- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
74FRIDA cok geçmiş olsun kaynina,acil sifalar diliyorum.Ayrica bu haftaki bildirim harika,sampiyon belli der susarim.:) Azmin daimi olsun inşallah.
Bonus OGULCUKLARIM Corbaci güzeller,azminiz daimi olsun.Kaynattiginiz çorbalar hem sifa hem de bir bir kilolarin gitmesine vesile olsun.
@nursena Allah yardimcin olsun,umarim önemli bir durumun yoktur..Zor günler çabucak geçsin inşallah.
zeze_84 yeni tartin hayirli olsun canim,güle güle kullan.
asumanzeynep ablacim nesfitleri güle güle tüketin:)
Çorbayı güzel yapamadım heralde yiyeceğim zaman bir keder geliyo.
Kendine eziyet etme azcık tuz neyim ekle lezzetlendirmeye çalışAyy midem kötü oldu ya istemiyorum bunu içmek. Kilo vermez hasta olursam hep böyle şeyler yceğimi bile düşündüm daha napim. Akşama napsam bilmiyorum.
amin canım senin modun neden düştü kuzum inşallah iyisindir şimdi74FRIDA cok geçmiş olsun kaynina,acil sifalar diliyorum.Ayrica bu haftaki bildirim harika,sampiyon belli der susarim.:) Azmin daimi olsun inşallah.
Bonus OGULCUKLARIM Corbaci güzeller,azminiz daimi olsun.Kaynattiginiz çorbalar hem sifa hem de bir bir kilolarin gitmesine vesile olsun.
@nursena Allah yardimcin olsun,umarim önemli bir durumun yoktur..Zor günler çabucak geçsin inşallah.
zeze_84 yeni tartin hayirli olsun canim,güle güle kullan.
asumanzeynep ablacim nesfitleri güle güle tüketin:)
hayır yapamazsın beni yalnız birakazsin tuz ekle biraz icemezsenAyy midem kötü oldu ya istemiyorum bunu içmek. Kilo vermez hasta olursam hep böyle şeyler yceğimi bile düşündüm daha napim. Akşama napsam bilmiyorum.
Evet canım kasımpatı YENA bizi ihmal ediyorlar daha sık gelin kızlar :)Listeler için ellerinize sağlık güzeller
Listelerdeki arkadaşlarımı Kutlarım
Kilo listesinin ilk üçü çok yakışmış :))
Kasımpatı böyle canım sıkkın vs sebeplerle gelmeyenlere kızıyorum ben haberin olsun
Biz sadece diyet için mi birlikteyiz askolsun
yaaa benimkinin tadı okadar da kotu değil sen önyargılı olabılırmısın acaba 3 gün lütfen dayayn emin ol çok tok tutuyor bugun hiç aramadım yemekBaharat var zatende tadı kötü geldi. Küçük bi demet karalahanaydı küçük yapraklı bi kaç.tane aldım sararcak gibiydi hepsini koydum o belki tadını kötü yaptı. Yada az pişirdim tam püre olamadı ayy bilmiyorum ama üstüne bi tereyag yakıp dökesim var :)
Çok sevindim gözünüz aydınVeeee biz taburcu olduk :) sariligi ufaktan devam ediyo ama hastanede kalmamiza gerek kalmadi artik evimizdeyiz sukurler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?