ekim2009 kod adlı arkadaşım hoşgeldin senle konuşmadık hiç sengözlerimebaksanab senide ekliyorum sanırım listeye
Müzik açtım olurmu gurban :dance: :dance:
hoş bulduk ..bundan sonra konuşuruz inşallah ..canıııım evet benide ekle :içelim:
valla en kötü ihtimalle seneye de 85 olsan bile süper ekimcim. yıllarca kilolu yaşadık varsın üç senede gitsin ama gitsin kaydirigubbakcemile5inşallah yaza kadar giyecek kıyafet bulamayız hepsi çok bol gelirde belimizden düşer he he he benim kışlıklardan çok sıkanlar geçiyor o bile beni mutlu ediyor geçen ilk baharda 103 kiloydum şimdi 95.5 im baya farketti ağır ağır gidiyor ama olsun yeterki gitsin hayatımda ilk defa kalben ve aklen kilo verebileceğime inandım ve çok şükür veriyorum da, buna en büyük sebepte kk:enbuyukkk: oldu burda herkes birbirine destek veriyor onun için her gün kk ye geliyorum motivasyonumu çok etkiliyor kendimi salmıyorum onun için kızlar her gün sizde gelin bakın arkadaşlarımız sizi merak ediyor önemsenmek çok güzelopuyorumnanaktan
ohhhh sabah sabahhGünaydunnn birbirinden datlu baayanlar -tatlicadiarzu- Bonus akşam gelemedi çünküm kocası hastaydı :dilcikar: sonrada ders çalıştı yatana kadar 14 Kasımda sınav olacak kısmetse :1rolleyes: :ecrin_bebek:
Ne zor oluyo bişeylerin telafisiCanımda bi cigara istiyiki anlatamam
Kavaltıda ne var cokacimcoook
omuz omuzaa gardaşş:teytey: günaydın yurduşummBonus,
dilenciii,
ekim2009,
nasılsınız kızlar,
Hadi hadi hadi kızlar motive olalım hadi hadi.
o ne anlarmış kilo vermekten ya nası gidecekti beşer beşer mi? tabi gr gr vericez verdikçe de sevinicez.. te allamm yaa bize bizden başkasının faydası yok ağır toplarımyerimsenibensağol gülüüüüüm ben kendi çapımda kilo vermeye çalışırken eşim biraz dalgacı şekilde erimişsin vah vah gibilerinden eğleniyordu benimle ama burda cidden 100gram bile gitse dalga geçen yok çabalarım takdir ediliyor bu da beni çoooook mutlu ediyor mutluyken de kilo verebiliyorum, inşallah hepimiz fazlalıklardan kurtulup, kilolardan değilde, muhabbet için burda yazışırız :Saruboceq:
Müzik açtım olurmu gurban :dance: :dance:
ohhhh sabah sabahhbenden bi bardak süt çalışır kahvaltıda git bakalım kızlarda neler varmış? :)) bu arada sen üni'yemi döndün naptın delimannak 14ünde bizim de sınavlar başlıyo da:1no2:
aç aç mezdeke aç ya el yelil ya el yelil hihoyyyt:1ninca:
Üniversite kim ben kim la -tatlicadiarzu- ben açık ilköğretimdeyim 7. ve 8. sınıf telafisi yapıyorum.
Bu arada mezdeke dinlemem ben la oynamamda öyle -tatlicadiarzu- Şu an misal Hande Yener çalıyo biraz özgürlük :roflol:
Hem ben kedimiyim la zabah zabah bi bardak sütle doyucam :mymeka:gidip kendime bi güzel kahvaltı hazırlim :teytey: aslında daha erken yapmam lazımdıda pc ye takıldım görünnü :roflol:
evet ablacım devam yılmak yok ya gidecek ya gidecekzemuszemusEvet iyi akşamlar kızlar,
Bugün ayran çorbamı içtim 1 kase, Leslie ablamın yürüyüşlerini yaptım,kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
45 dk..Bu haftanında 3.sü olmuşum değmeyin keyfime valla.
