Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah canım ne güzel olur
nıgdeye yolu düşen yok mu
Selamun aleyküm güzeller
Zamanım çok kısıtlı ama size selam vermek istedim
Allah gönlünüzden geçen bütün hayır dualarınızı kabul etsin
ablam bolca dua et bize ne olur rabbım ıbadetlerınızı kabul buyursun

Iyi aksamlar,

Bu hafta için kendi adima aldigim kararlarda ilk günümü kacamaksiz atlatmis bulunuyorum cok sükür,yarin daha güzel olur inşallah hepimiz adina.
ne güzel canım benım de kaçamaksız geçti şükür ama ben iki günün telafısını yapamamışımdır daha

hayırlı akşamlar çocukları dışarı çıkarttık bugun bıraz hamburger ıstedı küçük ben evde hazırladım ama durutmadı babaları ben yemem ama dedım evde yemeğimi yedim çıktım orda bır türk kahvesi içtim ay çok havalı oldu onlar yemek yerken

Hayriye bravo
Ben de kilo verdiğim dönemde yanımda yoğurtla müsli bile taşıyıp yemisligim var bizimkiler kalorili yiyecekler yerken:)
Bu iş böyle basarilıyor canım
Hafta sonu çok mu abarttin ki sen de bakiyim
ayy evet asum çok yedım sınırden ama inşallah telafı edıcem bırde malum mısafır gelemedı ondanda şiştim biraz

tebrik ediyorum kilo verenleriii liste içinde teşekkürederiz ellerine sağlıkk
maşşallahhhhhh diyoruuumm sporcularaaa
süpersinizzz kızllarrr maşşallahh devamı gelir inşallah

allah rahmet eylesin yenacığımm

ahh ahh benim bu ayağımdaki topuk dikeni kilo verince geçermiki lesly yapamıyorummm ağrıdan yürüyemiyorum bileee
maşşallah devamı gelir inşallah güzel vermişsinizzz
Nursena Kasımpati neden ugramiyorsunuz..

valla takımlarda ki gibi mesaj zorunluluğumu yapsak ne yapsak.. :)

Alıştık birbirimize insan merak ediyor .

Asucum yürüdümu acep..
yettimmm galiii

canımmmmmm geçecek inşallah bu günlerrr üzülmee sen sağlıklı ve moralli olcaksınki bebbekte bir an önce düzelsinn sütünü içtikçe düzelecek inşallahh dualarım seninle
burdada mmoda kürt kahvesiii genede türkkahvesinin yerini bişeycik tutmuyooooo bana tatlı geliyooooo hepsi
hoşşş geldinnnn tez zamanda çar çabuk veririsin artlarıı sende ki bu irade varkenn pehhh bir iki kilo nekii

Iyi aksamlar kizlar bu aksamki resim bombardimanim bunlardi hepimize saglikli bi hayat surmeyi diliyorum

Bidikla meme isini cozduk cok sukur hala arada bi gelip sirnasiyo ama sdecw uf uf diyo aksamlari kendi basina uyuyabiliyo ama ogle uykusu icin yardimima ihtiyaci var onu da asariz insallah

Hepinize iyi geceler hadi erkenden yatalimda hucrwlerimiz yenilensin

vee yediklerimi yazayıım sabah paylaşmıştımmm öğlennn 3 kaşık tavuklu nohutlu pilav
saat 3 te 4 kaşık kısır yedim gezmede
akşam yarım kase boza 10 tane leblebiylee
saçma oldu ama canım istemediii bişeycikkk
spor yapamıyorummm topuk dikenimden off yaa
herkeze hayırlı geceler
zeze_84 paylaşımların süper teşekkürlerrrr

elifcim uzme kendini..ben 112 kilo ile hamile kaldim 126 kilo ile dogum yaptım..ikinci de 124 kiloda hamile kaldim 128 dogum yaptım hiç problem yaşamadım..bir akrabamiz 55 kilo ama iki cocugunada 7 aylık dogum yaptı...ve kuvez burada yok çanakkale ye gitmek zorunda kaldı....takma kafana sütun kaçmasın canım...

nursena bndedekocaman topuk dikeni var niye agrimiyorsa ayak bileklerim yeterince ağrıyor zaten.bnde çok uzuluyorum leslie yapamadigima

hayırlı sabahlar
günümüz aydın mutlu huzurlu geçsin inşallah
yelizci ellerine sağlık canım bıcırığada sevindim canım inşallah gündüz uykuyuda çabucak haledersınız
yelız su soda lımon yeşil çayı yaptınmı benım aklım onda kaldı yapsakmı acaba yeşılcay lımonlu içiyoruz zaten bı soda eklıycez zararı olmaz heralde ne dersınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…