Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım bende seni bekliyorum.hayırlı olsun işin.

Tamm ikram yapmiyorum ama benimde kendime gore hazirligim var yav :)

Aldığm pantolonu kısaltmk için ölçü alıyodk bsktm kısaldıkça paça genişledi çirkin durdu gittik bi daha cennete değişmek için değiştim başka aldım oraya uğra buraya uğra bide terziye girdim ölçü almaya vakit yok orda alırlar diye giydim baktım tam oldu boşuna gitmiş oldum çocukla bebikte annemdeydi. Dönerken onu al gelince yedir falan bir sürü vakit geçti

Daha süslenmeye başlamadım yemek falan ayarlıyorum.

akşam yemeği işini bitirdiniz herhalde hatırlatırım yarın cumaa :))

Ben yine dün akşamki gibi açım geceyi kazasız geçirirsem iyi

Ben ac bitiremiycem gunu. Yarinda birak vermeyi arti olmasin yeter. Hemen yarin corbaya basliyorum ins.
Vaktim olursa simdiden koyim pissin.

Hayriye ben karalahana koycam ispanak degil. Birde barbunya alamadim o gun fasulye koycam olmazmi olur bence

Sen daha gitmedinmi hala çorba düşünüyooo senle birlikte gelseydim 12 çeşidide yerdim o kadar açlıktan gözüm dönmüş :)))

Kizimi odaya verdiler yanima sukurler olsun
sabahtan beri herseyiyle ben ilgileniyorum cok degisik bi his...
Sariligimiz devam ediyor, her beslenmeden sonra kan sekeri takibi yapiliyor, kalsiyum ve magnezyumu duzeldi cok sukur.. Digerleri de toparlanacak insallah...
Dualariniz icin cooookk tesekkur ederim.. Iyiki varsiniz

Ben de yedim Yemegimi puding de yedim ama
Adaş maç konusunda da ne diyim bilemedim :)

afiyet olsun adaş pudink hafif bir tatlı tam bizlere göre sen supangle tarzındamı yaptın yoksa hazır pudinkmiydii
(bunu niye merak ettim bilmiyorum supangle güzel ondaan )

Adaş çok mu az yedin çok mu erken yedin
Ayran icsen hem yağ yakar hem şişirir
Kaynım hala hastanede mi yanlışım yoksa epey oldu sanki

eve geldim bir büyük bardak kefir içtim iyi oldu biraz başım ağrıyor erken uzanıcam gibiii

bugün eltimle konuştum tam 1 ay olmuş kaynım hastanede ama bana 3 ay gibi geliyor stres oluyoruz haliyle eşimde etkileniyor ve ben hep altan alıyorum bir aksilik çıkmasa bu ayın sonunda amelyat olucak tansiyonu düzeltmeye çalışıyorlar hormonlarla alakalı kan değerlerini dengelemeye çalışılıyor hastalığı bir şekilde metobolik olunca çokta araştırıyorlar uzun sürüyor hayırlısıyla bir amelyat olup sağ sağlim evine gitseydii bizde rahatlardık

Gözün aydın elifcim çok sevindim bundan sonrası hızla daha da iyi olacak Allahın izniyle

elifcim çok sevindim yakında evinize geçtiğinizin müjdesinide ver bize olur muu

Adaş çok zor ya bir ay hastanede olmak ne demek Allah hayırlı şifa versin tez zamanda
Hazır puding yaptım adaş şu ikili olan var ya yeni çıkmış muzlu çikolatalı az bişeydi
Aslında yemekte az yedim ama şişkinlik var bakalım nolcak yarın

Gözün aydın canım çok sevindim. Allahın izniyle herşey dahada düzene girer

çok az yemekte bende şişkinlik yapıyor kesin öyle bişeydir oluyor bağzen yada gaz yapan bişey yediysen
aferiiin supangle yapmamışsın o tehlikeli yapma sakın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…