Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adaş süpurge alma maceranız çok hoşmuş:)))
Evet evet çok komikti o gün o çalışan olmasaydı dyson u alamazdım ....

Bende fatura yatırdım biraz yürüyüş yaptım yemek malzememi aldım eve geldim şimdi bir yeşil çay demliyim yemeğimi yapmaya başlıyım arada da çayımı yudumlarım :)

Geçmiş olsun bonusum ağır ev işi v.s yaptıysan o ele ağırlık veriyoruz sonra çıkıyor acısı.
Bende düğün dernek v.s işlerinden hep kaçmaya çalışırım ama maalesef kaçamam :) gidince belki havan değişir

sekamun aleykum ben geldim
Hayriyecim kime tavsiye ettiysem memnun ama sen bilirsin tabii
Kardesim daha önce bunlar pahali diye Arzum aldı hiç memnun kalmadı şimdi bundan çok memnun
Adaş Dyson da çok iyi diyorlar hep ama o daha da pahalı galiba
zaten gozum nezamandır ondaydı alıcam sanırım :))

geçmiş olsun canım dıkkat et kınayada gıt gulum ya açılırsın hem çok ıyı anlıyorum senı ama verıcez ya bız zaten bunları sorunyok senı sonkez tonbiş görsünler

Ben 1 saat daha yürüdüm bu sefer yoruldum ama
Şimdi patates haşlaniyor salata yapacağız az bişey yerim çayla
Bonus geçmiş olsun çocuk ev işleri yorucu tabii senin boynunda vardı sıkıntı değil mi o kola vuruyor malesef dinlen diyeceğim ama nasıl deme:)
Kına bence de değişiklik olur sosyalleşme adına iyidir :)ben de sevmem ama neyse
Bizim de belki pazar günü Ünye ye gitme durumu çıktı düğün varmış eşimin akrabalarindan birinin bakalım nasipse
1 günlüğüne uzak olduğu için zor olsa da değişiklik olur iyi gelir herhalde

Biber ve kabak dolması yaptım bir tanede domates dolmam var yoğurtla yerim kapatım yemeğide dinlensin biraz diye bekliyorum çok açıktım fazla yemem inşallah ...

Akşamları o kadar yemeğe alışmışımki dün gece açlıktan uyuyamadım hiç öyle olmamıştım 1 saat filan kalkıp yemek yesem mi diye düşündüm ama sonrasında uyuyabildim patates salatası da iyi olmuş bende önümüzdeki günlerde yapayım ye şöyle bol limonluu afiyet olsun :)

Dolma içi kaldı benim kızda tuturdu neden yaprak sarmadın diye yemekten sonra ona biraz yaprak sarayım bariii artan iç değerlenir ....

Frida :)) hayatimda hic hali cirpamadim cirpamadim. Bi kere eltim cagirmisti halisi buyuk bitlikte yapalim diye benim ustumde oturuyodu o eski evde az kaldi haliyla birlikte benim balkona gidiyodum eltimde benimle

Kucuk seyleri silkelerdim balkon vardi ama burda hic biseyi silkeliycek yer yok bahce kati. İlk firsatta bi resim atim sana

Seviyorum sizi ya hele senle bi kahve icmeyi cok isterdim

Ben de ben de:))
Siz ikiniz de istanbulda degilmisiniz için bir kahve beraber benim için de için hatta

İyi aferiin halı çırpma zaten yemek yaparken aklıma geldi yoksa halımı çırptı diyee bizde eskiden apartmanca çırpardık uzun zamandır bıraktık artık en üst kataki çok çırpıyor pazartesi öğlene kadar çırpabilirsin dedim diğer günlerde bolkonunun içinde çırpıyormuş öyle diyor ama hergün çırpıyor ....

Sizin evin inşaatı başladımı hayırlısıyla ne zaman anahtar teslim ?

Kahveeeee kısmet belki bir gün :)

Canım açtığım an senin mesajın gördüm. Rabbim her ikinizede sağlıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…