Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gün yediklerim yazılmayı hakkediyor

kahvaltıda : peynir , 2 yemek kaşığı yeşil zeytin 2 yumurta
domates ,tere ve maydanoz

akşam yemeğinde ızgara tavuk göğüs ve salata 3 adetde ceviz yedim saat 30 du

biraz öncede bir büyük bardak kefir içtim

her zaman böyle beslensem 2 aya kalmaz 2 haneli bir rakama geçerim ama bayağı zorlandım üstelik bu gün 2 arkadaşıma ayrı ayrı gittim kahvaltımı arkadaşımda yaptım patates ....vs yapacaksan gelmiyim dedim yok sen gel istediğin sofrayı kurcam dedi gittim öğlen gittiğim arkadaşımdada neskafe içtim

Gozun aydin cnm insallah kisa zamanda sariligida toparlar

arkadaşlar bir sorum var kefir mayası alıcam biz bu kefiri 36 saatdemi mayalıyorduk yoksa 24 saatdemi ? birde kefiri mayalamadığımız zaman mayasını nasıl saklıyorduk buzdolabında dimiii

Ben 24 saat mayaliyordum dolabin kapaginda ufak cam kavanozda bir miktar sutun icinde muhafaza ediyordum

Gozun aydin cnm insallah kisa zamanda sariligida toparlar

Ben 24 saat mayaliyordum dolabin kapaginda ufak cam kavanozda bir miktar sutun icinde muhafaza ediyordum
eskiden mayalıyordumda mayalarımı kaybettim şimdi yeniden almam lazım 1 yıldan fazladır evde mayalamıyorum bu ara içesim var şu mayayı dolapta sürekli sütünü değiştirerek saklamak sıkıntıı

arkadaşlar bir sorum var kefir mayası alıcam biz bu kefiri 36 saatdemi mayalıyorduk yoksa 24 saatdemi ? birde kefiri mayalamadığımız zaman mayasını nasıl saklıyorduk buzdolabında dimiii
Adaş ben 24 saatte mayaliyorum mayayi da içme suyunun içinde dolapta saklıyorum
Bugünkü beslenmen için Kutlarım seni ama epey az olmuş hergün dayanması zor
Ben çok da az yemedim aslında doydum ama benim de malum düzensizliğim var ya onun etkisi oluyor demek zaman zaman

geçen hafta benim şişkinliğimde vardı bakalım yarın ne olucak geçen ayki tabloda her hafta artı bildirdim biliyorsun mağlesef yarın eksi bildirsemde fazlalık artıları gönderememiş olucam keşke her hafta eksi bildirsek ama mümkün olmuyor ..
şu adet söktürücüyü bizdemi yada bendemi içsem dr. gitmem lazım ama çok üşeniyoruum

Doktora danışmadan kullanma cnm sonuçta hormon ilacı. Bana doktor verdi ama ona rağmen kullanmak istemiyorum boyle 3-4 ay gecikince kullanıyorum

11 de geldim güzel gecti düşündüğüm kadar yiyemedim. Oturdum işte :) çorbamıda yapmıştım gitmeden.

İyi geceler...
hadi geçmiş olsun güzelde geçmiş sevindim artı toparlanma zamanı çorbayıda yapmışssın oh

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkeze
ben bıraz daha iyiyim şükür dün salladı bıraz ama yatırmadı şükür ama hala adet olmadım 1 hatayı geçti nerdeyse canım çok sıkılıyor bunada hayırlısı vardır bır hikmeti diyorum bakalım davul gibi şiştim o rahatsız edıyor işte bide migren atakları şimdi kalkıp çorbamı yapıcam belki oda yardım eder şişleri atmaya
kilom 157 bir hafta eksi bildirdimya hemen bozmamlazım huyumdur

Günaydın hayırlı cumalar... hayriye 1 saat onceydi tost yaparken bi parça peynir attım agzıma başka bişey yemedim çorbayı çırpıp hazırlarım onu yerim içerim birlikte yaptığımız iyi oldu :)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1005763816151394&id=149774135083704

Vay arkadaş boşuna arabadan insandan huylanmadım. Halada saf saf diyorumki buralar daha iyi 52 ilden kalabalık ilçe nedir yaa aman allahım didim

Canim cok sevindim sariligida duzelir insallah tez zamanda merak etme dualarimiz sizinlee
maden suyu koyunca tadı dahamı güzel oluyor bir deneyim ama zaman soğuk içiyorsun dimiii 15 güne tamamlıycakmısın yeşil çayla sodayı ?
daha guzel oldugunu soyleyemem ama icilmicek gibide degil oda sicakliginda iciyorum ben soguk icmiyorum kismetse tamamlicam 15 gune bakalim

Kilom 108 çıktı ama kilo değildir şiştir 2-3 gün içinde benimde olmam lazım ellerimi sıkamıyorum parmaklarımın şişinden varın siz düşünün gerisini hamileler doğumdan önce olur ya hani aynen eyle
kasımpatı yazma istersen şiş gidince onu kilo diye saymak istemiyorum. Napsam bende bilemedim.
Sporda 70 dk yürüyüş

Kalkınca 2 büyük bardak su demiş örnek listede içmeye çalışıyodum bitirdim şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…