yakalarsın canım hadi gayretttBeni 1 kilo gectin seni yakalamam lazim
Hayirli cumalar
Ugrayamadim birkaç gündür,sebepsiz pek keyfim yok bualar,canim sIkkin...Size de negatif enerjimi yansıtmak istemedim,öyle iste..Bahar depresyonu herhal:)
Umarim sizler iyisinizdir,tarti hepinizin yüzünü güldürmüştür.
Veeee biz taburcu olduk :) sariligi ufaktan devam ediyo ama hastanede kalmamiza gerek kalmadi artik evimizdeyiz sukurler olsun...
iyi geceler güzeller
gündüz saçma sapan kavga ve sürtüşmelerin ortasında kaldım iş yerinde olayın içinde kalınca etkileniyor insan.
iş çıkışıda bi arkadaşa uğradım eşim gece çalışınca geç geldim eve.
sabah karatay kahvaltısı devam
akşamda yeşil mercimek salatası yoğurt bol çay su
bu ay birazda olsa eksilerle bitirmek lazım klasik kelime yaz geliyor
Sen de dahilmiydin kavgaya yaseminciğim.. Oluyor bazen ..
benim de sabah minibüste kavga çıktı.. Kızın biri orta yaşı geçkin bir adama birinemi benzettin neden bakıyorsun demesi o kibar adamın içinden bir canavarın çıkmasına sebep oldu :)
Kıza aptal oğlu aptal demesinden tut bir sürü şey söyledi. En sonun da şoför çıldırdı ikisini de indirdi aşağı :)))
Bu hafta kilo verme listesi bence çok motive edici neden derseniz ilk uctekiler adına konusursam Topigin ablalarıyiz ve hepimiz düzensiz adet oluyoruz demek ki buna rağmen kilo veriliyor hatta yanlış hatırlamıyorsam adaşda da benim gibi demir eksikliği var muhtemelen yenada da olabilir bunlar hepsi kilo vermeyi zorlastiran nedenler ama imkansız değil alın size kanıt :)
Uykum geldi karışık oldu ama anlarsınız siz
Arkadaşlar merhabalar kaç gündür yazamadım . Son kontrolumde 112.8 kilo ile toplamda 23 kilo verdim 6 kilo yağdan gitmiş 2 kilo kas artmış ve 2 kilo ödem toplamışim yeşil çay icmemenin ve malum dönem öncesinin durumları işte.. Bu ay karin calismaya başlıyorum. Pilates e de başlamak istiyorum bakalım. Videolarla ogrenmeye çalışıcam pilatesi inşallah. Bi sonraki kontrol 23 Martta o zamana 109 kiloyu hedefledim. Bakalım inşallah olur.ödem atmak içinde mısır püskülü,kiraz sapı,yeşil çaya sarılıcam.Bi de eve baskül almak istiyorum ne önerirsiniz arkadaşlar fakir Hercules mi alayım Felix mi? Yeterki diyetisyene en yakın sonuç Veren olsun ki artık haftalik ta tartilabileyim yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?