Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hazır enerjim varken ben temizlik ve yemeğe girişicem kendinize iyi bakın mutlu günler:lepi:

ekim2009 kod adlı arkadaşım hoşgeldin senle konuşmadık hiç sengözlerimebaksanab senide ekliyorum sanırım listeye

Müzik açtım olurmu gurban :dance: :dance:

hoş bulduk ..bundan sonra konuşuruz inşallah ..canıııım evet benide ekle :içelim:

Seçil00______________84_________________
Citol________________108.2_______________
tursari_______________89.8_________________
Bonus_______________93.3________________
YENA_______________94__________________
BEYZUS_____________86__________________
YURDUSUM__________83.3_________________
Dream_______________93.2________________
Okur________________90__________________
Kittiara______________97__________________
Yağmurgözlü_________111.9________________
Aşkito_______________69.9_________________
Kediruhlu_____________101_________________
Nevra73_______________87_________________
Hürmüz_______________86.8________________
Dilenciii_______________94.5_______________
Ekim2009_____________94.4________________

Çizelgendeki kilonu yazdım buyrunnnnnnnnn

valla en kötü ihtimalle seneye de 85 olsan bile süper ekimcim. yıllarca kilolu yaşadık varsın üç senede gitsin ama gitsin kaydirigubbakcemile5
ohhhh sabah sabahh benden bi bardak süt çalışır kahvaltıda git bakalım kızlarda neler varmış? :)) bu arada sen üni'yemi döndün naptın delimannak 14ünde bizim de sınavlar başlıyo da:1no2:
Bonus,
dilenciii,
ekim2009,
nasılsınız kızlar,
Hadi hadi hadi kızlar motive olalım hadi hadi.
omuz omuzaa gardaşş:teytey: günaydın yurduşumm
o ne anlarmış kilo vermekten ya nası gidecekti beşer beşer mi? tabi gr gr vericez verdikçe de sevinicez.. te allamm yaa bize bizden başkasının faydası yok ağır toplarımyerimseniben
Müzik açtım olurmu gurban :dance: :dance:

aç aç mezdeke aç ya el yelil ya el yelil hihoyyyt:1ninca:

Üniversite kim ben kim la -tatlicadiarzu- ben açık ilköğretimdeyim 7. ve 8. sınıf telafisi yapıyorum.

Bu arada mezdeke dinlemem ben la oynamamda öyle -tatlicadiarzu- Şu an misal Hande Yener çalıyo biraz özgürlük :roflol:

Hem ben kedimiyim la zabah zabah bi bardak sütle doyucam :mymeka:gidip kendime bi güzel kahvaltı hazırlim :teytey: aslında daha erken yapmam lazımdıda pc ye takıldım görünnü :roflol:

Bendeniz - güvendiğim dağlara kar yağdı :1rolleyes:

bu ara biraz yakın nostalji yapıyorumda -tatlicadiarzu-

nan ben de kulağımda mp3 mezdeke dinleye dinleye gezmiyom herhalde adamı sedyeyle götürürler valla aciledelikafadulden ama böyle oynayacak olduğun zaman eğlenceli hehehe. kimse de duymasın valla bu müzik zevkimi rezil olurum-tatlicadiarzu-

valla ben bi bardak süt içiyom işte şu an. ben kedi miyim yooo demek ki ben süt danasıyım:roflol:

afiyet olsun çok yeme :jeyyar:

Emel Müftüoğlu - Deli Et Beni -tatlicadiarzu-

Kendi yazıp kendi gülen manyak :roflol: :roflol: :roflol: gidiyiom kahvaltı hazırlamaya

evet ablacım devam yılmak yok ya gidecek ya gidecekzemuszemus
Canlarım bu perşembe allahın izni ile Antalya'ya gidiyorum, Teyzemin oğlunun düğünü var.İnşallah oradan sağ salim döndüğümde gümbür gümbür gürleyeceğim:lepi:
iyi eğlenceler hayırlı yolculuklar ablacım

ahh be ablacım sen tarifi katletmişin lmaz:lmaz:

günaydın çıtır olmaya aday hatunlarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnnn sana da. evet katlettim:))) daha vitaminli olsun derken hahaha:)) bu arada süper şeylerin var malum sitede dün baya baktım. şimdi söylemeyeyim de canı çekmesin kimsenin bi de orda gıcık bi zeka testi vardı bi ben yaptım bi arkadaş derken kaç saat geçmiş:))) laelaelaelaelae

Günaydın bayanlar,,,

süpersin nursena yaaa ne güzel yazmışsın valla bi an gözümün önüne geldi korktum bile...

süpersin canım evet her gün tartılma..haftada bir tartıl daha iyi oluyo ayrıca dediğin çok doğru minnacık bişi 200 kalori hemde boş kalori vucuda faydası bile yok... bilinçli hareket yapmışsın tebrikler..
günaydın çıtır olmaya aday hatunlarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınnnn yağmurgözlü...
ben şu an çıtır adayı bi katır vaziyetindeyim...:roflol::roflol:

Bay Mükemmeli Arayanlar!