Bonus'umellerine sağlık.opuyorumnanaktan
Hürmüz'üm gel anacım gel hep beraber finale doğru gidelim.
opuyorumnanaktan
Emrahelif'immotivasyonu bozmak yok canım yola devam.
nevra'm çorba diyetinin sonucunu tabii ki bildireceğim canım,opuyorumnanaktan
Yagmurgozlum yola devam canım, korkun bizden kilolar geliyoruz gümbür gümbür.opuyorumnanaktan
iyi eğlenceler hayırlı yolculuklar ablacımCanlarım bu perşembe allahın izni ile Antalya'ya gidiyorum, Teyzemin oğlunun düğünü var.İnşallah oradan sağ salim döndüğümde gümbür gümbür gürleyeceğim:lepi:
çitol ne gülüyonn kız banaa:))
-----
yağmurgözlü ablam ben brokoli çorbasını hiç sevmedim. yanlış anlama senin tarifine uysam belki daha güzel olurdu da her zamanki gibi tarifi kurcaladım kendimce ve cık olmadı. süt ve yoğurtla yaptım, tavuk suyu vardı onu ekledim, karnıbahar ekledim bi de blenderdan geçerken (yeni aldım) tüm mutfak yemyeşil oldu aaaaaaaaaaaaaaa!!
zorladım içtim ama gene.
resmi ekledim..
günaydın çıtır olmaya aday hatunlarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
süpersin nursena yaaa ne güzel yazmışsın valla bi an gözümün önüne geldi korktum bile...valla ölee bonus yokk tursari yokkk citol gene saldııı napcaz bu milletiiii kızlarrrrr niredesiniz diiğer adlarını saymadıklarımda dahilll valla yaz gelir 1 tane kıyafet bulamazsınız her yanınız pişik olurr millet denize sele serpe girer siz gizli köşelerde havluyla oturur sunuz vallahiii kurban bayramı geliyooo sıkın ay o zamana kadar kurbanda et yersinizz yurdusum millet memnun sanırım kışlıkları çıkarsınlar bi sığamasınlar içlerine gaza gelirler merak etmeklava:
süpersin canım evet her gün tartılma..haftada bir tartıl daha iyi oluyo ayrıca dediğin çok doğru minnacık bişi 200 kalori hemde boş kalori vucuda faydası bile yok... bilinçli hareket yapmışsın tebrikler..ben geldim kızlar hala nefsime engel olabiliyorum ben diyet yapmıyorum evde ne pişirirsem onları az az yiyorum dün akşam 5 ten sonra hiç birşey yemedim benim velet babasına yine bir sürü abur cubur aldırmıştı, akşam canım çekti sonra kendime ye ye de eline ne geçecek dedim 38gr lık şeyin kalorisi 200, boş ver yemiycem dedim yemedim aferin bana de mi:)))
zırt pırt tartılmaya karşıyım ama bu sabah kendimi beton gibi ağır hissetmeyince tartılasım tuttu bu baskül beni şirin aklımdan edecek 2 günde 400gr gider mi helede benden çok şaşırdım ama iyice gaza geldim listenin dibinde bile olsam yinede cumaya kadar hiç boızmadan devam edicem ve tartılmıycamben de listeye giricem inşallah hiç çaba göstermemektense birkaç yüz gram gitmesi çok daha iyi ....
günaydınnnn yağmurgözlü...günaydın çıtır olmaya aday hatunlarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın bayanlar,,,
süpersin nursena yaaa ne güzel yazmışsın valla bi an gözümün önüne geldi korktum bile...
süpersin canım evet her gün tartılma..haftada bir tartıl daha iyi oluyo ayrıca dediğin çok doğru minnacık bişi 200 kalori hemde boş kalori vucuda faydası bile yok... bilinçli hareket yapmışsın tebrikler..
günaydınnnn yağmurgözlü...
ben şu an çıtır adayı bi katır vaziyetindeyim...:roflol::roflol:
günaydın kızlar
pazara çıktım sabahnan
şimi geldim
havalarr iyiden iyye sogudu
bugun leslim ile yürüyemem belki akşam
şimdikin kendime bir salata yaoımda yiyimm
acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?