:roflol::roflol::roflol:sen katırsan ben neyim düşünmek bilem istemiyom-tatlicadiarzu-
citool sırf salat yiyip sonra başka şeye saldırma yanında bi parça et peynir vs vs ye bacım..sen leslienin hangisini yapıyosun ?günaydın kızlar
pazara çıktım sabahnan
şimi geldim
havalarr iyiden iyye sogudu
bugun leslim ile yürüyemem belki akşam
şimdikin kendime bir salata yaoımda yiyimm
acıktım
merhaba güldal hoşgeldin.selam sevgılı arkadaslarım ben kor topal uymaya calısıyorum kılo vermek ıstıyorum ya artık verelım ya varkına varmadan aldık bu yagları at atabılırsen benıde alın lısteye baslangıc 98 su an 83 hedef 60 alın benıde alın alın
merhaba YENA.bende bi dönem diyetisyene gitmiştim aynı şey olmuştu sinir olduydum tartıya.Selam hanımlar,
güldal merhaba..İyi kilo vermişsin..60'a ne kaldıki..
Benim için önemli olan 90 barajını aşmak..Oraya takıldım kaldım ben..
Dün hastanede diyetisyen odasına yönlendirildim,beslenme listesi verildi..
Tabii öncesinde tartıldım..Evde aç karnına ve yatak odası kıyafetiyle tartıldığım için.kaydirigubbakcemile3.Çook farklı çıktı..
Yalnız listemde ekmek çok.:) Yarın inşallah uygulamaya geçiyorum..
Bunun kötü yanı sürekli evde yemek olması..Öncesi bir şekilde karnımı doyuruyordum..Çocuklara yaptığım yemek dışında..
Temizlik yapmam lazım..ama hiiiç canım istemiyor..
bonus,bendeniz'i severim bende sesini ve şarkılarını..Ses tonu sezen Aksu renginde belki ondandır ona olan sevgim..:))
YURDUSUM,seni görüyorum nasılsın .??
ayy bunun sonucunu merakla bekliyorum ben YURDUSUM..Canlarım hepinize iyi akşamlar,
Bugün ayran çorbamı içtim gün boyu(2 saat ara ile)
İşimizin yoğunluğundan pek 2 saate bir içemedim ama,
Yarın sonuca bakayım nasıl olacak.
Bunun yanı sıra bitki çayı ve su içtim
canım nasıl yani yaa ben anlamadım? dengeli yiyip içtin mi yediklerinde fazla kalori filan mı vardı? ödem vs olabilirmi adet dönemi?ya ben su an cok huzursuzum sankı balon gıbı sıstım dr bana 10 gun zaman verdı klıonu guzelce ver gel dedı dun sabah tartıldım 3 kılo vermıstım sımdı tartıldım 3 5 kılo almısım ya delırıyorum aaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
Günaydın nursena'm,
Bu millet nerde anacım ya akşam kimsecikler girmemiş,
motivasyon düştü galiba, herkes bu işten elini eteğini çekti galiba.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
valla ölee bonus yokk tursari yokkk citol gene saldııı napcaz bu milletiiii kızlarrrrr niredesiniz diiğer adlarını saymadıklarımda dahilll valla yaz gelir 1 tane kıyafet bulamazsınız her yanınız pişik olurr millet denize sele serpe girer siz gizli köşelerde havluyla oturur sunuz vallahiii kurban bayramı geliyooo sıkın ay o zamana kadar kurbanda et yersinizz yurdusum millet memnun sanırım kışlıkları çıkarsınlar bi sığamasınlar içlerine gaza gelirler merak etmeklava:
sağol canım ama tarhanaya kurbannn ol yani o derece:) aslında ben ilk içiyorum ondan bi de karnıbahar tadı yoğundu.
seversin tabi yazımı, işine geldi di mi köfteeee:umursamaz: hadi bitsin artık kas dinlendirme dönemivereliniortak
evet kızlar yaa nerelerdesiniz hamile haliyle kadın koşturuyo motive edicem diye :) nursena aplaamm öperimŞeniz
cık cık cık hade bakem canlanın azcık. :dance:
Günaydunnn birbirinden datlu baayanlar -tatlicadiarzu- Bonus akşam gelemedi çünküm kocası hastaydı :dilcikar: sonrada ders çalıştı yatana kadar 14 Kasımda sınav olacak kısmetse :1rolleyes: :ecrin_bebek:
Ne zor oluyo bişeylerin telafisiCanımda bi cigara istiyiki anlatamam
Kavaltıda ne var cokacimcoook
Hadi be Yenacığım hadi be...Bir gaza gelip başarılara imza at.Beni de peşinden sürükle canım.Çok ara verdik ikimiz.Hadi başımızı dikelim ve kilolara üzülmeyi bırakıp onları atmaya çalışalım.Diyetisyenle başarılı olacağına yürekten inanıyorum.Azıcık listende de bahset anacığım işimize yarar.Selam hanımlar,
güldal merhaba..İyi kilo vermişsin..60'a ne kaldıki..
Benim için önemli olan 90 barajını aşmak..Oraya takıldım kaldım ben..
Dün hastanede diyetisyen odasına yönlendirildim,beslenme listesi verildi..
Tabii öncesinde tartıldım..Evde aç karnına ve yatak odası kıyafetiyle tartıldığım için.kaydirigubbakcemile3.Çook farklı çıktı..
Yalnız listemde ekmek çok.:) Yarın inşallah uygulamaya geçiyorum..
Bunun kötü yanı sürekli evde yemek olması..Öncesi bir şekilde karnımı doyuruyordum..Çocuklara yaptığım yemek dışında..
BEYZUS'um nerdesin yavrum, evden aradım o güzel sesini duyayım diye, görüşemedim(Cumartesi günü)
Özledik yavrum ya, motivasyonu kaldırmaya çalışalım canım.
galıba cok azda olsa tatlıyı kacırdım ogunlerımı zamanında yemıyorum yuruyus yok hava yagmurlu bakalım persembe gunu tatılacagım doktorda aslında cok kuculdu vucudum sıkılasarak verıyorum ama artık 60 ları gormek ıstıyorum yaklasık 17 senedır hıc bır zaman rahat rahat yemek yemedım hep dıet gerı al ver ben zaten cok yemekten kılo almadım abur cubur kola ama artık yeter bende normal stantartlara ınmek ıstıyorum ılgın ıcın tesekur ederım canım gercekten bu yolda yalnız olmadıgını bılmek ınsana guc verıyor cok optumopuyorumnanaktanayy bunun sonucunu merakla bekliyorum ben YURDUSUM..
canım nasıl yani yaa ben anlamadım? dengeli yiyip içtin mi yediklerinde fazla kalori filan mı vardı? ödem vs olabilirmi adet dönemi?
ya da son aklıma gelen tartı bozuldu?CADIARZU
Canlarım hepinize iyi akşamlar,
Bugün ayran çorbamı içtim gün boyu(2 saat ara ile)
İşimizin yoğunluğundan pek 2 saate bir içemedim ama,
Yarın sonuca bakayım nasıl olacak.
Bunun yanı sıra bitki çayı ve su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?