Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çocuklar çevresinden çok etkileniyor yaaa benim kız da doğum gününe 2 ay kala hayelere dalıyor napıcaz napıcaz diyee bizde hediyelerinide ihtiyaçları dorultusunda karşılıyoruz ve beraber alıyoruz ama bizden hiç memnun değil süpraayz yapamıyoruz yaniii yaşlı banal ve monotonuz :))

sınıf arkadaşının teki kafede doğumgünü kutluycakmış ona gidecek birde o var yılbaşı çekilişleri ve doğumgünlerine hediye almaktan fenalık geliyor bu tür durumlardan hoşlanmasamda hep içinde buluyorum kendimii

oyy canım benim ya çok üzüldüm inan ki.Namazda özel olarak dua edicem sizin için

canım sizin ev durumuda hayırlısı olur inşallah ama sıkıntıya girmeden de hiçbişey sahibi olunmuyor elin nasıl oldu onu merak ettim sargılar açıldı mı ?

Bonustan gördüm ben de baktım hacmime:))Eki Görüntüle 1784142

ay bu benim için korkunç görünüyor hiç bakmıyım en iyisiii :) tehlike sınırında morbit filan çıkarım zatiii

yaaa hatice vardı gelmiyor nedeeen bilen var mı ?

Ben menengiçi şekersiz sütlü içiyorum.. Zaten sürekli içilebilen birşey değil..
Çok severim kahve ve çeşitlerini :)
Kuzenim var Adana da yaşıyor.. ORaya gitmişken antep,urfa, mardin de yaparım belki :)

bu yaz adana , urfa, hele hele mardin çok zor nilüşüm durumlar mağlesef git gide kötüye gidiyor teyzem yeni geldii morolerimiz sıfır zaten olayların yoğun yaşandığı yerlerden diğer olaysız ilçelere akrabalara gidiliyor sadece teyzem gilde 4 aile yaşıyor durum uzaktan göründüğü gibi değil herkesin pskolojisi bozulmuş durumda işler desen durmuş teyzemlerin 2 dükkanı var ama kapatıp tekrar istanbula göç edicekler galibaaa....

Bidik ogle uykusuna yatamadi mecbur emzirmek zorunda kaldim kalkti tekrar istedi o agladi ben agladim.ama herseyin bi sonu var iste su an icin iyi gorunuyo aksam nasil gecicek bakalim

yelizcim naptınız bıdıklaa çok duygusal oluyor insan dayanamıyor gerçekten bende kızımı süten keserken çok zorlanmıştım bu akşam düne göre daha rahat geçyordur umarıım

İyi geceler
Film izledik güzeldi
Hani Şili'de madenden 69 gün sonra kurtarilan madenciler vardı ya onların hikayesini film yapmışlar
Çekirdek citledim tabii izlerken

belgesel şeklin demiydi yoksa bayağı bildiğin film mi yapmışlaar ?( benim bildiğim madenden çıkanlar madende yaşananları orda bırakıp artık hiç konuşmayıp anlatmıycaklardı) eskiden arı ırkı olan almanların Yahudileri gaz odalarında yakışını film yapılınca herkez izlerken çok üzülüyormuş gerçekten bunlarımı yaşadılar bu insanlar diyee çünkü olay yaşandığı zaman hiç haberi yapılmıyormuş ....

Adaş hatice bir süre izin istedi yanlış hatırlamıyorsam toparlanmak için
anladım canım sağol

Fridacim gönül ister ki bir an önce hersey düzelsin güllük Gülistanlik olsun..
maalesef sadece ülkemiz de değil dünya karışık. .
Terör dişin da yığınla olay oluyor. Tecavüzler cinayetler pedofili eğilimli manyaklar hirsizlik kapkac neler neler..
Özetle hep diken üstündeyiz. . Bundan sonra da güneşli güzel günler göreceğimizi nedense sanmıyorum. .umutlu olmak istiyorum ama öngörüm tersini söylüyor ..

Akarabalarinla ilgili üzüldüm.. Midyat tarafı Arapların yoğun olduğu bölgeler kısmen sulh için de.. agirlik olarak bır kaç bölge yaşanılamaz artık tamamı değil dimi. .
işler durdu hatta bitti o kötü. .
Sokağa çıkma yasağı devam ediyormu.?

Sur da varmış hala sokağa çıkma yasağı. Haberlestigim bir kaç kişi var onlardan duydugum..bengisu da orada yasiyor o da soyleyebilir..

bende öyle düşünüyorum canım sıkıntısız olmuyor bir şey ama suan eşim çok daralmak istemyor.araba taksitni bile 3seneye yaydi 1buçuk senede ödeyecek imkanı varken.rahat rahat yaşamak istiyor.elimde çok şükür düzeldi her işimi yapıyorum artık.

Gunaydin bayanlarrr
Emine hanim sabah 5i 20gece kalkti geldi anne odaya gidelim baby bakalim dedi ruyasindami girdu ne yaptiysa gecede 12 bucukta zorla uyumustu actik koltugu yattik ikimizde baby tvyi actik bide bi ara begenmedi minika cocuk acayim diye kumndayi verdi bana 8i yirmi gece anca uyudu

Gunaydin mutlu pazarlar. Gunumun ilk yarim saatini face te harcadim aferin bana. Kenan isik olmus allah rahmet eylesin.

Gece yatmadan biseyler yedim. Bugun toparlamam lazim. Kahvaltiya pogca yapasim var. Bu ne perhiz bu ne pogca

Allah rahmet eylesin.. dün face de gördüm inanamadım hep çıkıyor o tip haberler diye. Demek gerçekmis. .

Sabaha karşı uyumama rağmen 8:20 de uyandim. .
Saat 9 da oğlum uyandı az kudurduk yatakta .. :)
Sonra da ev halkını uyandırdık. Baba kız Boyoz gevrek almak istediler..çayı yumurtayi ocağa koydum .. Allahım herseyden az yeme iradesi ver bana.. bize..Amin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…