ay asum ne güzel erken yıyorsunuz siz ben benım kılere uysam sekızı bulacak ben yalnız yıyorum oda çok sıkıcıAkşam yemeğini yedik çay iciyoruz
Bir tabak patates oturtma bir kaşık pilav salata yedim 1 dilim de ekmek
Sabah bahsettigim işlerin hiçbirini yapamadım :)
Günler uzayinca akşam namazından önce yemeye başladık yemeği yatsı dan sonra geç oluyor zaten herkes aç oluyor o saatteay asum ne güzel erken yıyorsunuz siz ben benım kılere uysam sekızı bulacak ben yalnız yıyorum oda çok sıkıcı
Bonus corba fikri harika persembe gunu yapayim bende persembe gunu marketin birine tsrti.geliyomus gideyimde alayim cuma bildirim.yapayim insallahhttp://www.diyetebasliyorum.com/hizli-kilo-verdiren-corbalar-6109
Su aklima yatti bide siz bakinsaniza. Liste yapcam eksikleri pazara giderim alirim ins. Keske bugun baslamis olsaydim sali carsamba persembe yapardim. Neyse artik
Gayet başarılı bir akşam menüsü olmuş maşallah hem de misafire rağmenMisafirim vardı yeni gittiler
akşam
ıspanak kavurması yoğurtlu tavuk göğüs haşlama ve malum dönemden çayla 5 adet gün kurusu yedim yemesem iyi idi
mutfağı toplar ben yatar sabah erkenciyim
hayırlı huzurlu gecelerr
Ay bu tabaktakileri ben anlayamadım yaşam koçu arkadaşın mı karar verdi akşam yemeğine :)
Evet yaseminin günü misafire rağmen başarılı geçmiş seninkide başarılı hele hele erken yiyip üstüne yoğurt şeysi de yapmışsın ikinizede tebrix :)Gayet başarılı bir akşam menüsü olmuş maşallah hem de misafire rağmen
Sen naptın onu de bakalımEvet yaseminin günü misafire rağmen başarılı geçmiş seninkide başarılı hele hele erken yiyip üstüne yoğurt şeysi de yapmışsın ikinizede tebrix :)
Naptın aldınmı malzemeleri ? Bende yapabilirsem 2 gün unlu ve şekerli bişey yemiyim bariii belki cumaya eksi çıkarım geçen gün mavi de pantulon denedim 36 beden olan bir tanesinin belini kapatabildim 38 bedenler hep satılmıştı güzel pantulonlardı artılarım var diye ceza olarak almadım ....http://www.diyetebasliyorum.com/hizli-kilo-verdiren-corbalar-6109
Su aklima yatti bide siz bakinsaniza. Liste yapcam eksikleri pazara giderim alirim ins. Keske bugun baslamis olsaydim sali carsamba persembe yapardim. Neyse artik
Sen naptın onu de bakalım
Azcık da elma sirkeli su içtim çok az ekledim sirkeyi mideme guvenemedim
Sabaha eririm herhalde:))
maşallah ablacim valla ben 400gr fazlaydm sabah.Epeydir yapmiyordum yoğurt şeysinden
Yedim az önce
Bol su içeyim bakalım bugün azcık eksi gördümdü belki biraz daha eksilirim
Çok da kötü değilmiş adaşSabah kızı yolcu ederken 4 adet yaprak sarması bir ayva yedim
Öğlen fazla ekmekli bir kahvaltı yaptım tavaya yımırta kırmıştım
İkindide bir muz yedim
Akşama şu kürt kahvesiyle 5 adet ceviz yedim
Sonra çayın yanınada mısır patlatmıştım onu yedim
Yanı kötü bir gündü kimse örnek almasın
Çok bir eksi değil 200 gr ama yine de iyi bence:)maşallah ablacim valla ben 400gr fazlaydm sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?