Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı sabahlar canlar
yaa okadar dıkkat ediyorum bugun artıdayım adet olamadım bılıyorum ondan ama ginede sinir bozucu hayırlısı bakalım
bugun bura çok esıyor rabbim affetinden korusun uçuyor resmen
elifcim geçecek inşallah canım bu günler şükür yanındaymışsın gıne senın kokunu aldıkça daha çabuk düzelecek inşallah

Günaydn...mutlu bir gün gecirmeniz dilegiyle....
Umarm kacamaksz bir gününüz olur.bol bol sebze tüketin bugün.

Ben bu saatte uyanığm cok acıktm.bi kase yogurt yedim biraz daha uyuyaym.bu aralar istah patlaması yaşyrm resmen.kendimi su eskilerdeki teletabis teki süpürge gibi hissediyorum.önüme be gelirse hüüüp....ya millet hamileyken istahı kapanır biseylerden tiksinir.benim bu iştahımı gebelik bilem etkilemedi.

Elifin bebeğinden haberiniz var mı?umarm iyidir ve hastaneden çıkmıştr.
Frida senin de kurs başlamış.farkettim de sen evde olunca pek dikkkat etmiyorsun.ama dışatda kursta falan olunca daha dikkatli yiyorsun.ya da baba mı öyle geldi?

En azndan yanına gidebiliyorsun.canm sarılığı bebekler hemen atlatıyo benim yegenimlerde de çıkmıştı.neden emziremiyorsun?sütün yok mu?

Günaydın canım seninde az kaldı hayırlısıyla sağlıcakla bebeğini al kucağına doğumdan sonra herşeyi yoluna sokarsın sen iradeli hatunsun elif iyi bebeği de iyi olucak şimdilik bebeği vermemişler ama elif 2 saatde bir emzirip bebeğiyle kucaklaşıyormuş yakında evlerinde olurlar herhalde .....

Yok benim kursla alakalı değil geçen hafta şişkinlik vardı birde kahvaltılarda ekmeği çok abartıyordum 2 gün protein yapayım dedim dün iyi geçti bakalım bugün napıcam :)

Hayirli olsun yeni kursun yeni insanlar yeni ortam herzaman iyidir
alahala benle kg si çok yakın birisi vardı ben balık hafızalıı partnerimi kaybettim hükümsüzdür
Bendim o kizzzzz
Canim benim biliyorum elinde degil ama uzulme artik ne olur bak yanindasin kucagina alabiliyosun sarilik benim.kizimda da olmustu merak etme duzelir insallah daha iyi gunleriniz olacak hadi bidahaki mesajin biz evdeyiz olsun insallah
Migren geliyor saniim adet sasinca böyle oluyor hep ilaç aldım ama inşallah fayda eder
gecmis olsun hayriye umarim cok rahatsiz edici olmaz

Bonus sanada gecmis olsun canim

Bilmiyorum ki tartilmadim sabah insallah inmisimdir
hayırlı olsun yeliz hep eksi gör inşallah tartıldınmı nasıl durum
Yok canim tartilmadim yarin belli olur kara mi ak mi
Hayriye migren gelmesin inşallah Allah korusun
Yelizcim tartın hayırlı olsun bol eksi göstersin
amin ablam sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…