hoşgeldin canım bende seni bekliyorum.hayırlı olsun işin.selam kızlar bana kızdınız biliyorum kaç zamandır ses soluk etmedim haberde vermedim. kusura bakmayın. bahsettiğim iş değişikliğini yaptım. yeni bir yere geçtim. internetim yeni oldu. yoğun geçiyor doğrusu. bir süredir diyet yapmıyorum. ama kilom 83 lerde hala. onun dışında yoğun ve yorgunum. umarım hepiniz iyisinizdir. bir süre daha uğrayamayabilirim. gebişler siz nasısınız. umarım iyisinizdir öpüyorum hepiciğinizi
Hasibecim gözün aydın böyle sorunsuz tamamına ersin inşallah
Adaş hergün içiyorum yeşil çay gidip yapayım şimdi de
Dün suyu az içtim herhalde
Tesekkur ederim kizlarSonuna kadar sorunsuz devam etsin insallah
Tamm ikram yapmiyorum ama benimde kendime gore hazirligim var yav :)
Aldığm pantolonu kısaltmk için ölçü alıyodk bsktm kısaldıkça paça genişledi çirkin durdu gittik bi daha cennete değişmek için değiştim başka aldım oraya uğra buraya uğra bide terziye girdim ölçü almaya vakit yok orda alırlar diye giydim baktım tam oldu boşuna gitmiş oldum çocukla bebikte annemdeydi. Dönerken onu al gelince yedir falan bir sürü vakit geçti
Daha süslenmeye başlamadımyemek falan ayarlıyorum.[/QUOTE iyi tempo olmuş sana.benim tek çocuk var onunla bile bunaldgm çok zaman oluyo 2 çocuklu olana maşallah diyorum
Ben de yedim Yemegimi puding de yedim amaakşam yemeği işini bitirdiniz herhalde hatırlatırım yarın cumaa :))
Ben yine dün akşamki gibi açım geceyi kazasız geçirirsem iyi
akşam yemeği işini bitirdiniz herhalde hatırlatırım yarın cumaa :))
Ben yine dün akşamki gibi açım geceyi kazasız geçirirsem iyi
Sen daha gitmedinmi hala çorba düşünüyooo senle birlikte gelseydim 12 çeşidide yerdim o kadar açlıktan gözüm dönmüş :)))Ben ac bitiremiycem gunu. Yarinda birak vermeyi arti olmasin yeter. Hemen yarin corbaya basliyorum ins.
Vaktim olursa simdiden koyim pissin.
Hayriye ben karalahana koycam ispanak degil. Birde barbunya alamadim o gun fasulye koycam olmazmi olur bence
Ben de yedim Yemegimi puding de yedim ama
Adaş maç konusunda da ne diyim bilemedim :)
Adaş çok mu az yedin çok mu erken yedin
Ayran icsen hem yağ yakar hem şişirir
Kaynım hala hastanede mi yanlışım yoksa epey oldu sanki
Gözün aydın elifcim çok sevindim bundan sonrası hızla daha da iyi olacak Allahın izniyleKizimi odaya verdiler yanima sukurler olsun
sabahtan beri herseyiyle ben ilgileniyorum cok degisik bi his...
Sariligimiz devam ediyor, her beslenmeden sonra kan sekeri takibi yapiliyor, kalsiyum ve magnezyumu duzeldi cok sukur.. Digerleri de toparlanacak insallah...
Dualariniz icin cooookk tesekkur ederim.. Iyiki varsiniz
elifcim çok sevindim yakında evinize geçtiğinizin müjdesinide ver bize olur muuKizimi odaya verdiler yanima sukurler olsun
Sariligimiz devam ediyor, her beslenmeden sonra kan sekeri takibi yapiliyor, kalsiyum ve magnezyumu duzeldi cok sukur.. Digerleri de toparlanacak insallah...
Gözün aydın canım çok sevindim. Allahın izniyle herşey dahada düzene girerKizimi odaya verdiler yanima sukurler olsun
çok az yemekte bende şişkinlik yapıyor kesin öyle bişeydir oluyor bağzen yada gaz yapan bişey yediysenAdaş çok zor ya bir ay hastanede olmak ne demek Allah hayırlı şifa versin tez zamanda
Hazır puding yaptım adaş şu ikili olan var ya yeni çıkmış muzlu çikolatalı az bişeydi
Aslında yemekte az yedim ama şişkinlik var bakalım nolcak yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?