- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 36
Herkese tesekkurler.. Kizimin yanina geldim. Kisa sure gosteriyolar monitorden.. Her yerinde bi damar yolu bi serum.. Hepsi de benim yuzumden.. Diyabetik anne bebeklerinde oluyomus bunlar. Doktor bu yasta bu kadar kiloyu nasil aldin dedi bana. Kizim benim kilolarim ve buna bagli sekerim yuzunden bu halde yani..
Hipoglisemi, kalsiyum ve magnezyum dusuklugu varmis.. Ilacla tedaviye devam ediyolarmis, degerlerin normallesmesini bekliyolarmis... Insallah bir an once kavusurum ona...
Elifcim sakın kendini suçlamaHerkese tesekkurler.. Kizimin yanina geldim. Kisa sure gosteriyolar monitorden.. Her yerinde bi damar yolu bi serum.. Hepsi de benim yuzumden.. Diyabetik anne bebeklerinde oluyomus bunlar. Doktor bu yasta bu kadar kiloyu nasil aldin dedi bana. Kizim benim kilolarim ve buna bagli sekerim yuzunden bu halde yani..
Hipoglisemi, kalsiyum ve magnezyum dusuklugu varmis.. Ilacla tedaviye devam ediyolarmis, degerlerin normallesmesini bekliyolarmis... Insallah bir an once kavusurum ona...
Elifcim guzel arkadasim tekrar gecmis olsun gecicek ins... yenanin her dedigine katiliyorum 110 kiloyla dogum yaptim ben bazen farkli sorunlar olabiliyo bizim gelin 48 kiloyla hamile kaldi onunda gebelik sekeri cikti kilo olmadanda olabiliyo yani.Herkese tesekkurler.. Kizimin yanina geldim. Kisa sure gosteriyolar monitorden.. Her yerinde bi damar yolu bi serum.. Hepsi de benim yuzumden.. Diyabetik anne bebeklerinde oluyomus bunlar. Doktor bu yasta bu kadar kiloyu nasil aldin dedi bana. Kizim benim kilolarim ve buna bagli sekerim yuzunden bu halde yani..
Evet mağlesef herşey kötüye gidiyor Allah işinde gücünde evine ekmek götürme derdinde olan insanlara yardım etsin ....Fridacim gönül ister ki bir an önce hersey düzelsin güllük Gülistanlik olsun..
maalesef sadece ülkemiz de değil dünya karışık. .
Terör dişin da yığınla olay oluyor. Tecavüzler cinayetler pedofili eğilimli manyaklar hirsizlik kapkac neler neler..
Özetle hep diken üstündeyiz. . Bundan sonra da güneşli güzel günler göreceğimizi nedense sanmıyorum. .umutlu olmak istiyorum ama öngörüm tersini söylüyor ..
Akarabalarinla ilgili üzüldüm.. Midyat tarafı Arapların yoğun olduğu bölgeler kısmen sulh için de.. agirlik olarak bır kaç bölge yaşanılamaz artık tamamı değil dimi. .
işler durdu hatta bitti o kötü. .
Sokağa çıkma yasağı devam ediyormu.?
Sur da varmış hala sokağa çıkma yasağı. Haberlestigim bir kaç kişi var onlardan duydugum..bengisu da orada yasiyor o da soyleyebilir..
Fazlamı oldu benimde fazla olduu bende kendime yandaş arıyorum sanki ..İyi bir kahvalti degildi.
elifim geçmi olsun canım utfen kendını suçlama ben 158 kılo ıle doğum yaptım canım bu bır ımtehan ve geçecek dualarımız senınle canım en kısa zamanda alacaksın bebegını ınşallah kucağına ve bu gunlerı unutacaksınız canım lütfen bıraka kendiniHerkese tesekkurler.. Kizimin yanina geldim. Kisa sure gosteriyolar monitorden.. Her yerinde bi damar yolu bi serum.. Hepsi de benim yuzumden.. Diyabetik anne bebeklerinde oluyomus bunlar. Doktor bu yasta bu kadar kiloyu nasil aldin dedi bana. Kizim benim kilolarim ve buna bagli sekerim yuzunden bu halde yani..
