Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

odemdir kuzum o ne yaptın çorbayı ben içtim şükür

Bencede odemdir canim sikma canini

günaayyyyddıııınnn hayırlı cumalar bol eksili günler kızlar.
iyiyim şükür. ne olacak nasıl olacak durumları gitti. yeni ortamı ilk günden sevmedim ama şükür daha iyi. umarım huzurlu ve mutlu bir ortam olur.
hoşgeldin canım bende seni bekliyorum.hayırlı olsun işin.
kaç oldun canım. benim kilom 83.5 neyseki hala 83 deyim. nisana 70 li rakamları görmek istiyorum ama o kadar yoğunumki... öğlen bile saçma sapan geçirdim ama bol bol hareket ve yürüyüş var. bacaklarım öyle ağrıyor öyle yorgunumki...

Günaydın güzel insanlar..
hayırlı cumalar..

kilom.. 104.9
spor..... 80 dk.

----

Nursenacim inşallah çok önemli bir durum yoktur.. paylaşmak istersen dinleriz. .
izinli ol sen bir kaç hafta tamamen gelmemen daha kötü. .

------

Elifcim nasıl sevindim anlatamam güzel gelişmeye. . Demiştik dimi sana abla sözü dinle artık . :)
minik kızını hep kucağına al sıcaklığını hissetsin dokunmanın iyileşme de etkisi büyukmus. .
Sağlıklı günler size..

gunaydın hayırlı cumalar arkadaslar..kaç gundur giremedim evde değildim iki gün adlıye için hastanedeydim heyet raporu cıkardım...yuzumde iz kaldımı diye bakıldı ..gerçi bişey yokda avukatım korkutmak istedi biraz ...ben ugrastım yasadıgım stresde cabası oldu..bir gece üst komşular yuzunden annemde kalmak zorunda kaldık nazda korktu artık uyuyamadı kavgadan ...neyse esim artık çıktı konustu ama çıkıcam yaniii.ev aramalarıda devam ediyor eşim ev almak istiyor ya kısa yada yaza biraz idare edemezmisin diyor ama edemem ..neyse bugun karsı apartmanımda bir daire boşaldı oraya bakıcam çok sevinçliyim inşallah olurda kurtulurum bunlardan..gerci emlakçıdan kiralık 600 depozıt 600 emlakçı 600 kira 1800 yatacak çok para ama başka sansım yok gibi... kilom bu arada 129 ama ödemdir çünki kortizonlu iğneden dolayı çok şişlik var vücudumda zaten ödemlerimde vardı...

Merhaba yine geldim ben... spora başlamıştım diyetsiz işe yaramadı zaten acayip amatör ve yetersiz bir kadının eğitmenliğinde terlemiyorduk bile. Evde devam ederim eskisi gibi dedim amaa çocuklar ev işleri derken yine düzenli olmuyor. Bir gün yapsam üç gün yapamıyorum.

Ama en büyük sıkıntım bozulan yeme düzenim berbat tatlı alışkanlığım ve istikrarsız iradesiz halim... bunun için yeniden desteğinizi almaya geldim çünkü bir tek burada disiplinli sürdürüyordum diyeti, her gün hesap verdiğimden midir nedir

Öncelikle hızlı bir detoks vs yapmak birkaç kilo verip motive olmak istiyorum ne önerirsiniz?
Yaş 26
Kilo 95
Beden 44
3 ve 1,5 yaşlarında 2 kız annesi.
İzmir.

Bizdede durum tam tersi ben idare edelim bi ev alalim diyorum esim yanasmiyo neyseki bi ev bulmussun insallah daha iyi olur hersey senin adina izmirdeydin sen sanirim istanbula gore gayet ucuz buralarda 600 e ev bulsak hemen ustune atlariz

Hayriyee corbayı yedim ama kızım krep istedi yaparken kendimi ikaz etmeme ragmen kokusuyla aç bünyem şaşırdı bir anda hızlı bir şekilde yedim.

Sanki hızlı hızlı tıkınca kimse görmüyo az oluyo salak...görmemişliğin açgözlülüğün dibindeyim.

Allahım ikimizide haftasonu kahvaltılarından korusun. Ama yok bu 3 günü düzgün yapıcam inş. Gerekirse pazarteside yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…