dün dikkat ettim yememe bugün sabah tartıya çıkacktim kaynatam kahvaltıda bendeydi kahvaltıdan önce çıkamadm tartıya konuşan tartı olduğu için duymasin diye cikmadmÇok bir eksi değil 200 gr ama yine de iyi bence:)
Senin de cumaya kalmaz artıların inşallah
rezil ediyo insanı bide kaynatam 75 kilo civarında benden zayıf.adam duysa kilomu yuh derKonuşan tartı kötüymüş :))
Plynna ses cikan yere bi bant yapistir bi derece kisar sesini :)rezil ediyo insanı bide kaynatam 75 kilo civarında benden zayıf.adam duysa kilomu yuh der
Kabus gibi :)Konuşan tartı kötü yaaa düşünsene artı tartığında hapı yutun kızım diyormuş :))
doğru ya bütün dairenin her yerinden duyuluyor utanmaz şeyPlynna ses cikan yere bi bant yapistir bi derece kisar sesini :)
Konuşan tartı kötü yaaa düşünsene artı tartığında hapı yutun kızım diyormuş :))[/QUOTin aşağı çabuk diyecek bu gidişle
Bende geçen sormuştum izin almış gelir belki sonra iş ve çocuklar yordu herhalde kafası rahat değildi anladığım kadarıylaaaYa yst nerelere gitti uğramıyo kaç haftadir yarışma arkadaşı olmayınca boşlukta oluyorum
bomba enerji ile gelir inşallahBende geçen sormuştum izin almış gelir belki sonra iş ve çocuklar yordu herhalde kafası rahat değildi anladığım kadarıylaaa
Adaş kurs başlıyor demek kolay gelsinAdaş günün güzel geçmiş bende şimdi yeşil çayımı demledim içicem akşama yetişirmi acıkırmıyım bilmiyorum saat 5:30 da evden çıkıcam yeni kursum başlıyor bu gün...
Akşamında kahvaltı gibi atlatırsam süper olur :)
ne kursu Asuman ablaAdaş günün güzel geçmiş bende şimdi yeşil çayımı demledim içicem akşama yetişirmi acıkırmıyım bilmiyorum saat 5:30 da evden çıkıcam yeni kursum başlıyor bu gün...
Akşamında kahvaltı gibi atlatırsam süper olur :)
hergün tartıya çıkıyorum tek göz açık halde konuşsa kırarım herhaldedün dikkat ettim yememe bugün sabah tartıya çıkacktim kaynatam kahvaltıda bendeydi kahvaltıdan önce çıkamadm tartıya konuşan tartı olduğu için duymasin diye cikmadm
Plynna ses cikan yere bi bant yapistir bi derece kisar sesini :)
Bonusun dediği gibi sesini kesmek lazım :)
Az önce kk dan aradılar nesfitler geliyormuş :))
sabah 11de 1küçük dilim kepek ekmek zeytin domates.canım istemedi bir şey
saat 3buçukta 1tabaktan az pırasa 1kase yoğurt 1dilim kepek ekmek.inşallah akşam eşimle sadece salata yada çay ile kuruyemiş.böyle günü kapatmak istiyorum.yarın arkadasa gidicz yengelermle tehlikeli günler çok dikkat etmem lazım artidayim hala çünkü
Hemşerim anket gibi bişey vardı onu doldurmustum deneyip yorum yapacağım :))hergün tartıya çıkıyorum tek göz açık halde konuşsa kırarım herhalde
hehe alemsin kesin çözüm
Asum bu faslı kaçırmışım kk nesfitmi dağıtıyor?
sanırım seninle benim kg ler yakındı değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?