Yalnızlık kimse için hoş olmasa gerek, kim sevdiğinin gözlerine uyanmak istemez ki? Bir sevdaya tutunmak, hayatın zorluklarına göğüs germeyi kolaylaştırır.

Bay Mükemmeli Arayanlar!

Gecenin yarısında kabusla bölünen uykuların korkusunu, salona gidip televizyon karşısında sızarak mı atlatmalı? Kendinizi güvende hissettirecek bir kolda yeniden uykuya dalmak, daha huzurlu değil mi? Neden bu kadar insan yalnız ve mutsuz?

Erkekler, istedikleri gibi bir kadın bulamadıklarından yakınırlarken, kadınların durumu da hiç farklı değil. Günümüz şartları o kadar zor ki, para ister istemez öncelikler listesinde ilk sıraya oturdu. Hepimiz durmadan çalışıp, elimize geçen parayı standart ihtiyaçlarımıza yetiştirmek derdindeyiz. Eskiden rahatça yaptığımız harcamalar, artık lüks oldu. Durum böyle olunca da, beklenen beyaz atlı prensin atı, yerini maddiyatla değiştirdi.

Doğruluk payı yok değil. Düşününce, tek başına aşk karın doyurmuyor elbette, ancak sıkıntının başladığı yer, aranılan Bay Mükemmel’in yüreğimizden başka her yere hitap edebilmesi isteğidir.

Önceliği paranın aldığı bir erkek tanımında, bir kadının mutlu olması uzun vadede mümkün değil gibi geliyor bana. Öyle olsa, tüm zenginler çok mutlu olmaz mıydı? Huzur, sevgi ve güven, maalesef parayla satın alınabilen değerler değildir.

Filmlerde gördüğümüz erkekler, dizilerde önümüze sürülen model adamlar gerçek hayatta yoklar. Her akşam elinde çiçekle gelip, haftada bir pahalı hediyeler alan; elini sıcak sudan soğuk suya sokturmayan; her gece iltifatlar yağdırarak evin içinde en şık haliyle oturan; her özel gününüzü bir festival gibi kutlayan, gözlerini gözlerinizden ayırmadan sabaha kadar şiir okuyan, her sevişmeyi bir tören gibi yaşayan, ihaneti hiç aklından geçirmemiş, tüm ömrünü sizin mutluluğunuza adayan, detay atlamayan, her sorunu konuşarak çözen, elinize kredi kartını verip yurt dışında alış veriş yapmanızı isteyen, kariyerinizi destekleyip size tüm iş imkanlarını sağlayan, maçı ve erkek arkadaşlarını sizin uğrunuza feda eden, hem sahiplenip hem özgürlüğünüze karışmayan, yeterince kıskanç ve gerektiğince duygusal, ince düşünen, zarif ve duyarlı bir adam arıyorsanız, daha çok arayacaksınız demektir. Böyle bir adam, Bay Mükemmel lakabını fazlasıyla hak etmesine rağmen, gerçek olma ihtimali çok düşüktür.

Yukarıda saydığım özelliklerin birkaçını barındıran bir erkek, mükemmele en yakın olanıdır. Böyle birini bulduysanız, sevdiğinize dört elle sarılın ve sahip çıkın. Ötekisi ancak Alice Harikalar Diyarı’nda bulunabilir. Ayrıca çuvaldızı kendimize batırmak gerekirse, böyle bir adama sahip olmak için, kadın olarak bizim hangi sıfatları taşımamız gerekecek?

yurduşummmmm ablam inşallah motivasyonum geri gelir ama bi alkış istiyorum hiç kaçamak yapmadımmmm sizleri seviyorummmmm fazla motivasyonu olan varsa kabul edilirrrrrrr alkisalkisalkis

:roflol::roflol::roflol:sen katırsan ben neyim düşünmek bilem istemiyom-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar
pazara çıktım sabahnan
şimi geldim
havalarr iyiden iyye sogudu
bugun leslim ile yürüyemem belki akşam
şimdikin kendime bir salata yaoımda yiyimm
acıktım

günaydın kızlar
pazara çıktım sabahnan
şimi geldim
havalarr iyiden iyye sogudu
bugun leslim ile yürüyemem belki akşam
şimdikin kendime bir salata yaoımda yiyimm
acıktım

resimli menülerini özledim valla afiyet olsun canım burdada hava soğuk ama açık güneşli bir gün cumartesiden bugüne hiç durmadan yağmur yağdı çok şükür bugün güneşi gördük:sm_cool:

Ya çekersen

Akıl hastasının biri bir gün doktoruna gider ve iyileştiğini söyleyerek taburcu olmak ister.

Bunun üzerine doktor:

"Sana bir soru soracağım doğru bilirsen buradan çıkarsın."

"Peki anlaştık sor sorunu."

"Sen 10 katlı bir binanın tepesine çıksan bende aşağıda bir bardak su tutsam. Şimdi aşağıya atlar mısın atlamaz mısın?"

"Niye atlayım ben deli miyim der?"

Doktor içinden adamın gerçekten iyileştiğini düşünür ve neden diye sorar.

"Ya bardağı çekersen?"-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…