Bayağı sinir bozucu olmuş yanı şu çağda herkesin telefonu var bir geliyoruz evdemisiniz diye aranması lazım geçenlerde banada oldu evden 2 saatlik uzaktayım evde yokum kapıya misafir gelmiş biz size geldik diyorlar gelenlerde uzaktan gelmiş eeee napıyım geldiğiniz gibi dönüm dedim .....Mutlu pazarlar arkadaşlar..
Cumartesi sabahından beri yazamıyorum. Cumartesi işten geldikten sonra attım kendimi yataga. Biraz dinleneyim diye. Sonra bi baktım çat kapı misafirler ev dagınık yemek yapmamamışım çok utandım ve pertim çıktı yazamadım.
Buğün tartıldım 96.8 gibi bir kiloda çıkdım. Sanırım tartı bozuldu benim. Adette olmuyorum 4 aydır. Bir buçuk haftada bu çok saçma daha bu cuma 98dim.Neyse tekrar tartılcam. Akşamda bi arkadaşımın doğum günü var pasta ve kola kaçamağı yapabilirim. Yok yemicem desemde ıslarlar karşısında bazen tutamıyorum ama sonuna kadar direnicem.
Tek tek geçmişi okumaya çalıştm. Hoşgeldin yeni gelen arkadaş.
Elifcim sanada çok geçmis olsun. Inşallah bende buakşam geldinden sonra kuran okuyacağın kızın için. Kendini suçlama inşallah Allahın izniyle sağlıgına kavuşur
Elifcim dua ederiz tabiki.doktorlar hep en kötü ihtimali düşünüp öyle davranıyolar.pek biseyi yokturdur ins önlem icin almışlardr.bi arkadaşm vardı yogun bakm bölümünde hemşire.emin olun cok cok iyi bakıyolar diyordu.sen kendine dikkat et sütün etkilenmesin.bol bol hurma ye.umarm en kısa sürede bebeğini kucagına verirler.Allah acil sifalar versin canm.Kizlar bebegimi baska hastaneye sevk ettiler, yeni dogan yogunbakima aldilar. Goremiyorum dokunamiyorum.. Butun gece uyanmadi sabah kan degerleri cok dusuk cikti.. Ne yapacagimi bilmiyorum, eve gonderdiler beni.. Sut sagip dondurmam icin.. Aglamaktan helak oldum elim kolum kalkmiyo, hicbise gelmiyo elimden.. Aklima siz geldiniz nolur dua edin.. Kuran okuyun kizim icin.
Dun bütün gun kucagimdaydi, kucagimda uyudu, kiyamadim yerine koymaya. Bugun baskalarina biraktim, sadece monitorden gorebildim.. Hayatimin en zor ani o hastaneden cikmakti.. Benim icin de dua edin. Cok kotuyum...
Hoşgeldin :) diyetisyen konturolerin halaaa devam ediyor muu?Eşim hafta sonu evde oluyor o yüzden kahvaltilar biraz kaçamaklı yine de dikkat ettim tabii ki 2 ince küçük patates tost dilimi aldım 2 dilim peynir Domates salatalık bir çay kaşığı diyabetik reçel 2 bardak tatlandırıcılı çay bir reçel kasesi kadar çiğ fıstık fındık ve ceviz yedim. Ara yapamadım öğlen 1 küçük biber dolması 2 kaşık esmer bulgurdan az yağlı yapılmış kısır dan aldım 3 ızgara tavuk köfte 4 yemek kaşığı yoğurt keten tohumlu sonra yine ara yapamadım yanlış olduğunu söyledikleri bi tartİda tartildim kilomun 8 şubattan bu yana oynamadigini gördüm ve Psikoloji yerle bir oldu tabii yanlış olduğu söylense de insanın içine kurt düşüyor işte O moralle akşam yarım kase çorba içtim sadece. Bu sabahta yine eşim evde ve tatil 3 altinbasak,2 yemek kaşığı salcali patatesli sosis 2 dilim beyaz peynir,Domates biber ,1 çay kaşığı tatlandiricili sarelle,2 bardak tatlandırıcıli çay,bir lokma da kek vardı onun tadına baktım bu kadar.Kahvaltı biraz sıkıntılı oldu ama diğer öğünlerde telafi edicem.Fotoları instagram hesabımda paylaşıyorum burayı fazlasıyla doldurdum zaten Herkese mutlu hafta sonları.Öğlene fırında sebze mucver yapmayı planlıyorum.Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?