Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam sevgılı arkadaslarım ben kor topal uymaya calısıyorum kılo vermek ıstıyorum ya artık verelım ya varkına varmadan aldık bu yagları at atabılırsen benıde alın lısteye baslangıc 98 su an 83 hedef 60 alın benıde alın alın

Selam hanımlar,

güldal merhaba..ıyi kilo vermişsin..60'a ne kaldıki..
Benim için önemli olan 90 barajını aşmak..Oraya takıldım kaldım ben..

Dün hastanede diyetisyen odasına yönlendirildim,beslenme listesi verildi..
Tabii öncesinde tartıldım..Evde aç karnına ve yatak odası kıyafetiyle tartıldığım için.kaydirigubbakcemile3.Çook farklı çıktı..

Yalnız listemde ekmek çok.:) Yarın inşallah uygulamaya geçiyorum..
Bunun kötü yanı sürekli evde yemek olması..Öncesi bir şekilde karnımı doyuruyordum..Çocuklara yaptığım yemek dışında..

Temizlik yapmam lazım..ama hiiiç canım istemiyor..

bonus,bendeniz'i severim bende sesini ve şarkılarını..Ses tonu sezen Aksu renginde belki ondandır ona olan sevgim..:))

YURDUSUM,seni görüyorum nasılsın .??

Benden bu kadar..:)

YENA kaçar..:))))

:roflol::roflol::roflol:sen katırsan ben neyim düşünmek bilem istemiyom-tatlicadiarzu-

yok hayatım ya kilo ile bağlantılı değil o hissiyat hissiyat
kilolar kalbimde ağırlık yapıyo hissiyatım öööle...

günaydın kızlar
pazara çıktım sabahnan
şimi geldim
havalarr iyiden iyye sogudu
bugun leslim ile yürüyemem belki akşam
şimdikin kendime bir salata yaoımda yiyimm
acıktım
citool sırf salat yiyip sonra başka şeye saldırma yanında bi parça et peynir vs vs ye bacım..sen leslienin hangisini yapıyosun ?
merhaba güldal hoşgeldin.
canım tebrikler bayağı bi kilo vermişsin gerisini de verirsin inşallah..
ama bişiye katılmıyorum ben şahsım adına gayet bilerek aldım kiloaları o kadar dengesiz beslenme abartılı dışarıdan fast food yemeler hareketsizlik...benim sorun buydu..şimdi onu tedavi etmeye çalışıyorum canım..

merhaba YENA.bende bi dönem diyetisyene gitmiştim aynı şey olmuştu sinir olduydum tartıya.
Dediğin gibi diyetisyenlerin listesinde sürekli bişi yiyosun o da açlık krizi yaratmıyor kan şekerin dengede kalıyor ...hadi başarılar...

Merhaba güzel hanımlar......

Biraz ihmal ettim sizleri kusuruma bakmayın....Bu aralar motivasyon eksikliği çekiyorum;

ayrıca işler yoğun malum sonbahar....Çok yoruluyorum eve varınca sızıyorum erkenden...

Ama kararlıyım kendimi toparlayacağım......

Şimdilik sizi bir güzel öpüyorum inşallah gece görüşürüz güzellerim......Şeniza.s.Şeniz

BEYZUS'um nerdesin yavrum, evden aradım o güzel sesini duyayım diye, görüşemedim(Cumartesi günü)
Özledik yavrum ya, motivasyonu kaldırmaya çalışalım canım.

Temizlik yapmam lazım..ama hiiiç canım istemiyor..

bonus,bendeniz'i severim bende sesini ve şarkılarını..Ses tonu sezen Aksu renginde belki ondandır ona olan sevgim..:))

YURDUSUM,seni görüyorum nasılsın .??

Canım ekranda gözüküyorum ama, işimiz bir yoğundu anlatamam.
Sabahtan beri gelen gelene, dert var sanki insanlarda.opuyorumnanaktan

Canlarım hepinize iyi akşamlar,
Bugün ayran çorbamı içtim gün boyu(2 saat ara ile)
ışimizin yoğunluğundan pek 2 saate bir içemedim ama,
Yarın sonuca bakayım nasıl olacak.
Bunun yanı sıra bitki çayı ve su içtim

ya ben su an cok huzursuzum sankı balon gıbı sıstım dr bana 10 gun zaman verdı klıonu guzelce ver gel dedı dun sabah tartıldım 3 kılo vermıstım sımdı tartıldım 3 5 kılo almısım ya delırıyorum aaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

ayy bunun sonucunu merakla bekliyorum ben YURDUSUM..

canım nasıl yani yaa ben anlamadım? dengeli yiyip içtin mi yediklerinde fazla kalori filan mı vardı? ödem vs olabilirmi adet dönemi?
ya da son aklıma gelen tartı bozuldu?CADIARZU

Günaydın nursena'm,
Bu millet nerde anacım ya akşam kimsecikler girmemiş,
motivasyon düştü galiba, herkes bu işten elini eteğini çekti galiba.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Evet Yurduşcuğum benim motivasyon çok düştü canım.Hiçbir sebebi de yok.Toparlanmaya çalışıyorum.Bu arada iyice sermiş durumda da değilim haaaa tatlı falan yemiyorum.

