Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bendede firinda pattis kofte var birde yayla corbasi.

Asuman abla bizim yanimizda sen iyisin :)
Senin menü güzelmiş afiyet olsun
Şükür bugüne tabii bonuscum eski haline nazaran çok çok iyiyim tabii
Onca kilo verdim hala normal sınırlara inemedim yanlış hatırlamıyorsam 75 altına inmem lazım

Yedim ama sanki fazla oldu. Ev halki gelemedi bi turlu beklerken cok aciktim olan oldu acikmazsam iyiyimde acikirsam fena oluyo. Durduramadim kendimi ya bu son bu son dedim.
Tabak tabak yemedim ama sayili yenmesi gereken seylerdi. Fazla geldigini sislikten farkediyorum.

Sayisini bilmiyorum iste duyguyla birlikte kofte patates yedim ketcapla.

Amethyst_1 Hemşerim izinli olmak istiyor nothinggg izinli yazarsan seviniriz

Asum teşekkür ederim

ellerine emeğine sağlık canım benide izinli yazdığın için ayrıba teşekkür ederim

spor yapan kg veren azmeden güzelleri tebrik ederimm bonuscum elin kolun dert görmesinn

hoşgeldin azmin daim olsun bende antalyada ikamet ediyorum

Nursena Kasımpati neden ugramiyorsunuz..

valla takımlarda ki gibi mesaj zorunluluğumu yapsak ne yapsak.. :)

Alıştık birbirimize insan merak ediyor .

Asucum yürüdümu acep..

Yenam aynen mesaj zorunluluğu olsa ne gözel olur . Bu arada başınız saolsun Allah taksiratını affetsin vefat olanların

Lütfen üzülme üzüldükçe sütün kesilir dirayetli ol çocuğu olanlar daha iyi bilirler olağan bir durumdur bunlar sanırım ama sen kendine iyi bakki sütün olsun bebişine süt olsun

İyi akşamlar güzeller

evim evim güzel evim misali döndüm antalya ya,insan ailesine sevdiklerine alışınca eve dönmek zor geliyor ama evde de bekleyenler var hayatt..
artı kg ler ile döndüm ama o kadar dert etmiyorum veririm kısa sürede sağolsun aileleler ben dikkat ediyorum diyet yapıyorum kelimesini anlamıyorlar burda diyet miyet yok deyip kestirip atıyorlar (

Yasemincim hoş döndün evine..
tatil çabuk bitiyor dimi
artilarda hemen gider. Sen istikrarlı hatunsun.

Bendede var kestane nolcak simdi :)

Yarın akşam yiyeceğim. Eşim bulamamış kestane . Gelirken al demiştim. Alttan mesajmı veriyor bana anlamadım ; )

onun yerine bir dilim portakalli kek yedim sıcak sıcak dayanamadım cok güzel koktu firindayken.. bir dilim kadar ekmek peynir ve yumurta yedim..

başarılı menu değil ama benim gibi kutup Ayusuna göre normal hatta az :)

Yasemincim hoş döndün evine..
tatil çabuk bitiyor dimi
artilarda hemen gider. Sen istikrarlı hatunsun.

Hoşgördüm yenam evet çok çabuk bitti (
bi ara telefon numaranı alabilirim bütün numaralar gene gitti (

Öle dime kendineee aaa

Hemşerim hosgelmissin evine
Artıların gidicidir eminim
Hoşbulduk Asum.artılar tez zamanda geri dönerler inşallah.

İnsan lezzetli yemekler yiyince pişma olamıyor değilmi

Reklam yine reklam yani ya izdivaclara ne demeli

Ayyy onlar pek fena yaa,seviye yerlerde resmen..

ne güzel yürekli insanlarsiniz siz ya.benim için zahmette bulundun bide.çok teşekkür ederim canım

Estagfirullah plynna,olmasi gereken oldu sadece..

Tatsiz durumlardan bahsetmissin diğer mesajında,en kisa zamanda hallolur inşallah..

Ah topramm,nasil üzüldüm nasil duygulandım okurken..Allah rahmet eylesin,ailesine sabirliklar versin gerecekten.ölüm aci ve zor..
Subat ayini ben de hic sevmiyorum maalesef..

Aramiza hosgeldiniz..

Nursena Kasımpati neden ugramiyorsunuz..

valla takımlarda ki gibi mesaj zorunluluğumu yapsak ne yapsak.. :)

Alıştık birbirimize insan merak ediyor .

Asucum yürüdümu acep..

Sey ben kem küm:) haftasonu olduğundan kimse ugramamistir diye bir de tüm gün disarda olduğumdan yazamamis olabilirim..
Yani mesaj zorunluğu harika fikir bence de:)

Mesala ben fena alistim size,sabah kahvaltisinda anlattigim üzre seni,ilerleyen saatlerde bonus kafayi,daha da ilerleyen saatlerde asuman ablayi özetle hepinizi aklimdan geçirmiş olabilirim yani:)

Elifcim kiyamam sana,dua ederiz tabi etmezmiyiz hic..Bu zor günler gecicek kuzunu kucagina alip evine döndüğün günleride göreceksin inşallah..Bu süreçte lütfen kendine dikkat et olur mu,prensesin sana ihtiyaci var çünkü..Allah sifa versin kuzucuğa..

Daha önce bir kez menengic kahvesi içmiştim ama orjinali degilmiydi bilmiyorum fakat tadi cok farkli ve agir gelmişti bana zor içmiştim ayip olmasin diye..
Bahsettigin kahve değişik bir seye benziyor,sifa olsun inşallah fridacim..

Hosgeldin evine nothing,kilolari dert etme bence muhtemelen siskinliktir onlar,kisa zamanda da giderler zaten.Tatil konusunda bahsettiklerini yasamayan yoktur sanirim,misal benim hiçbir tatilim artisiz geçmedi simdiye kadar o kadan pis bogazim yani:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…