Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Elifcim arkadaşlarinda söyledigi üzre lütfen kendini suçlama,nice kılolu veya problemli çiftler var ki saglıkla kucagına alabiliyor yavrularını..yaşanan hadiseler de hayır vardir,bu zor günler de geçecek kavuşacaksın yavruna inşallah..

Topramm,afiyet şifa olsun bayoz,yumurta ile de ne tatlı olmuştur dimi:)

Fridacım,yaşananlar çok üzücü gerçekten,biz uzaktan üzülmek ile yetiniyoruz ama kim bilir orada yaşayan kardeşlerimiz ne zorluklar çekiyorlar
Allah akrabalarınızın ve oralarda yaşayan herkesin yardımcısı olsun,bu zor günler güzel günlere gebe olsun inşallah..

Evet kızlarrr,yedik içtik hem gözümüzü hem gönlümüzü doyurduk:)

Ne dersiniz yarından itibaren aktif paylaşim yapsak,düzenli menülerimizi yazsak,hergün yarım saat yürüsek,5'den sonra sadece su içsek ,cuma'yı - 1 ile karşilasak hepimiz olmaz mi?

Tüm bunları yapmayanları da ezikleyip,kınım kınım kınar en derüne atarız

Ayy ele verir talkımı, kendi yutar salkımı durumuna düşmem umarımm

Hafta sonu olduğu için yemek saatleri şaştı şimdi makarna ve köfte yapıcam belki köfte ve yoğurt yerim biraz yada sütlü kahvemi içsem diye düşünüyorum bakalım 4 den sonra yememek şu aralar benim için zor yapılabilse iyi ama zaten geceleri boş mideyle yatağa gitmedin mi eksi olmuyor...

Gecmis olsun cnm insallah en kisa zamanda bebegin toparlanir kavusursunuz birbirinize ama senin kendini suclayip uzulmemen lazim ki kendini suclayacak bir durum yok durduk yerde sutunu etkileme lohusa depresyonuna zemin hazirlama
Olacagi varmis olmus senin kilonla alakali degil girumcem zayifti benim ama onun cocuguda premature oldu 28 haftalikken preeklamsi yuzunden 5 ay kuvezde kaldi bu isler kiloyla olsaydi yigenim saglikli olurdu. Emineyede 97yle hamile kalmistim cok sukur bi sikintisi olmadi insallah zeyneptede olmaz. Kendi kendini yiyip durma toparlan biraz

Ezik bonus geldi. Yoğurt kürü falan yalan oldu bugün. Hesapta olmayan sinir ve moral bozucu şeyler yaşadım.

Sonuç tatlı krizi. Halbuki günlerdir canım istemiyodu. Ekler pastayla yolumdan saptım saatte. Yürüyemedimde.

Daha iyiyim yarından sonra karatayımsı yapmaya çalışıcam bende. Evde olan malzemeyle olduğu kadar.

Canm surda da hala yasak devam ediyor.merkeze sürekli gidip geliyoruz doktor isinden dolayı.ama sur taraflarna hic gidilmiyo.idin ilhinc tarafı avm ler o kadar kalabalık ki.sanki bu şehirde değil de baska bir ülkede bu durumlar yaşanıyo.Rabbim tez zamanda ülkemize selamet versin.

Elifcim seni cok iyi anlayabiliyorum.ama ne olur kendini suçlama.benim kuzenim de benden zayf ve su anda o da hamile ve inda seker çıkmış.ona ragmen de tatlı yerken çayına şeker bile atıyordu.sen burda olman bile göre kilona dikkat ettiğini gösterir.

Evt gerçekten insanın siniri bozuluyor. Ne yapacağını şaşırıyor..

Akşam evt çay aldım sadece şekersiz ama pasta konusunda istikrarımı koruyamadım.

selamun aleykum hayırlı sabahlar
salıklı mutlu bol hareketlı bol eksılı bır hafta olsun inşallah
zira hafta sonunu batırdım ben bırde malum donem yaklaştı gözüm döndü resmen inşallah cumaya kadar toplarım
bizim bu her sinirlendiğimizde yeme işimiz ne olacak ya buna bir çozum bulmak lazım vesselam

Gunayydinnn mutluuu kalorisisz haftalar beni yatak dösek yatiran grop bademcik agrimdan azda olsa kurtldum sayilir
Vee malum yeni yeniden pazartesiii ve bu sefer vermem gereken kilolarimla basbasa basliyorum gene ve olk os kahvalti ekmek sikintim var bigun böyle olsun oglene kepek ekmegimle devam ederim inşallah

Oldu işte bişeyler asuman abla leb demeden anlarsın leblebiyi kanımca :)

Hala boğazım durmuş değil. Şu 4 günü süper geçirmem lazımki bugünü telafi edim. Kilo vermek için haftasonuda düzen şart. Yapıcam inş.

____

Ha bu üstteki kısmı gece 12 de yazdım % 3 le sarj bitti gönderemedim sonrada unuttum :) sütçü bir değişiklik yaptı pazar günü 4 te geldi akşam kaynattım gece yoğurt mayaling

Günaydınn

kızlar süpürge alıcam bunu begendım ama başka öneriniz varmı yada bundan kullananız varmıEki Görüntüle 1785335 varmı
Hayriye valla güzel görünüyo markası ne? Ben fakir kullanıyorum annem ablamda farklı model ama fakir kullanıyolar çekiş gücünden çok memnunuz. Bazı sevmediğim kısımları olsada küçük olması torbalı olması gibi yinede memnunum. Cevremde bosh kullanan var memnunlar. Arnica borada güzeldi ablama almıştık zamanla eskisi gibi çekmiyo.

Ama kendi evime geçtimmi dyson almayı düşünüyorum neyse parası verecem aga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…