Nasildi o hatirlamiyorum ben.su yeşilçay madensuyu üçlüsünden medet umucaz
Sorma çok beklentisi var.. PAlyaço falan istiyor iki arkadaşında gördü ..
bakalım artık yapıciiz birşeyler..
gerçi çok fazla birşey değilmiş üni. öğrencileri 50 yada 60 lira falan alıyorlarmış.
Spıderman pasta olsunmuş..
oyy canım benim ya çok üzüldüm inan ki.Namazda özel olarak dua edicem sizin için
Bonustan gördüm ben de baktım hacmime:))Eki Görüntüle 1784142
Ben menengiçi şekersiz sütlü içiyorum.. Zaten sürekli içilebilen birşey değil..
Çok severim kahve ve çeşitlerini :)
Kuzenim var Adana da yaşıyor.. ORaya gitmişken antep,urfa, mardin de yaparım belki :)
Bidik ogle uykusuna yatamadi mecbur emzirmek zorunda kaldim kalkti tekrar istedi o agladi ben agladim.ama herseyin bi sonu var iste su an icin iyi gorunuyo aksam nasil gecicek bakalim
İyi geceler
Film izledik güzeldi
Hani Şili'de madenden 69 gün sonra kurtarilan madenciler vardı ya onların hikayesini film yapmışlar
Çekirdek citledim tabii izlerken
anladım canım sağolAdaş hatice bir süre izin istedi yanlış hatırlamıyorsam toparlanmak için
bende öyle düşünüyorum canım sıkıntısız olmuyor bir şey ama suan eşim çok daralmak istemyor.araba taksitni bile 3seneye yaydi 1buçuk senede ödeyecek imkanı varken.rahat rahat yaşamak istiyor.elimde çok şükür düzeldi her işimi yapıyorum artık.çocuklar çevresinden çok etkileniyor yaaa benim kız da doğum gününe 2 ay kala hayelere dalıyor napıcaz napıcaz diyee bizde hediyelerinide ihtiyaçları dorultusunda karşılıyoruz ve beraber alıyoruz ama bizden hiç memnun değil süpraayz yapamıyoruz yaniii yaşlı banal ve monotonuz :))
sınıf arkadaşının teki kafede doğumgünü kutluycakmış ona gidecek birde o var yılbaşı çekilişleri ve doğumgünlerine hediye almaktan fenalık geliyor bu tür durumlardan hoşlanmasamda hep içinde buluyorum kendimii
canım sizin ev durumuda hayırlısı olur inşallah ama sıkıntıya girmeden de hiçbişey sahibi olunmuyor elin nasıl oldu onu merak ettim sargılar açıldı mı ?
ay bu benim için korkunç görünüyor hiç bakmıyım en iyisiii :) tehlike sınırında morbit filan çıkarım zatiii
yaaa hatice vardı gelmiyor nedeeen bilen var mı ?
Gunaydin mutlu pazarlar. Gunumun ilk yarim saatini face te harcadim aferin bana. Kenan isik olmus allah rahmet eylesin.
Gece yatmadan biseyler yedim. Bugun toparlamam lazim. Kahvaltiya pogca yapasim var. Bu ne perhiz bu ne pogca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?