- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Güle güle kullan tartını eeppp eksiler göstersin ne renk aldın tanıtım kağıdındaa çok güzel bir pembe renk vardı :)Gunaydin
Tartimi aldim sonunda yarina bildirim yaparim insallah
Sabah kizlarla erkenden kahvalti yapinca bu saatte rezene cayi badem ve cevizle ara ogun yaptim
Ne güzel sevindim sonuna kadar herşey yolunda gitsin inşallah :))Slm kizlar
Kontrole girdim bugun cok sukur durumumuz iyiymis
Yeşil çay içelim adaş bende şimdi arkadaşa gidiyorum kahve içicez ama ne zaman çayımı içerim bilmemDün gördüğüm eksilerin hepsi gitmiş yarına gelir mi acaba
Geçmiş olsun şimdi nasıl oldun?Migren geliyor saniim adet sasinca böyle oluyor hep ilaç aldım ama inşallah fayda eder
Ne güzel sevindim sonuna kadar herşey yolunda gitsin inşallah :))
Sagolasin renklerine bakamadim alirken bidigi tutayim diye ama mor rengi denk gelmistiGüle güle kullan tartını eeppp eksiler göstersin ne renk aldın tanıtım kağıdındaa çok güzel bir pembe renk vardı :)
Kurs içinde sağol evet değişik ortam insanın aklı dağlıyor dün bayağı eğlendik güldük :)
Sonuna kadar sorunsuz devam etsin insallahSlm kizlar
Kontrole girdim bugun cok sukur durumumuz iyiymis
Bende ictim az once limonlu maden suluYeşil çay içelim adaş bende şimdi arkadaşa gidiyorum kahve içicez ama ne zaman çayımı içerim bilmem
Ya kisin bende hep unutuyorum su icmeyi halbuki ne kadar onemli dimiHasibecim gözün aydın böyle sorunsuz tamamına ersin inşallah
Adaş hergün içiyorum yeşil çay gidip yapayım şimdi de
Dün suyu az içtim herhalde
Sagol canm.valla hehecanla bekliyoruz bakalm.doktoruma göre 10 günüm falan kaldı.calla sizi de böyle bebek mubabbetleriyle sıkmıyoruzdur ins.Günaydın canım seninde az kaldı hayırlısıyla sağlıcakla bebeğini al kucağına doğumdan sonra herşeyi yoluna sokarsın sen iradeli hatunsun elif iyi bebeği de iyi olucak şimdilik bebeği vermemişler ama elif 2 saatde bir emzirip bebeğiyle kucaklaşıyormuş yakında evlerinde olurlar herhalde .....
Yok benim kursla alakalı değil geçen hafta şişkinlik vardı birde kahvaltılarda ekmeği çok abartıyordum 2 gün protein yapayım dedim dün iyi geçti bakalım bugün napıcam :)
Gerçekten önemli canım genelde içerim ben ama dün yetersiz oldu galibaYa kisin bende hep unutuyorum su icmeyi halbuki ne kadar onemli dimi
Hayırlı olsun yeni çalışma yerinselam kızlar bana kızdınız biliyorum kaç zamandır ses soluk etmedim haberde vermedim. kusura bakmayın. bahsettiğim iş değişikliğini yaptım. yeni bir yere geçtim. internetim yeni oldu. yoğun geçiyor doğrusu. bir süredir diyet yapmıyorum. ama kilom 83 lerde hala. onun dışında yoğun ve yorgunum. umarım hepiniz iyisinizdir. bir süre daha uğrayamayabilirim. gebişler siz nasısınız. umarım iyisinizdir öpüyorum hepiciğinizi
Hiç bebek muhabbetinden sıkılır mıyız yani ben sıkılmamSagol canm.valla hehecanla bekliyoruz bakalm.doktoruma göre 10 günüm falan kaldı.calla sizi de böyle bebek mubabbetleriyle sıkmıyoruzdur ins.
Ne hazırlığı yaptın o kadar ikramları sen hazırlamıycaktın :)))Ayyy ne hazirlikti arkadasss yildim daaa
Adaş ben herkezi kendim gibi zannediyorum yeşil çay konusunda gerçekten dürtülmeye ihtiyacım var yoksa ihmal ediyorum ki bende eksi görmeye çok yarıyor şimdi bende demledim içicem :)Hasibecim gözün aydın böyle sorunsuz tamamına ersin inşallah
Adaş hergün içiyorum yeşil çay gidip yapayım şimdi de
Dün suyu az içtim herhalde
Bendede biberiye var yalovadan toplayıp kurutmuştum bir tutam ondan atıyorum yeşil çay ve limon :)Bende ictim az once limonlu maden sulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?