Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı sabahlar kızlar
inek manzarası eşliğinde 30 dk yurudum geldim şimdi kahvaltımı yapıcam ben hala hastalanamadım korkuyorum
bonus canım bence sen çorbayı cuma cumartesı pazar yap hem kınada aldıklarınıda verrırsın sımdı yapsanda bozunca bır anlamı kalmıyor öyle bir ortamda yememmekte imkansız olur gülegüle kullan yenı kıyafetlerınıde

Ay bu tabaktakileri ben anlayamadım yaşam koçu arkadaşın mı karar verdi akşam yemeğine :)
Fellah köftesi diye söylüyorlar canım. ama ben kısaca sarımsaklı köfte diyorum. Sözde yaşam koçum bu benim beni motive etcek sözde aradı. Öğlen bi kasecik çorba içsek akşam sen bana o bulgurlu köftenden yapsan diye benim canım çok istiyo diye

Ben de anlamamışım ne olduğunu
Afiyet olsun çok severim ben de hem sakıncalı da değil

Asuman abla ben oynamam :) oynamam yani nettir

Hayriye al malzemede birlikte yapalım 3 gun sart değil 2 de olur.
bugünmü kahvaltımı yaptım şimdi ama 2 yumurtalı omlet 3 ceviz 2 dilim ekmek 1 tk reçeli gömdüm bile
ınstegramda bı kız yazmış haftada birgün muz diyeti yapıyorum diye acaba yarınlık onumu yapsak hafta içide çorba yaparık olmamı

Oh ne güzel organik yürüyüş olmuş seninki :)biz bolca araba eşliğinde yürüyoruz
Kahvaltın da afiyet olsun çok değil
Bonus ben de oynamam hiç :)

ay evet çok organık oldu size resim atcaktım ineklerın bakışını:))) ama yapamadım yarın ınşallah

Kim beni yataktan kaldırcak kalkamıyorum

Zaten belli halinden oynamadığın :) once zombi izle sonra kalk oyna töbe ya rabbim bünyeye ters :)

Varmı şöyle güzel oynayan?

ay evet çok organık oldu size resim atcaktım ineklerın bakışını:))) ama yapamadım yarın ınşallah

Efferim yürümüşsün inek olayıda güzel siz arabayı burda görün iğrenç ötesi yaşanmaz bi yer oldu. Yine buralar bi derece iyi sayılır bazı ilçelerde nefes alınmıyo.

ayyy bende hiç beceremem
Kiloyla ilgisi yoktır ya bi kere bi sünnete gittim ben çakıldım sandalyeye izliyorum :)
Oynayanlar cansız biraz sonradan hem kilolu hem kapalı bi hanım geldi aman ya rabbi bir başladı gözümle takip edemiyorum beli kırılacak o derece kıvrık. Bahçedeyiz bide kadınlar arasında olsada gören bir sürü erkek vardı. Banamısın demedi. Öylesini yıllardır görmedim daha.

bencede kıloynan alakası yok yetenek işi ben beceremiyorum vede çok doğru bulmuyorum bu şekilde oynayanları bilmiyorum da ben erkek olsam hanımın çekeceği varmş :)))

Efferim yürümüşsün inek olayıda güzel siz arabayı burda görün iğrenç ötesi yaşanmaz bi yer oldu. Yine buralar bi derece iyi sayılır bazı ilçelerde nefes alınmıyo.
burda geleln tek koku sıcaklar arttıkça küspe kokusu onada alıştık zor ya kalabalık şehirlerde yaşamak

Gayet başarılı bir akşam menüsü olmuş maşallah hem de misafire rağmen
Asum misafir yemekli değildi çat kapı çay meyve v.s ile savuşturdum

Evet yaseminin günü misafire rağmen başarılı geçmiş seninkide başarılı hele hele erken yiyip üstüne yoğurt şeysi de yapmışsın ikinizede tebrix :)

canım amaç tatilde aldıklarımı hemencik vermek yoksa ipin ucu kaçıyor bir dahaki troid kontrolune kadar azda olsa kg vermek isterimde bakalım

oyyy oyyy kına gecesinde bizde çerez kuru pasta meyve suyu verirler sizin yöre iyiymiş bizde gelelim
oynama işini bende sevmeyen ve beceremeyenlerdenim, spor salonunda 3-5 fırlama var arada hemen oryantal yapalım deyip çıkıyorlar ortaya hocayı yapmamaya ikna etmek için göbeğimiz çatlıyor

sabah oksijen ne güzel büyük şehirlerde ne mümkünn bol oksijenin olsun

günaydınnn güzeller
antalyaya yaz geldi mont v.s giyilmiyor öğle arası dün ciddi sıcak insna ne giyceğini şaşırıyor bu geçişlerde

sabah gelirken baktım yolda caddede yaz geldiği bilinci ile yürüyen parklarda spor aletleri ile çabalayan hatunlar baya fazlalaşmış darısı başımıza dedim içimden

Günaydııııın :)

Çok fena oynarım tek oyunu beceremem ama halay çekerim bir keresinde göl kenarında pikniğe gitmiştik tanımadığım bir gurup halay çekiyordu gittim onlarla halay çektim yolda görsem halay gidip girebilirim zaten halay çekiyorlarsa bendenlerdir eskiden kadınlar gününede giderdimde şimdilerde çekemiyorum çok parti havasını şeyetiler...

Aynen bizdede çerez içeçek olur genelde evde yapıldığı için. Sonradan çay demlenir falan. Burda farklı olucak sadece gençler olucakmış büyükler gelmiycek. Değişik olsun bişeyler yapalım demişlerdi bu noktaya kim getirdi bilmiyorum yiyerek eğlenecekler heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…