Hayriye ben iciyorum zaten acayip idrar sokturdugunu soyleyebilirimhayırlı sabahlar
günümüz aydın mutlu huzurlu geçsin inşallah
yelizci ellerine sağlık canım bıcırığada sevindim canım inşallah gündüz uykuyuda çabucak haledersınız
yelız su soda lımon yeşil çayı yaptınmı benım aklım onda kaldı yapsakmı acaba yeşılcay lımonlu içiyoruz zaten bı soda eklıycez zararı olmaz heralde ne dersınız
Kolay gelsin asuman abla ben biraz daha beklicem bu isler icinBugün yürüyüş yapma niyetim yok hem yoruldum hem de evde kalıp az çok iş yaparım diye düşünüyorum nasipse balkonları yıkayıp yavaştan cam perde işine başlamam lazım istemesem de
Ben başlayana kdar sen yaparsın eminim :)Kolay gelsin asuman abla ben biraz daha beklicem bu isler icin
Şükür daha iyiyim bende başlayıp bugün ozaman sabahfa ceviz suyu yaptım bide zencefil çayı var ama önce bunu yapayim bide malum dondeyim ödem söker inşallahHayriye ben iciyorum zaten acayip idrar sokturdugunu soyleyebilirim
Kabizligini duzeltebildinmi
Kolay gelsin asumBen başlayana kdar sen yaparsın eminim :)
Bugün en çok yapsam balkonun birini yıkarım:))
Gel buyur baci beraber yapalimAnammm yelizz hazir kahvalti ne kadan guzel hemen atliyim :)
Gunaydinn mart gelmis hosgelmis.
Bonus iki gun yemis sismis. Yedikce doymaz olmus dun aksam gidip kendine bir tunik neyin bakmis 3xl ler olmamis 40 beden bisey almis. Beden kavramina saymis lafi :)
Kinadan kacisim yok bir finans destegi oldu aksam gittim baktim iste en uygunundan birde pantolon alsam cok iyi olucak tekrar cikmam lazim.
Bitmiyo bir adet toparlayici ve kas biyik mevzu var cocuklarla bakimli olmak ne zor yeeaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?