Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşam yemeğini yedik çay iciyoruz
Bir tabak patates oturtma bir kaşık pilav salata yedim 1 dilim de ekmek
Sabah bahsettigim işlerin hiçbirini yapamadım :)
ay asum ne güzel erken yıyorsunuz siz ben benım kılere uysam sekızı bulacak ben yalnız yıyorum oda çok sıkıcı

ay asum ne güzel erken yıyorsunuz siz ben benım kılere uysam sekızı bulacak ben yalnız yıyorum oda çok sıkıcı
Günler uzayinca akşam namazından önce yemeye başladık yemeği yatsı dan sonra geç oluyor zaten herkes aç oluyor o saatte
Bizim belli olmaz ama çok bir duzenimiz yok bu konuda :)

Gayet başarılı bir akşam menüsü olmuş maşallah hem de misafire rağmen

Evet yaseminin günü misafire rağmen başarılı geçmiş seninkide başarılı hele hele erken yiyip üstüne yoğurt şeysi de yapmışsın ikinizede tebrix :)
Sen naptın onu de bakalım
Azcık da elma sirkeli su içtim çok az ekledim sirkeyi mideme guvenemedim
Sabaha eririm herhalde:))

http://www.diyetebasliyorum.com/hizli-kilo-verdiren-corbalar-6109

Su aklima yatti bide siz bakinsaniza. Liste yapcam eksikleri pazara giderim alirim ins. Keske bugun baslamis olsaydim sali carsamba persembe yapardim. Neyse artik
Naptın aldınmı malzemeleri ? Bende yapabilirsem 2 gün unlu ve şekerli bişey yemiyim bariii belki cumaya eksi çıkarım geçen gün mavi de pantulon denedim 36 beden olan bir tanesinin belini kapatabildim 38 bedenler hep satılmıştı güzel pantulonlardı artılarım var diye ceza olarak almadım ....

Yeni aldığını cicini güle güle kullan canım :))

Biraz önce ütü yaptım giycek hiçbişeyim kalmamış mevsimde dönüyor daha bir zor bütün kıyafetlerim bol ama penye türlerini atamam yürüyüşte lazım oluyor bir yürüyüşte terleyip atıyorum çok lazım yeşil köy çarşbayı hayal ediyorum ama finansman bulmam lazım :)))

Sen naptın onu de bakalım
Azcık da elma sirkeli su içtim çok az ekledim sirkeyi mideme guvenemedim
Sabaha eririm herhalde:))

Sabah kızı yolcu ederken 4 adet yaprak sarması bir ayva yedim

Öğlen fazla ekmekli bir kahvaltı yaptım tavaya yımırta kırmıştım

İkindide bir muz yedim

Akşama şu kürt kahvesiyle 5 adet ceviz yedim

Sonra çayın yanınada mısır patlatmıştım onu yedim

Yanı kötü bir gündü kimse örnek almasın

Çok da kötü değilmiş adaş
Akşam yememişsin

Gunaydinn gununuz hayirlar getirsin ins.

Dun aksam ustu ve aksam disardaydim yemekte disardan aldik evde yedik. Hayvan gibi yedim yedik. Sonradan pisman oldukta ne fayda. Birde pantolon aldim ama zor girdim pantolona ve su an cok kararsizim kiyafet konusunda.
Corba malzemelerimi aldimda ufak tefek eksik vardi onlarida ablamdan aldim gec saatte. Bana demesinmiki corba cok kotu oluyo ben yaptim icemedim diye. Tuzsuz oldugu icin cok kotuydu dedi. Napim artik dedim.
Birde dedi ki hem yarin yapsan persembe aksam kinadasin 12 cesit yiycek hazirliyoruz nasil olucak corba
İstemsiz oha dedim. 50 kisilik 12 cesit nasil hazirlanir.
50 tam gelmese bile yinede cok geldi bana tabaga bile sigmazki. 7 cesit falanda olabilirdi bence ama vardir bi bildikleri. Herkes bisey yapip goturcek yardimlasarak iste. Ben cocuklardan oturu hazira konacagim.
Bu sefer herkes oyniycak dedi ablam :) ne ima ettiyse. Oynarmiyim sence bu sefer dedim gorucez dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…