Namazda özel olarak dua edicem sizin için

Biz yemegimizi yedik çay bile içtik ben hala devam ediyorum içmeye yanında hurmayla
3 adet kuru dolma yedim 2 biber 1 patlıcan küçüktüler biraz da mantar sote salata yoğurt turşu

Afiyet olsun bende de dolma ve sarma var..
eşimle konuştum kahvaltı yapalım dedi..
o rahatlik var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…