Gözünüz aydıııın :)Veeee biz taburcu olduk :) sariligi ufaktan devam ediyo ama hastanede kalmamiza gerek kalmadi artik evimizdeyiz sukurler olsun...
Gozunuz aydin canim cok sevindimVeeee biz taburcu olduk :) sariligi ufaktan devam ediyo ama hastanede kalmamiza gerek kalmadi artik evimizdeyiz sukurler olsun...
Adaş nasıl kurabiyelermis merak ettimBenimde beslenmem bu gün iyi değildi çay koydum dışarda işim var bi yarım saat yürürümde ben gelene kadar eşim demler çayı sonra ölümcük kurabiyeler eşliğinde içeriz çayımızı
Benim yürüyüş yattı
Yarın öğleden önce bir hasta ziyaretine gideceğiz ogleden sonra şehir dışından misafirimiz gelecek az önce öğrendik
Gozunuz aydin cnmVeeee biz taburcu olduk :) sariligi ufaktan devam ediyo ama hastanede kalmamiza gerek kalmadi artik evimizdeyiz sukurler olsun...
O da yattı :)zaman kısa ve cok masraf olacaktı ayarlayamadıkBi yere gidicektiniz o ne zamandı ünyemiydi ?
O zaman Yarın daha dengeli olalım yoksa benim bildirdiğim eksi yalan olcak yazık edicem olmazBugun bende berbattim.yeme konusunda halada yiyorum
Hadi bakalım gönlüne göre bir ev bulursun inşallahbenim ev işi olmadı..kizlar takintiliyim cunki balkona cıknca onları gorucektim birde yatak odasının küçük olması ..bugün bir ev daha baktık onuda begenmedim ...ben armutun sapı üzümün copu ev b ulamiycam..yarin iki tane var bakalim begenebilecekmiyim
Kurabiyeler güzeldi değişikti güzel meyva topları filan vardı yedik yarısıda duruyor umarım daha yemem ...Benim yürüyüş yattı
Yarın öğleden önce bir hasta ziyaretine gideceğiz ogleden sonra şehir dışından misafirimiz gelecek az önce öğrendik
benim ev işi olmadı..kizlar takintiliyim cunki balkona cıknca onları gorucektim birde yatak odasının küçük olması ..bugün bir ev daha baktık onuda begenmedim ...ben armutun sapı üzümün copu ev b ulamiycam..yarin iki tane var bakalim begenebilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?