Cok sahtekar ve vaktimizi calmak icin planlanmis bir program bir kere izledim dogusun oldugu seneydi dahada yok hic bi kuvvet izlettiremez bana oglan cok istiyo onada izletmiyorum.Survivor izliyomusunuz bilmiyorum ama yilmaz morgul yarisiyo ve kendince ozlu sozleri var son bombasi
Allahim bana para degil pul ver hayatimdan postalayacagim cok insan var
Selamun aleyküm güzeller
Zamanım çok kısıtlı ama size selam vermek istedim
Allah gönlünüzden geçen bütün hayır dualarınızı kabul etsin
ben hergün gece yapıyorum 1 şişe maden suyu limon yeşilçay bazende tarçın koyuyorum kabukluyelız su soda lımon yeşil çayı yaptınmı benım aklım onda kaldı yapsakmı acaba yeşılcay lımonlu içiyoruz zaten bı soda eklıycez zararı olmaz heralde ne dersınız
Bugün yürüyüş yapma niyetim yok hem yoruldum hem de evde kalıp az çok iş yaparım diye düşünüyorum nasipse balkonları yıkayıp yavaştan cam perde işine başlamam lazım istemesem de
Buzdolabin kirlidir belki :)Cok sahtekar ve vaktimizi calmak icin planlanmis bir program bir kere izledim dogusun oldugu seneydi dahada yok hic bi kuvvet izlettiremez bana oglan cok istiyo onada izletmiyorum.
Ama laf cok iyiymis :)
Yeliz buraya paylastiklarina bakinca beynim yikaniyo bilgiden bi dik duruyorum falan ama buzdolabini acinca beynim yine kirleniyo bunun sebebi nedir? Yanlis kodlarmi veriyon la o resimlerle
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Yelizcim cayin cok hos gorunuyo afiyet olsun nothing sanada. Dolabim o kadarda kirli degil gozlerim kirli sanirim.
İradem iki gunun ustune cikamiyo ama cikicak ins. Tabiki zayifligim var ama bu kadar isteyipte yinede yememi stresime bagliyorum.
Kime desem anlamiycak biliyorum. Ben boyle bi insan degildim surekli bunu soyluyorum kendime.
Bi ortamda ne milletin kiyafetiyle ilgilenirimdim nede benimle ilgilenmelerini umursardim. Simdi oraya gidicem diye niye boyle stresliyim bilmiyorum yarasi olan gocunur durumu sanirim.
Kardesimin dugununde 8 aylik hamileydim oyle yirttim. Yapicam ins iradeyide. Elbet seytanin bacagini kiracam. Sagol kuzuafiyet olsunn
saol bonusum.şimdi geçen yaz aynı durum vardı bendede. insan kendi kardeşinin düğününden kaçmak ister mi bütün eş dost v.s hepsi orda o kadar çok kıyafet aradımki ne derdim varsa genede bu ankaraya gittiğimde resimlerde gördüm düğündeki halimi içimize işlemiş dediğin gibi yarası olan gocunur modunu aslında bunu aşmak elimizdede de işte ...
takma kuzum heleki sen çok gençsin azcık irade işte
bak benimde iştahım kabardi bende balkonu yıkayim tabi balkon gibi değil benim ki en az 1saat sürüyo yıkamasi uzunluğu 10metreBen başlayana kdar sen yaparsın eminim :)
Bugün en çok yapsam balkonun birini yıkarım:))
Elin tamamen duzeldi heraldebak benimde iştahım kabardi bende balkonu yıkayim tabi balkon gibi değil benim ki en az 1saat sürüyo yıkamasi uzunluğu 10metre
Elin tamamen duzeldi heralde[/QUOT tamamen iyi olmadı işlerimi yapabiliyorm
ben çorbayı yaptım bonus ama ogun mısafır geldı kaldı ertesı gun de devam edemedim tadı güzel sen 3 gun yap inşallah cumada devam ethttp://www.diyetebasliyorum.com/hizli-kilo-verdiren-corbalar-6109
Su aklima yatti bide siz bakinsaniza. Liste yapcam eksikleri pazara giderim alirim ins. Keske bugun baslamis olsaydim sali carsamba persembe yapardim. Neyse artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?