- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
nıgdeye yolu düşen yok muİnşallah canım ne güzel olur
ablam bolca dua et bize ne olur rabbım ıbadetlerınızı kabul buyursunSelamun aleyküm güzeller
Zamanım çok kısıtlı ama size selam vermek istedim
Allah gönlünüzden geçen bütün hayır dualarınızı kabul etsin
ne güzel canım benım de kaçamaksız geçti şükür ama ben iki günün telafısını yapamamışımdır dahaIyi aksamlar,
Bu hafta için kendi adima aldigim kararlarda ilk günümü kacamaksiz atlatmis bulunuyorum cok sükür,yarin daha güzel olur inşallah hepimiz adina.
ayy evet asum çok yedım sınırdenHayriye bravo
Ben de kilo verdiğim dönemde yanımda yoğurtla müsli bile taşıyıp yemisligim var bizimkiler kalorili yiyecekler yerken:)
Bu iş böyle basarilıyor canım
Hafta sonu çok mu abarttin ki sen de bakiyim
tebrik ediyorum kilo verenleriii liste içinde teşekkürederiz ellerine sağlıkk
maşşallahhhhhh diyoruuumm sporcularaaa[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
süpersinizzz kızllarrr maşşallahh devamı gelir inşallahAYIN 1.si....................................- 2.6 kg.......................................ASUMANZEYNEP
AYIN 2.si........................................... - 1.8 kg............................................. BONUSS
AYIN 3.sü.......................................... - 1.4 kg............................................ DERIN
allah rahmet eylesin yenacığımmKasımpatı ve Bonus emeğinize sağlık....
Kİlo verenleri dereceye girenleri sabit kalanları ve yılmadan devam edenleri tebrik ediyorum...
----
Komşunun tebrakesindeydim bitti Allah kabul etsin.. Yeni yemekten kalktım geç oldu ama az yedim...
Bahsettiğim çok ama çok sevdiğimiz komşumuzu çarşamba günü kaybettik..Hani akrabadan öte kardeşten öte deyim vardır yaa aynısı işte..Allah gani gani rahmet eylesin... ÇArşamba işten eve geldim bir süre sonra eşim aradı bi çıkıp bakarmısın dedi x abilere .. Oğlu eşimi aramış abi babama birşeyler oldu diye..
Hemen yukarı evlerine çıktım ki abimiz yer de, oğlu başında şok için de deli gibi hiçbirşey yapmıyor sadece babasına bakıyor .. Hemen üzerine battaniye gibi birşey örttüm.. Seslendim birilerine daha.. Orayı ara burayı ara derken.. Eşi işten geldi ondan sonrası kabus gibi zaten...
ev de yalnız öldüğü için prosedür gereği şüpheli ölümmüş doktorlar savcılar biri geliyor biri gidiyor gece geç saatler de ancak evden çıktı naaşıotopsi yapıldıktan sonra dün defnedildi onun sonucu da 45 gün sonra çıkacakmış..
Kendimi bu kadar güçlü soğukkanlı bilmezdim .. Allah güç veriyor demek ki..
Şubat ayını sevmiyorum artık.
ahh ahh benim bu ayağımdaki topuk dikeni kilo verince geçermiki lesly yapamıyorummm ağrıdan yürüyemiyorum bileeeAyyy ben bile kendime inanamıyorum bonus insallah bozmam cok ta korkuyorum...
Ayağım bugün daha iyi hiç olmazsa evde leslie yapmak istiyorum küçük çocukla yürüyüşe çıkamıyorum cunki..
Bende oturarak birşeyler yapmak istiyorum dr bir süre yapma dedi..biliyorum kilo verdiğim zaman ayak bilekleri de ağrı kalmayacak insallah...
maşşallah devamı gelir inşallah güzel vermişsinizzzMerhaba arkadaşlar aranıza katılayim dedim. 136 kilo ile başladığım bu yola 115 kilo ile devam ediyorum.En son 1 ay önce tartildim şu an kilomu bilmiyorum 2 Martta ogrenicem. instagram da kendimce günlük tutuyordum ama buranin zamanında faydasını gördüm.Hala ne kadar aktiflik var bilemiyorum ama aranızdayim :) Antalya da yaşıyorum.Diyetisyen kontrolünde evde sporla başladığım bu yola aynı şekilde devam ediyorum.Bi ara tup mide düşündüm ama kendim verebildigimi görünce inşallah 100 kilo altına düşersem bu fikirden tamamen vazgeçicem.Motivasyon çok önemli 20 kilo verdim 20 daha veririm diye düşünüyorum O zaman hosgeldim aranıza.
yettimmm galiiiNursena Kasımpati neden ugramiyorsunuz..
valla takımlarda ki gibi mesaj zorunluluğumu yapsak ne yapsak.. :)
Alıştık birbirimize insan merak ediyor .
Asucum yürüdümu acep..
canımmmmmm geçecek inşallah bu günlerrr üzülmee sen sağlıklı ve moralli olcaksınki bebbekte bir an önce düzelsinn sütünü içtikçe düzelecek inşallahh dualarım seninleKizlar bebegimi baska hastaneye sevk ettiler, yeni dogan yogunbakima aldilar. Goremiyorum dokunamiyorum.. Butun gece uyanmadi sabah kan degerleri cok dusuk cikti.. Ne yapacagimi bilmiyorum, eve gonderdiler beni.. Sut sagip dondurmam icin.. Aglamaktan helak oldum elim kolum kalkmiyo, hicbise gelmiyo elimden.. Aklima siz geldiniz nolur dua edin.. Kuran okuyun kizim icin.
Dun bütün gun kucagimdaydi, kucagimda uyudu, kiyamadim yerine koymaya. Bugun baskalarina biraktim, sadece monitorden gorebildim.. Hayatimin en zor ani o hastaneden cikmakti.. Benim icin de dua edin. Cok kotuyum...
burdada mmoda kürt kahvesiii genede türkkahvesinin yerini bişeycik tutmuyooooo bana tatlı geliyooooo hepsicanım bu gelen kahve dibek kahvesiyle birçok karışımış keçiboynuzu,normal kahve, kakule, meyan kökü .....vs. filan kalori deposu gibiii yenibir karışım yapmışlar işte adınada kürd kahvesi diyorlarmış fazla içmemek lazım bende dibek vardı zaten içmiyordum yapınca tadı sağlep gibi tatlı bişeye benziyor kokusuda çok güzel
hoşşş geldinnnn tez zamanda çar çabuk veririsin artlarıı sende ki bu irade varkenn pehhh bir iki kilo nekiiİyi akşamlar güzeller
evim evim güzel evim misali döndüm antalya ya,insan ailesine sevdiklerine alışınca eve dönmek zor geliyor ama evde de bekleyenler var hayatt..
artı kg ler ile döndüm ama o kadar dert etmiyorum veririm kısa sürede sağolsun aileleler ben dikkat ediyorum diyet yapıyorum kelimesini anlamıyorlar burda diyet miyet yok deyip kestirip atıyorlar(
yelizci ellerine sağlık canım bıcırığada sevindim canım inşallah gündüz uykuyuda çabucak haledersınızIyi aksamlar kizlar bu aksamki resim bombardimanim bunlardi hepimize saglikli bi hayat surmeyi diliyorum
Bidikla meme isini cozduk cok sukur hala arada bi gelip sirnasiyo ama sdecw uf uf diyo aksamlari kendi basina uyuyabiliyo ama ogle uykusu icin yardimima ihtiyaci var onu da asariz insallah
Hepinize iyi geceler hadi erkenden yatalimda hucrwlerimiz yenilensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?