- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Hafta sonu olduğu için yemek saatleri şaştı şimdi makarna ve köfte yapıcam belki köfte ve yoğurt yerim biraz yada sütlü kahvemi içsem diye düşünüyorum bakalım 4 den sonra yememek şu aralar benim için zor yapılabilse iyi ama zaten geceleri boş mideyle yatağa gitmedin mi eksi olmuyor...Frida gecenlerde yeliz paylasmisti ya 4 te yiyip daha bisey yemezsen kilo veriliyo diye :) bari bu akşamı öyle geçirelim.
Patates püresi yaptım oha diyorum kendime enfes oldu yidim tabide çok aşırı değil. Akşama yağçöz inş mutlaka günü bir şekilde kalori yakarak kapatmalıyım.
Herkese tesekkurler.. Kizimin yanina geldim. Kisa sure gosteriyolar monitorden.. Her yerinde bi damar yolu bi serum.. Hepsi de benim yuzumden.. Diyabetik anne bebeklerinde oluyomus bunlar. Doktor bu yasta bu kadar kiloyu nasil aldin dedi bana. Kizim benim kilolarim ve buna bagli sekerim yuzunden bu halde yani..
Hipoglisemi, kalsiyum ve magnezyum dusuklugu varmis.. Ilacla tedaviye devam ediyolarmis, degerlerin normallesmesini bekliyolarmis... Insallah bir an once kavusurum ona...
Canm surda da hala yasak devam ediyor.merkeze sürekli gidip geliyoruz doktor isinden dolayı.ama sur taraflarna hic gidilmiyo.idin ilhinc tarafı avm ler o kadar kalabalık ki.sanki bu şehirde değil de baska bir ülkede bu durumlar yaşanıyo.Rabbim tez zamanda ülkemize selamet versin.Fridacim gönül ister ki bir an önce hersey düzelsin güllük Gülistanlik olsun..
maalesef sadece ülkemiz de değil dünya karışık. .
Terör dişin da yığınla olay oluyor. Tecavüzler cinayetler pedofili eğilimli manyaklar hirsizlik kapkac neler neler..
Özetle hep diken üstündeyiz. . Bundan sonra da güneşli güzel günler göreceğimizi nedense sanmıyorum. .umutlu olmak istiyorum ama öngörüm tersini söylüyor ..
Akarabalarinla ilgili üzüldüm.. Midyat tarafı Arapların yoğun olduğu bölgeler kısmen sulh için de.. agirlik olarak bır kaç bölge yaşanılamaz artık tamamı değil dimi. .
işler durdu hatta bitti o kötü. .
Sokağa çıkma yasağı devam ediyormu.?
Sur da varmış hala sokağa çıkma yasağı. Haberlestigim bir kaç kişi var onlardan duydugum..bengisu da orada yasiyor o da soyleyebilir..
Elifcim seni cok iyi anlayabiliyorum.ama ne olur kendini suçlama.benim kuzenim de benden zayf ve su anda o da hamile ve inda seker çıkmış.ona ragmen de tatlı yerken çayına şeker bile atıyordu.sen burda olman bile göre kilona dikkat ettiğini gösterir.Herkese tesekkurler.. Kizimin yanina geldim. Kisa sure gosteriyolar monitorden.. Her yerinde bi damar yolu bi serum.. Hepsi de benim yuzumden.. Diyabetik anne bebeklerinde oluyomus bunlar. Doktor bu yasta bu kadar kiloyu nasil aldin dedi bana. Kizim benim kilolarim ve buna bagli sekerim yuzunden bu halde yani..
Hipoglisemi, kalsiyum ve magnezyum dusuklugu varmis.. Ilacla tedaviye devam ediyolarmis, degerlerin normallesmesini bekliyolarmis... Insallah bir an once kavusurum ona...
Ah demi cok fitim.99 kiloyla fit gebis :)Bengisufit gebiş seni öyle bi seslenim dedim
Evt gerçekten insanın siniri bozuluyor. Ne yapacağını şaşırıyor..Bayağı sinir bozucu olmuş yanı şu çağda herkesin telefonu var bir geliyoruz evdemisiniz diye aranması lazım geçenlerde banada oldu evden 2 saatlik uzaktayım evde yokum kapıya misafir gelmiş biz size geldik diyorlar gelenlerde uzaktan gelmiş eeee napıyım geldiğiniz gibi dönüm dedim .....
Akşama zor madem direnmeyi düşünüyorsun kola yerine çay alabilirsiniz yada zero kola filan içebilirsin
bizim bu her sinirlendiğimizde yeme işimiz ne olacak ya buna bir çozum bulmak lazım vesselamEzik bonus geldi. Yoğurt kürü falan yalan oldu bugün. Hesapta olmayan sinir ve moral bozucu şeyler yaşadım.
Sonuç tatlı krizi. Halbuki günlerdir canım istemiyodu. Ekler pastayla yolumdan saptım saatte. Yürüyemedimde.
Daha iyiyim yarından sonra karatayımsı yapmaya çalışıcam bende. Evde olan malzemeyle olduğu kadar.
Hayriye valla güzel görünüyo markası ne? Ben fakir kullanıyorum annem ablamda farklı model ama fakir kullanıyolar çekiş gücünden çok memnunuz. Bazı sevmediğim kısımları olsada küçük olması torbalı olması gibi yinede memnunum. Cevremde bosh kullanan var memnunlar. Arnica borada güzeldi ablama almıştık zamanla eskisi gibi çekmiyo.kızlar süpürge alıcam bunu begendım ama başka öneriniz varmı yada bundan kullananız varmıEki Görüntüle 1785335 varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?