Evet evet çok komikti o gün o çalışan olmasaydı dyson u alamazdım ....Adaş süpurge alma maceranız çok hoşmuş:)))
Sağ kolumda bi ağrı var hiç iyi değilim bugün. Tavuğu soğanı zor doğradım. Kaldıramıyorm bi ağrı giriyo kaldırmasamda ağrıyo zaten
Perşembe akşam kınası var halamım kızının. Gençler arasında olucakmış çocuk olmıycakmış. Gitmem gerekiyo ama istemiyorum. Yeni ayakkabı aldım paramda yok hiç bi kıyafetim olmuyo feraceylede oturamam heralde.
Kötü bişey olmasında bi aksilik olsunda gitmim istiyorum. Uzun zamandır görmediklerim var istemiyorum işte.
zaten gozum nezamandır ondaydı alıcam sanırım :))Hayriyecim kime tavsiye ettiysem memnun ama sen bilirsin tabii
Kardesim daha önce bunlar pahali diye Arzum aldı hiç memnun kalmadı şimdi bundan çok memnun
Adaş Dyson da çok iyi diyorlar hep ama o daha da pahalı galiba
geçmiş olsun canım dıkkat et kınayada gıt gulum ya açılırsın hem çok ıyı anlıyorum senı ama verıcez ya bız zaten bunları sorunyok senı sonkez tonbiş görsünlerSağ kolumda bi ağrı var hiç iyi değilim bugün. Tavuğu soğanı zor doğradım. Kaldıramıyorm bi ağrı giriyo kaldırmasamda ağrıyo zaten
Perşembe akşam kınası var halamım kızının. Gençler arasında olucakmış çocuk olmıycakmış. Gitmem gerekiyo ama istemiyorum. Yeni ayakkabı aldım paramda yok hiç bi kıyafetim olmuyo feraceylede oturamam heralde.
Kötü bişey olmasında bi aksilik olsunda gitmim istiyorum. Uzun zamandır görmediklerim var istemiyorum işte.
Biber ve kabak dolması yaptım bir tanede domates dolmam var yoğurtla yerim kapatım yemeğide dinlensin biraz diye bekliyorum çok açıktım fazla yemem inşallah ...Adaş ne pisirdin
Ben mercimek çorbası yaptım biraz dolma vardı bir de bime taze gelmiş katmer aldım okuldan gelen onları yedi
Taze fasulye çıkarmıştım buzluktan o kaldı artık çayın yanında gecistirecegiz bu saatten sonra yapmam da yemem de
Ben de ben de:))Frida :)) hayatimda hic hali cirpamadim cirpamadim. Bi kere eltim cagirmisti halisi buyuk bitlikte yapalim diye benim ustumde oturuyodu o eski evde az kaldi haliyla birlikte benim balkona gidiyodum eltimde benimle
Kucuk seyleri silkelerdim balkon vardi ama burda hic biseyi silkeliycek yer yok bahce kati. İlk firsatta bi resim atim sana
Seviyorum sizi ya hele senle bi kahve icmeyi cok isterdim
İyi aferiin halı çırpma zaten yemek yaparken aklıma geldi yoksa halımı çırptı diyee bizde eskiden apartmanca çırpardık uzun zamandır bıraktık artık en üst kataki çok çırpıyor pazartesi öğlene kadar çırpabilirsin dedim diğer günlerde bolkonunun içinde çırpıyormuş öyle diyor ama hergün çırpıyor ....Frida :)) hayatimda hic hali cirpamadim cirpamadim. Bi kere eltim cagirmisti halisi buyuk bitlikte yapalim diye benim ustumde oturuyodu o eski evde az kaldi haliyla birlikte benim balkona gidiyodum eltimde benimle
Kucuk seyleri silkelerdim balkon vardi ama burda hic biseyi silkeliycek yer yok bahce kati. İlk firsatta bi resim atim sana
Seviyorum sizi ya hele senle bi kahve icmeyi cok isterdim
Adaş belimi olur senlede kahve içeriz benim arada ankaraya yolum düşer görüşürüz inşallah :)Ben de ben de:))
Siz ikiniz de istanbulda degilmisiniz için bir kahve beraber benim için de için hatta
İnşallah canım ne güzel olurAdaş belimi olur senlede kahve içeriz benim arada ankaraya yolum düşer görüşürüz inşallah :)
Canım açtığım an senin mesajın gördüm. Rabbim her ikinizede sağlıklar versin@elif1503 hastaneden bildiriyor :)
Kizimi dun aldim kucagima sukurler olsun... Meraklandirmayayim diye ilk firsatta yazdim size.. Cok kolay bi ameliyatti ama sonrasi facia... Zorla kalkiyorum, sutum sifir... Bebek dun acliktan aglarken tikandi, hemsire kucaginda bebekle doktora bagira cagira cikti bebek ölüyo diye.. Tabi bende ameliyattan yeni ciktim kalkamiyorum, bagira çağıra agladim, cok korktum. Korktum demek yetersiz gelir yani,anlatacak kelime bulamiyorum.
Cok sukur mama verince kendine geldi kizim, simdi ne olur ne olmaz diye kuvozde musahade altinda tutuluyor, durumu iyi cok sukur..
Dua edin bize...
Amin DaficimSelamun aleyküm güzeller
Zamanım çok kısıtlı ama size selam vermek istedim
Allah gönlünüzden geçen bütün hayır dualarınızı kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?