Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayriye ben bozdum ama söz yeniden yapıcam çorbam iyi olmadı buna eminim.

3 ten 7 ye kadar midemin garipliğiyle sabrettim hiç bişey yemedim zaten tok tuttu ve susattı beni.

Ama bi kez daha yiyemedim evdeki yemeklerden yedim. Yarın tekrar denerim belki yada az tuz koyarım.

Benimde beslenmem bu gün iyi değildi çay koydum dışarda işim var bi yarım saat yürürümde ben gelene kadar eşim demler çayı sonra ölümcük kurabiyeler eşliğinde içeriz çayımızı
Adaş nasıl kurabiyelermis merak ettim
Çok yeme sen yine de
Ben de çay demledim yine yanında kuru üzüm felan yerim
3 gündür yurumedim ben belki yarın yürürüm çok yağmur yağmazsa

benim ev işi olmadı..kizlar takintiliyim cunki balkona cıknca onları gorucektim birde yatak odasının küçük olması ..bugün bir ev daha baktık onuda begenmedim ...ben armutun sapı üzümün copu ev b ulamiycam..yarin iki tane var bakalim begenebilecekmiyim

Hadi bakalım gönlüne göre bir ev bulursun inşallah

Benim yürüyüş yattı
Yarın öğleden önce bir hasta ziyaretine gideceğiz ogleden sonra şehir dışından misafirimiz gelecek az önce öğrendik
Kurabiyeler güzeldi değişikti güzel meyva topları filan vardı yedik yarısıda duruyor umarım daha yemem ...

Yarın benimde öğleden sonra misafirim olabilir kesinde değil ikram yemek ne ayarlıycam bilemiyorum nohutum olsaydı ıslatırdım kuru fasülyem var onuda gelicek olanlarla geçen eltimlerde yedik ...

Gelip gelmiycek olmaları sıkıntı

Emeğinize sağlık kasımpatı ve bonus.. Allah ne muradınız varsa versin..

Bonusçum beni yanlış anlamazsan birşey söyleyeceğim..''Anlarsan da anla :))'' Seni sevdiğim için uyarmak istiyorum..
Kİlomuz çok fazla,
senelerdir diyet adı altın da gerim gerim geriliyoruz.
başarısız oldukça demoralize olup daha fazla yiyoruz bu döngü hep aynı...
Bir sürü kilolar veripte plato evresin de takılmış değiliz..
Özetle tek tip besin ve 3 gün çok fazla bonuscum çok istiyorsan bir gün yap bari..
ayrıca sen düzenli beslenince zaten kilo kaybı yaşıyorsun..

hayriyeciğim senin için de geçerli..

Derinciğim yerin de karar vermişsin. Odanın küçüklüğünden değil seni rahatsız eden ortamdan uzaklaşmadığın için söylüyorum..
İnşallah kısa zaman da kendi evinize geçersiniz ve tüm isteyenler...
Senin mahkeme işin sonuçlanmadı dimi..?

Elifçim gözün aydın canım...

----

Adaşgiller kolay gelsin misafirleriniz de... benim de bugün vardı misafirim...
Fridacım harikasın, ne güzel kilo verdin öyle maşallah.. devamı hep gelsin..
Kaynın için de tekrar geçmiş olsun...Nerde varsa Allah hayırlı şifalar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…