- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hemşerim anket gibi bişey vardı onu doldurmustum deneyip yorum yapacağım :))
burdada öle hemşom garip bir karanlık oldu yağmur indircek gibi .balkon tekrar yıkanır yağarsa seninHava kapandı yağmur yağacak herhalde ama salon balkonunu yikadim az önce
Çok yavaş ilerliyorum :)
ya çok güldüm sana ya.hergün tartıya çıkıyorum tek göz açık halde konuşsa kırarım herhalde
hehe alemsin kesin çözüm
Asum bu faslı kaçırmışım kk nesfitmi dağıtıyor?
sanırım seninle benim kg ler yakındı değilmi?
bende merdivenleri sildim yağmur yağdı Islandi çok kötü olduHava kapandı yağmur yağacak herhalde ama salon balkonunu yikadim az önce
Çok yavaş ilerliyorum :)
ya çok güldüm sana ya.benim kilo 81.5 idi cuma günü.senin kaçtı
yst ile ayniydik.şuanda Asuman abla ile yakınızalahala benle kg si çok yakın birisi vardı ben balık hafızalıı partnerimi kaybettim hükümsüzdür
Çorbadan caydırdılar beni yarından sonra yapıcam inş.
sen 81 değil 60 ol inşallah
Yanında olmana sevindimBende durumlar ayni... Hala serumla ve mamayla devam ediyo kizim. Anne sutu alamadigi icin sarilik olmus bi de. Artik ben de surekli hastanedeyim 3 gundur. 2 saatte 1 emzirmeye aliyolar yogunbakima.. Pek emzirebildigim soylenemez ama en azindan kizimla bir arada olabiliyorum, uzerimde kokusu kaliyo.. Insallah daha iyi olacak hersey..
Bende durumlar ayni... Hala serumla ve mamayla devam ediyo kizim. Anne sutu alamadigi icin sarilik olmus bi de. Artik ben de surekli hastanedeyim 3 gundur. 2 saatte 1 emzirmeye aliyolar yogunbakima.. Pek emzirebildigim soylenemez ama en azindan kizimla bir arada olabiliyorum, uzerimde kokusu kaliyo.. Insallah daha iyi olacak hersey..
ah canım benim bu günler geçecek allahn izniyle.Rabbim dermansiz dert vermesin çok şükür geçecek bu günler onu biliyor olmana bile hamdedelim.Bende durumlar ayni... Hala serumla ve mamayla devam ediyo kizim. Anne sutu alamadigi icin sarilik olmus bi de. Artik ben de surekli hastanedeyim 3 gundur. 2 saatte 1 emzirmeye aliyolar yogunbakima.. Pek emzirebildigim soylenemez ama en azindan kizimla bir arada olabiliyorum, uzerimde kokusu kaliyo.. Insallah daha iyi olacak hersey..
kocaman aminsende canım inşallah hep beraber olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?