Çok tatlısın benim güzel gebişim Çoooook doğru söylüyorsun.Bak bu söylediklerin sanki beni accık motive etti.Allah razı olsun.Bak iki satır yazıyla sevaba girdin.SAĞOLASIN CANIM....

Canlanacağız anacığım ben senin gibi gençmiyim bikerem.Siga siga dur hele yavaş yavaş canlanıyoruz.....Sen devam ama sakın haaaa bırakma ucunu peşindeyim tatlım.....

Bonuscuğum eşine geçmişler olsun canım umarım ciddi bir şey yoktur.Sanada sınavda başarılar diliyorum.Birinci ol kıııııııııızzzz.Okuyacağım diyen dağları deler vallahi.Seni çok takdir ediyorum. Hadi be Yenacığım hadi be...Bir gaza gelip başarılara imza at.Beni de peşinden sürükle canım.Çok ara verdik ikimiz.Hadi başımızı dikelim ve kilolara üzülmeyi bırakıp onları atmaya çalışalım.Diyetisyenle başarılı olacağına yürekten inanıyorum.Azıcık listende de bahset anacığım işimize yarar.
BEYZUS'um nerdesin yavrum, evden aradım o güzel sesini duyayım diye, görüşemedim(Cumartesi günü)
Özledik yavrum ya, motivasyonu kaldırmaya çalışalım canım.

Canım sağolasın.Çok hakikatli arkadaşsın vallahi...Bende sizleri özlüyorum canım.Artık ara vermemeye çalışacağım.İstemeyerek te olsa topiğe giremeyince gerçekten de insanın gayreti azalıyor.İnşallah toparlanıyorum canım.....

HEPİNİZİ:ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Son düzenleme:
opuyorumnanaktan galıba cok azda olsa tatlıyı kacırdım ogunlerımı zamanında yemıyorum yuruyus yok hava yagmurlu bakalım persembe gunu tatılacagım doktorda aslında cok kuculdu vucudum sıkılasarak verıyorum ama artık 60 ları gormek ıstıyorum yaklasık 17 senedır hıc bır zaman rahat rahat yemek yemedım hep dıet gerı al ver ben zaten cok yemekten kılo almadım abur cubur kola ama artık yeter bende normal stantartlara ınmek ıstıyorum ılgın ıcın tesekur ederım canım gercekten bu yolda yalnız olmadıgını bılmek ınsana guc verıyor cok optumopuyorumnanaktan

Aaaaaaaa BEYZUS gelmiş...opuyorumnanaktan
hoş geldin,sefalar getirdin..

BEYZUS'çum nasıl oldun iyileştinmi.? Umarım iyisindir..
Dün tahlil sonucumu dr. görünce hıh böyle hizaya gel işte diyor..:))) Çok güldüm,çok şeker bir doktordu..:))

Üç ay içinde 7 kilo vericekmişim..tekrar karaciğer testi yapılacakmış..Umarım kiloyla alakalıdır..

Birde dr. hızlı kilo vermek marifet diil dedi..Önemli olan onu korumak ve yağdan gitmek dedi...

BEYZUS'çum 1200kalorilik liste verdi..Beni düşündüren hiç tatlı olmaması..benim gibi tatlı canavarı nasıl dayanıcam bilmiyorum..:))

her ay diyetisyen bölümüne tartılmaya gidicem..Endokrine 3 ayda bir gidicem..
hadi hayırlısı bakalım..:)

YURDUSUM,Bende o yaptığından yaptım..Bir günde 700gr.verdim..
Ama ikinci günü bıraktım..Çünkü midem azdı feci şekilde..

Bakalım sen ne kadar vermişsin..

beyzuş ablam sen motivasyonunla, her şeye yetişen halinle, siteye fazla giremediğinde bile herkese 2 satır yazma ilginle, alakanla, sıcaklığınla süpersin ve iddia ediyorum benden en fazla bi kaç yaş büyüksün:) seni seviyorum ben opuyorumnanaktan

kızlar yorucu ve yavaştan ders çalışmalı bir gün geçirdim sırf iyi geceler demeye geldim valla size.. yarın 8.30 da dersim var off ne ara kalkçam kahvaltı yapçam ay...

mucukladımmm güzel geceler herkese....

Günaydın kıslar,
opuyorumnanaktan
Ben bugün kendimi çok dinç hissediyorum.Adet dönemi şişkinlikleri bitiyo herhalde ondan....
Valla hiç bozmuyom diyetimi bakalım bu hafta ne çıkacak bu kadar çabalıyoruz dimi kızlar?
Dün gece canım çok bişiler istedi ama su içtim yattım çünkü bi lokma yesem bi lokma daha derken mutfakta ne varsa süpüreceğimi biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…