Bende durumlar ayni... Hala serumla ve mamayla devam ediyo kizim. Anne sutu alamadigi icin sarilik olmus bi de. Artik ben de surekli hastanedeyim 3 gundur. 2 saatte 1 emzirmeye aliyolar yogunbakima.. Pek emzirebildigim soylenemez ama en azindan kizimla bir arada olabiliyorum, uzerimde kokusu kaliyo.. Insallah daha iyi olacak hersey..
ne kursu Asuman abla
Adaş ne güzel değil mi aç olmak:)Oy oy ooooy benim karnım çok aç
Adaş sen geçen çam silicem diyince bende silsem yaa diye düşündüm sonra neyseki anlık bişeymiş o düşünce gitti :))))Hava kapandı yağmur yağacak herhalde ama salon balkonunu yikadim az önce
Çok yavaş ilerliyorum :)
Çoooooook güzel aç olmak çookAdaş ne güzel değil mi aç olmak:)
Ben dd çok açtım 8 gibi dünkü oturtmadan kaşıkladım ayaküstü
Yarın salonun camını silip perdesini yıkamak istiyorum bakalım basarabilecek miyimAdaş sen geçen çam silicem diyince bende silsem yaa diye düşündüm sonra neyseki anlık bişeymiş o düşünce gitti :))))
Bugün bana deli diyen 2.kisisin adaş :)Çoooooook güzel aç olmak çook
Alam yarabim sen aklımı koru adaşında psikoloji gitmiş
Bunlar eep açlıktanBugün bana deli diyen 2.kisisin adaş :)
Keyifli yarısı üniversite öğrencisiydi geçen kurs bu kadar genç yoktu mart sonu gibi biticek kısa yanii iyi bugün tanışma filan oldu bakalım işe yarar bişeyler örenebilecekmiyiz zaten geçen kurstan arkadaşlar varKurs nasıl geçti
Genclerin iyi tarafindan bakalim kek borek getiren olmaz. Onlara uyup hamburger yiyecek halinde yok dimiKeyifli yarısı üniversite öğrencisiydi geçen kurs bu kadar genç yoktu mart sonu gibi biticek kısa yanii iyi bugün tanışma filan oldu bakalım işe yarar bişeyler örenebilecekmiyiz zaten geçen kurstan arkadaşlar var
Bende durumlar ayni... Hala serumla ve mamayla devam ediyo kizim. Anne sutu alamadigi icin sarilik olmus bi de. Artik ben de surekli hastanedeyim 3 gundur. 2 saatte 1 emzirmeye aliyolar yogunbakima.. Pek emzirebildigim soylenemez ama en azindan kizimla bir arada olabiliyorum, uzerimde kokusu kaliyo.. Insallah daha iyi olacak hersey..
Pistiler oyle bi koktuki anlatilmaz :)Bonus piştimi börekler karnımda açıktı ki sorma
doğru söyle yedin miPistiler oyle bi koktuki anlatilmaz :)
Kizlarlada ilgilendigime gore artik yatabilirim yarina cook isim var.
Hayirli geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?