Fellah köftesi diye söylüyorlar canım. ama ben kısaca sarımsaklı köfte diyorum. Sözde yaşam koçum bu benimAy bu tabaktakileri ben anlayamadım yaşam koçu arkadaşın mı karar verdi akşam yemeğine :)
Ben de anlamamışım ne olduğunuFellah köftesi diye söylüyorlar canım. ama ben kısaca sarımsaklı köfte diyorum. Sözde yaşam koçum bu benimbeni motive etcek sözde aradı. Öğlen bi kasecik çorba içsek akşam sen bana o bulgurlu köftenden yapsan diye benim canım çok istiyo diye
bugünmü kahvaltımı yaptım şimdi ama 2 yumurtalı omlet 3 ceviz 2 dilim ekmek 1 tk reçeli gömdüm bileAsuman abla ben oynamam :) oynamam yani nettir
Hayriye al malzemede birlikte yapalım 3 gun sart değil 2 de olur.
Oh ne güzel organik yürüyüş olmuş seninki :)biz bolca araba eşliğinde yürüyoruzhayırlı sabahlar kızlar
inek manzarası eşliğinde 30 dk yurudum geldimşimdi kahvaltımı yapıcam ben hala hastalanamadım korkuyorum
bonus canım bence sen çorbayı cuma cumartesı pazar yap hem kınada aldıklarınıda verrırsın sımdı yapsanda bozunca bır anlamı kalmıyor öyle bir ortamda yememmekte imkansız olur gülegüle kullan yenı kıyafetlerınıde
ay evet çok organık oldu size resim atcaktım ineklerın bakışını:))) ama yapamadım yarın ınşallahOh ne güzel organik yürüyüş olmuş seninki :)biz bolca araba eşliğinde yürüyoruz
Kahvaltın da afiyet olsun çok değil
Bonus ben de oynamam hiç :)
Oh ne güzel organik yürüyüş olmuş seninki :)biz bolca araba eşliğinde yürüyoruz
Kahvaltın da afiyet olsun çok değil
Bonus ben de oynamam hiç :)
ayyy bende hiç becerememKim beni yataktan kaldırcak kalkamıyorum
Zaten belli halinden oynamadığın :) once zombi izle sonra kalk oyna töbe ya rabbim bünyeye ters :)
Varmı şöyle güzel oynayan?
ay evet çok organık oldu size resim atcaktım ineklerın bakışını:))) ama yapamadım yarın ınşallah
Kiloyla ilgisi yoktır ya bi kere bi sünnete gittim ben çakıldım sandalyeye izliyorum :)ayyy bende hiç beceremem
bencede kıloynan alakası yok yetenek işi ben beceremiyorum vede çok doğru bulmuyorum bu şekilde oynayanları bilmiyorum da ben erkek olsam hanımın çekeceği varmş :)))Kiloyla ilgisi yoktır ya bi kere bi sünnete gittim ben çakıldım sandalyeye izliyorum :)
Oynayanlar cansız biraz sonradan hem kilolu hem kapalı bi hanım geldi aman ya rabbi bir başladı gözümle takip edemiyorum beli kırılacak o derece kıvrık. Bahçedeyiz bide kadınlar arasında olsada gören bir sürü erkek vardı. Banamısın demedi. Öylesini yıllardır görmedim daha.
burda geleln tek koku sıcaklar arttıkça küspe kokusu onada alıştık zor ya kalabalık şehirlerde yaşamakEfferim yürümüşsün inek olayıda güzel siz arabayı burda görün iğrenç ötesi yaşanmaz bi yer oldu. Yine buralar bi derece iyi sayılır bazı ilçelerde nefes alınmıyo.
Asum misafir yemekli değildi çat kapı çay meyve v.s ile savuşturdumGayet başarılı bir akşam menüsü olmuş maşallah hem de misafire rağmen
Evet yaseminin günü misafire rağmen başarılı geçmiş seninkide başarılı hele hele erken yiyip üstüne yoğurt şeysi de yapmışsın ikinizede tebrix :)
Gunaydinn gununuz hayirlar getirsin ins.
Dun aksam ustu ve aksam disardaydim yemekte disardan aldik evde yedik. Hayvan gibi yedim yedik. Sonradan pisman oldukta ne fayda. Birde pantolon aldim ama zor girdim pantolona ve su an cok kararsizim kiyafet konusunda.
Corba malzemelerimi aldimda ufak tefek eksik vardi onlarida ablamdan aldim gec saatte. Bana demesinmiki corba cok kotu oluyo ben yaptim icemedim diye. Tuzsuz oldugu icin cok kotuydu dedi. Napim artik dedim.
Birde dedi ki hem yarin yapsan persembe aksam kinadasin 12 cesit yiycek hazirliyoruz nasil olucak corba
İstemsiz oha dedim. 50 kisilik 12 cesit nasil hazirlanir.
50 tam gelmese bile yinede cok geldi bana tabaga bile sigmazki. 7 cesit falanda olabilirdi bence ama vardir bi bildikleri. Herkes bisey yapip goturcek yardimlasarak iste. Ben cocuklardan oturu hazira konacagim.
Bu sefer herkes oyniycak dedi ablam :) ne ima ettiyse. Oynarmiyim sence bu sefer dedim gorucez dedi.
sabah oksijen ne güzel büyük şehirlerde ne mümkünnhayırlı sabahlar kızlar
inek manzarası eşliğinde 30 dk yurudum geldimşimdi kahvaltımı yapıcam ben hala hastalanamadım korkuyorum
bonus canım bence sen çorbayı cuma cumartesı pazar yap hem kınada aldıklarınıda verrırsın sımdı yapsanda bozunca bır anlamı kalmıyor öyle bir ortamda yememmekte imkansız olur gülegüle kullan yenı kıyafetlerınıde
Asum misafir yemekli değildi çat kapı çay meyve v.s ile savuşturdum
canım amaç tatilde aldıklarımı hemencik vermek yoksa ipin ucu kaçıyor bir dahaki troid kontrolune kadar azda olsa kg vermek isterimde bakalım
oyyy oyyy kına gecesinde bizde çerez kuru pasta meyve suyu verirler sizin yöre iyiymiş bizde gelelim
oynama işini bende sevmeyen ve beceremeyenlerdenim, spor salonunda 3-5 fırlama var arada hemen oryantal yapalım deyip çıkıyorlar ortaya hocayı yapmamaya ikna etmek için göbeğimiz çatlıyor
sabah oksijen ne güzel büyük şehirlerde ne mümkünnbol oksijenin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?