Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin ortancayi okula biraktik bidikla yuruyus yaptik geldik iyi gwldi valla

Frida tesekkur ederim amin

Ah bonus ah hepimizin ortak derdi sanirim 16 kilo veren bi kadinin yazisinda okumistum canim tatli isteyince bazen ayna karsisina gecip bakiyorum yedim de ne oldu deyip kendimle kavga ediyorum karsimdakini nefsim gibi dusuniyorum.ve onu yenecegimi soyluyorum demisti sonra da gozlerimi kapatip 100 e kadarsayiyorum demisti ise yarar belki ne dersin

Hayırlı haftalar dilerim herkese
Hayriye ben maraton serisinin ilk çıkan modelini kullanıyorum 10 sene oldu memnunum senin gösterdiğinin aynısını yakın zamanda kardeşim aldı çok memnun
Bonuscum az çok anladım sanki:)Allah yedirtmeyen dert vermesin diyorum ve susuyorum sıkma canını

Asaletine kurban
Bu topiğin gördüğü en asil hatunsun

tünaydınlarrr hayırlı ve bol hareketli eksi kg li haftalar olsun hepimize

işe geldim gelmez olaydım modundayım bugün ay sonu ve yapılcak çokkkk iş varr

sabah 2 yumurta havuç ve biber söğüş peynir bolca zeytin ve bir çay vardağı kavrulmamış fıstık yedim

Hayriye markasine bu supurgenin
Ben arnica kullaniyorum hali yukamalisindan memnunum
philips maraton kızlar arnika voraydi benimki ama ben hiç memnun kalmadim buda biraz pahalı yazık ölümü diye düşünmüyor degilim

oylemi asum ozaman vaz gecmesemmi pahalı diye vaz geçecek gibiyim ama bikere alınacak diyorum bide kafam karisti

Kolay gelsin izin sonrası zor olmuş hemde pazartesi, ümit edelim öğleden sonra daha iyi hisedersin kendini :)

Hayriyecim kime tavsiye ettiysem memnun ama sen bilirsin tabii
Kardesim daha önce bunlar pahali diye Arzum aldı hiç memnun kalmadı şimdi bundan çok memnun
Adaş Dyson da çok iyi diyorlar hep ama o daha da pahalı galiba

Hayriyecim kime tavsiye ettiysem memnun ama sen bilirsin tabii
Kardesim daha önce bunlar pahali diye Arzum aldı hiç memnun kalmadı şimdi bundan çok memnun
Adaş Dyson da çok iyi diyorlar hep ama o daha da pahalı galiba
Dyson pahalı yaa memnunum ama güzel süpürüyor bende adamı nasıl ikna edicem diye düşünüyordum almaya gittik tamda tanıtımı vardı iyi oldu reoncununda yardımlarıyla aldım geldim :))

Bizimkisi bu ne biçim makina süpürgeye de benzemiyor kırılır gibi sanki dedi tanıtımcı kız iri yarıydı makineyi havaya attı makina takla atıp bizimkinin önüne düştü benimki korkudan tamam bunu alalım dediii :)))

Herkese merhaba dün kahvaltı da çosunca öğle 2 misket köfte,bi dilim firin mucver,2 kaşık kısır yedim.Aksam yemek yemedim ama metabolizma yavaslamasin diye de yoğurt yedim.Bugün okuldayim.Kahvaltıda 1 yumurta 2 dilim peynir domates 5 Altınbaşak ve bir çay bardağı şekersiz tatlandiricisiz elma suyu.arada bi activia.öğlen üniversite yemekhanesinde pirinc pane bulgur pilavı muz cacık ve taze fasulye vardı pilav ve tavuğu yedim.fasulye den 3 çatal aldım pilavlı cacigin çok azı kaldı muzu da az önce bu bitter çikolata sticks le ara yaptım. Hala okuldayim şimdiden 9000 adim yürüdüm.Mutlu haftalarimiz olsun

Sağ kolumda bi ağrı var hiç iyi değilim bugün. Tavuğu soğanı zor doğradım. Kaldıramıyorm bi ağrı giriyo kaldırmasamda ağrıyo zaten

Perşembe akşam kınası var halamım kızının. Gençler arasında olucakmış çocuk olmıycakmış. Gitmem gerekiyo ama istemiyorum. Yeni ayakkabı aldım paramda yok hiç bi kıyafetim olmuyo feraceylede oturamam heralde.
Kötü bişey olmasında bi aksilik olsunda gitmim istiyorum. Uzun zamandır görmediklerim var istemiyorum işte.

Geçmiş olsun canım git sen kınaya git ayarlarsın bişeyler bırak çocukları kafan dağılır bağzen bir yere gitmek istemeyiz ama gittiğimizde de çok eğlenebiliriz seninkide umarım öyle olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…