Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si........................................... - 2.1 kg........................................... 74FRIDA

HAFTANIN 2.si........................................... - 0.6 kg............................................. YENA

HAFTANIN 3.sü......................................-0.4 kg..................................ASUMANZEYNEP

Sağol canım hoşgeldin bendede bugün sebebini bilmediğim bir krıklık var başım ağrıyor modum düşük ikimizin can sıkıntısıda çabuk geçer inşallah tablo için sağol haftaya 103 lü bir rakam için çabalıycam :)

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

Listeler için ellerinize sağlık güzeller
Listelerdeki arkadaşlarımı Kutlarım
Kilo listesinin ilk üçü çok yakışmış :))
Kasımpatı böyle canım sıkkın vs sebeplerle gelmeyenlere kızıyorum ben haberin olsun
Biz sadece diyet için mi birlikteyiz askolsun

Bonus ve kasimpati ellerinize saglik kizlar kilo veren gayret eden herkesi tebrik ediyorum
Ayrica asuman ablaya katiliyorum derdinisoylemeyen derman bulamazmis derman olamayiz belki ama icinizin rahatlamasina sebep olabiliriz

Çorbayı güzel yapamadım heralde yiyeceğim zaman bir keder geliyo.

Ayy midem kötü oldu ya istemiyorum bunu içmek. Kilo vermez hasta olursam hep böyle şeyler yceğimi bile düşündüm daha napim. Akşama napsam bilmiyorum.
Kendine eziyet etme azcık tuz neyim ekle lezzetlendirmeye çalış
Her öğün yemek zor olur günde bir öğün bile bu çorbayla gecistirsen faydası olur :)

Hayırlı Cumalar kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. -200 vermisim bende kilom 98. Malesef işten dolayı geç bildirim yaptım Haftaya sabah kalkar kalmaz bildirimi yaparım tabi kalkabilirsem :)) Sporda bu hafta sağlık ocagına gidip gelmem oldu. Birde bugün okuldan sonra 20 dk yurudum. Akşam menümde makarna ve biraz yogurtlu kızartma

Kızlar ellerinize saglik listeler için kilo veren güzeller kutlarım azminiz daim olsun
amin canım senin modun neden düştü kuzum inşallah iyisindir şimdi

Ayy midem kötü oldu ya istemiyorum bunu içmek. Kilo vermez hasta olursam hep böyle şeyler yceğimi bile düşündüm daha napim. Akşama napsam bilmiyorum.
hayır yapamazsın beni yalnız birakazsin tuz ekle biraz icemezsen

Evet canım kasımpatı YENA bizi ihmal ediyorlar daha sık gelin kızlar :)

Adaş tablo bu hafta güzel oldu haftayada aynısını yapalım öpüyorum :)

Eşime çalıştığı bölgede ziratden kefir mayası getir dedim bir kutu kurabiye getirmiş hep almak istiyordum bu kurabiyeler çok güzel diyor hamur işide sevmeyen bir adam çeşit çeşit almış yazık karısını 2 gündür süzülmüş gördü herhalde :)))

Bonus spor tablosu için sağol canım ellerine emeğine sağlık birgün bende o tabloda olurum belki istiyorum ama gerçi sabahları tibet egzetsizlerime devam :)

Baharat var zatende tadı kötü geldi. Küçük bi demet karalahanaydı küçük yapraklı bi kaç.tane aldım sararcak gibiydi hepsini koydum o belki tadını kötü yaptı. Yada az pişirdim tam püre olamadı ayy bilmiyorum ama üstüne bi tereyag yakıp dökesim var :)

yaaa benimkinin tadı okadar da kotu değil sen önyargılı olabılırmısın acaba 3 gün lütfen dayayn emin ol çok tok tutuyor bugun hiç aramadım yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…