Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok bir eksi değil 200 gr ama yine de iyi bence:)
Senin de cumaya kalmaz artıların inşallah
dün dikkat ettim yememe bugün sabah tartıya çıkacktim kaynatam kahvaltıda bendeydi kahvaltıdan önce çıkamadm tartıya konuşan tartı olduğu için duymasin diye cikmadm

Selamun aleykum
Esim evde oldugu icins abah ugrayamadim kizlari olula gonderdikten sonra bozde kendimizi disari attik avm ye gittik ama metrobuse binene kadar ve donuste biraz yurumus olduk 30 dk falan iyi oldu bu hafta epey yurudum

Bonus onceden oynardim ama oyle ciftetelli degil en fazla horon ama simdi yas kemale eriyo ondan mi ne oynamiyorum

Bonuscum çifte telli oynayamıyorum güzel halay çekerim ben :)

Neyse ekmeksiz ve tatlısız bir kahvaltı yaptım 2 günlük savaşım başladı böylelikle sabah kahvaltılarımdaki ekmeği azaltırım belki dün çokokrem bile yemiştim öğlenki öğünüm fazla olmuştu..

Bonus senin çorba nasıl gidiyor ?

Konuşan tartı kötü yaaa düşünsene artı tartığında hapı yutun kızım diyormuş :))
Kabus gibi :)
Adaş kahvaltı iyi geçmiş gerisi de öyle gitsin inşallah
Ben her sabah reçel ya da bal yiyorum az miktarda bugün de tahin pekmez yedim mesela
Yazayım yediklerimi 1.5 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytin domates ve tahin pekmez
Yeşil çay içtim suyu az içtim bugün neyse hallederiz
Şimdi arkadasa geldim varsa soda içerim
Akşam hafif geçirelim hepberaber
Dünkü çaba ise yaradı bu arada -300 gördüm
Bu hafta inşallah 82 li bişeyler görmek istiyorum 82.9 bile olur

Adaş kurs başlıyor demek kolay gelsin
Ben de arkadasta soda içtim ama çay yaptı 1 dilim ekmekle biraz peynir ve salata yedim bir de tarçınlı elma

sabah 11de 1küçük dilim kepek ekmek zeytin domates.canım istemedi bir şey
saat 3buçukta 1tabaktan az pırasa 1kase yoğurt 1dilim kepek ekmek.inşallah akşam eşimle sadece salata yada çay ile kuruyemiş.böyle günü kapatmak istiyorum.yarın arkadasa gidicz yengelermle tehlikeli günler çok dikkat etmem lazım artidayim hala çünkü

dün dikkat ettim yememe bugün sabah tartıya çıkacktim kaynatam kahvaltıda bendeydi kahvaltıdan önce çıkamadm tartıya konuşan tartı olduğu için duymasin diye cikmadm
hergün tartıya çıkıyorum tek göz açık halde konuşsa kırarım herhalde

Plynna ses cikan yere bi bant yapistir bi derece kisar sesini :)

hehe alemsin kesin çözüm

Bonusun dediği gibi sesini kesmek lazım :)
Az önce kk dan aradılar nesfitler geliyormuş :))

Asum bu faslı kaçırmışım kk nesfitmi dağıtıyor?

sanırım seninle benim kg ler yakındı değilmi?

Hemşerim anket gibi bişey vardı onu doldurmustum deneyip yorum yapacağım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…