Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese tesekkurler.. Kizimin yanina geldim. Kisa sure gosteriyolar monitorden.. Her yerinde bi damar yolu bi serum.. Hepsi de benim yuzumden.. Diyabetik anne bebeklerinde oluyomus bunlar. Doktor bu yasta bu kadar kiloyu nasil aldin dedi bana. Kizim benim kilolarim ve buna bagli sekerim yuzunden bu halde yani..
Hipoglisemi, kalsiyum ve magnezyum dusuklugu varmis.. Ilacla tedaviye devam ediyolarmis, degerlerin normallesmesini bekliyolarmis... Insallah bir an once kavusurum ona...

Eşim hafta sonu evde oluyor o yüzden kahvaltilar biraz kaçamaklı yine de dikkat ettim tabii ki 2 ince küçük patates tost dilimi aldım 2 dilim peynir Domates salatalık bir çay kaşığı diyabetik reçel 2 bardak tatlandırıcılı çay bir reçel kasesi kadar çiğ fıstık fındık ve ceviz yedim. Ara yapamadım öğlen 1 küçük biber dolması 2 kaşık esmer bulgurdan az yağlı yapılmış kısır dan aldım 3 ızgara tavuk köfte 4 yemek kaşığı yoğurt keten tohumlu sonra yine ara yapamadım yanlış olduğunu söyledikleri bi tartİda tartildim kilomun 8 şubattan bu yana oynamadigini gördüm ve Psikoloji yerle bir oldu tabii yanlış olduğu söylense de insanın içine kurt düşüyor işte O moralle akşam yarım kase çorba içtim sadece. Bu sabahta yine eşim evde ve tatil 3 altinbasak,2 yemek kaşığı salcali patatesli sosis 2 dilim beyaz peynir,Domates biber ,1 çay kaşığı tatlandiricili sarelle,2 bardak tatlandırıcıli çay,bir lokma da kek vardı onun tadına baktım bu kadar.Kahvaltı biraz sıkıntılı oldu ama diğer öğünlerde telafi edicem.Fotoları instagram hesabımda paylaşıyorum burayı fazlasıyla doldurdum zaten Herkese mutlu hafta sonları.Öğlene fırında sebze mucver yapmayı planlıyorum.Sevgiler

Elifcim doktorlar ihtimaller üzerin de duruyor..
evet kilolu hamile kalmak iyi değil ama tüm olumsuzlukları kiloyla bağdastirmakta yanlış.
Öncelikle kendini suçlamayi bırak noolursun. .. kilo zararlı diyabet tehlikeli deyip anne karnındayken 100mg.glikozu birden zerkediyorlar tahlil adı altın da..
Ben riskli gebelik yaşadım oğlum da ileri yaş ve obez dim.
En yakımız bonus 100 üzeriydi sanırım tekrar hamile kaldığinda.. bir sorunu yok çok şükür ..
Tamam zayıflamaliyiz ama kendini sebep olarak gorursen faydali olamazsın kızına. .

Elifcim sakın kendini suçlama
Yenanın dediği gibi kilo bu risk faktörü evet ama sebep o demek yanlış
Takdir Allah tan geçecek bu günler Allahın izniyle güçlü ol sen

Elifcim guzel arkadasim tekrar gecmis olsun gecicek ins... yenanin her dedigine katiliyorum 110 kiloyla dogum yaptim ben bazen farkli sorunlar olabiliyo bizim gelin 48 kiloyla hamile kaldi onunda gebelik sekeri cikti kilo olmadanda olabiliyo yani.

Lohusa kendini boyle uzmemeli guclu ol lutfen senin sutunu ictikce degerleri duzelsin ins.

Mutlu pazarlar arkadaşlar..
Cumartesi sabahından beri yazamıyorum. Cumartesi işten geldikten sonra attım kendimi yataga. Biraz dinleneyim diye. Sonra bi baktım çat kapı misafirler ev dagınık yemek yapmamamışım çok utandım ve pertim çıktı yazamadım.
Buğün tartıldım 96.8 gibi bir kiloda çıkdım. Sanırım tartı bozuldu benim. Adette olmuyorum 4 aydır. Bir buçuk haftada bu çok saçma daha bu cuma 98dim.Neyse tekrar tartılcam. Akşamda bi arkadaşımın doğum günü var pasta ve kola kaçamağı yapabilirim. Yok yemicem desemde ıslarlar karşısında bazen tutamıyorum ama sonuna kadar direnicem.
Tek tek geçmişi okumaya çalıştm. Hoşgeldin yeni gelen arkadaş.
Elifcim sanada çok geçmis olsun. Inşallah bende buakşam geldinden sonra kuran okuyacağın kızın için. Kendini suçlama inşallah Allahın izniyle sağlıgına kavuşur

Evet mağlesef herşey kötüye gidiyor Allah işinde gücünde evine ekmek götürme derdinde olan insanlara yardım etsin ....

Sadece sokağa çıkma yasağı olan yerlerde çatışma yok birçok yerde var mağlesef bizim ilçede sokağa çıkma yasağı yok ama 10 gündür şiddetli çatışmalar var ilçenin yüzde sekseni evlerini terketti durum bu

elifim geçmi olsun canım utfen kendını suçlama ben 158 kılo ıle doğum yaptım canım bu bır ımtehan ve geçecek dualarımız senınle canım en kısa zamanda alacaksın bebegını ınşallah kucağına ve bu gunlerı unutacaksınız canım lütfen bıraka kendini

Selam kızlar..
Kasımpati ve bonus liste icin tesekkurler.masallah bi toparlanma var hepinizde.hayriye iyi kilo vermissin.yaza kadar böyle devam edersin ins.ya da daha uzun bi süre.bonus sen de iyi gidiyosn.gram gram da olsa gitsin kilolar

Yena başnzsagolsun.cocuk icin cok kötü olmustur kac yasnda oglu?Rabbim sabır versin gercekten.şubat ayı benim icin kötü deme.Allah korusun dua niyetine gecer.ecel gercekten cok zor hepimiz gidecez ama sanki gitmeyecek gibi yaşıyorz iste.

Bayağı sinir bozucu olmuş yanı şu çağda herkesin telefonu var bir geliyoruz evdemisiniz diye aranması lazım geçenlerde banada oldu evden 2 saatlik uzaktayım evde yokum kapıya misafir gelmiş biz size geldik diyorlar gelenlerde uzaktan gelmiş eeee napıyım geldiğiniz gibi dönüm dedim .....

Akşama zor madem direnmeyi düşünüyorsun kola yerine çay alabilirsiniz yada zero kola filan içebilirsin

Elifcim dua ederiz tabiki.doktorlar hep en kötü ihtimali düşünüp öyle davranıyolar.pek biseyi yokturdur ins önlem icin almışlardr.bi arkadaşm vardı yogun bakm bölümünde hemşire.emin olun cok cok iyi bakıyolar diyordu.sen kendine dikkat et sütün etkilenmesin.bol bol hurma ye.umarm en kısa sürede bebeğini kucagına verirler.Allah acil sifalar versin canm.

Hoşgeldin :) diyetisyen konturolerin halaaa devam ediyor muu?

Çekmiş olduğun resimleri burdanda paylaşabilirsin bizede motivasyon olur

Frida gecenlerde yeliz paylasmisti ya 4 te yiyip daha bisey yemezsen kilo veriliyo diye :) bari bu akşamı öyle geçirelim.

Patates püresi yaptım oha diyorum kendime enfes oldu yidim tabide çok aşırı değil. Akşama yağçöz inş mutlaka günü bir şekilde kalori yakarak kapatmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…